Влез

View Full Version : Лятна любов...уж на шега наще длани събра...(помощ)

c0oLcaT
08-15-2008, 09:35
Моята история започва от тук:Значи харесах си едно момче,което е по голямо от мен с 6 години...(сега е на 21).Адски голямо впечатление ми направи и то не от скоро,но разликата в годините ме спираше,плюс това живеем в малък град и всички ни познават и си мислех,че това ще го притесни,защото все пак съм по малка от него с 6 години.При контактите ми с него усещах,че по някакъв начин го привличам,но не мислех да правя нищо,докато той направи първата крачка...звънна ми,пишехме си смс-и и се държеше адски мило,заради мен се прибра от София,за да може да се видим...бяхме на кафе..на разходка и притеснената от това какво ще кажат хората бях аз...Проблема идва от тук,че той е спортист и живее в чужбина и си идва само лятото за по дълго и там през останалото време си идва за 1,2 дни...Прекарахме много малко време заедно и той трябваше да заминава...Мислехме върху това дали да продължим или да спрем до тук и това да остане като нещо мимолетно,но решихме да продължим и времето ще си покаже...независимо,че не се познаваме много добре аз май се влюбих,а той ми каза,че все още не може да се каже,че е влюбен...по скоро ме харесва много и изпитва някаква по-силна тръпка,но за влюбване още не може да се говори...Та въпроса ми е да подължава ме ли...смисъл да го чакам ли или да прекратяваме?(всъщност малко трудно вие може да прецените какво да правя,защото има много подробности,за които мога да пиша с години,но ще ви споделя още малко,за да добиете поне малка представа и да ми дадете по обективно мнение...)Чуваме се постоянно,а това значи че си липсваме...Праща ми песни от сорта Каризма-Колко ми липсваш,Графа-Искам те,Aerosmith-I don't wanna miss a thing(а понякога човек разкрива чувставата си именно чрез песните)...една голяма подробност ЗА СЕКС НЕ МИ Е КАЗАЛ И ДУМА!И мисля,че това е също от голямо значение,така той доказва,че не е с мен само заради това...Та айде да не ставам много подробна,ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете... :)

pandelka
08-15-2008, 09:50
Момчето излежда добро по начина по който описваш,и е в негов + че не търси в теб най-вече секса а е обърнал внимание на по-важните неща.Но аз лично не бих продължила с това..така само ще се измъчвам докато го няма..да ще поддържам връзка с смс интернет чатове и всякви подобни,но това че няма да мога да го виждам да излизаме заедно..ще ме измъчва и за това не бих продължила колкото и да го обичам :? Аз бих прекратила всичко,и да си останем приятели :)

c0oLcaT
08-15-2008, 10:03
Мисълта,че мога да го загубя ме побърква...предпочитам да се мъча,но като знам,че след това ще ни е толкова хубаво заедно...пък и начина по които се държи с мен...малко са момчетата като него...повечето от към 15 години до към 20 и няколко са пълни боклуци,които мислят само как да вкрата едно момиче в леглото... :(

pandelka
08-15-2008, 10:05
Мисълта,че мога да го загубя ме побърква...предпочитам да се мъча,но като знам,че след това ще ни е толкова хубаво заедно...пък и начина по които се държи с мен...малко са момчетата като него...повечето от към 15 години до към 20 и няколко са пълни боклуци,които мислят само как да вкрата едно момиче в леглото... :(

Да ама си помисли да се мъчиш примерно 8,9 месеца после за некфи си 2 месеца кеф с него ии после пак така..заслужава ли си според теб ?Пък ти няма да го изгубиш ще сте фр..просто ще можеш да бъдеш с др момче докато него го няма без да трябва да му изневеряваш ;)

c0oLcaT
08-15-2008, 10:11
Ми така е...ама аз не мога да го приемам само като приятел,за мен той е много повече...Пък и за момента нямам намерение да му изневерявам...ако усетя в даден момент,че имам нужда от момче което да е до мен постоянно ще прекратя нещата...

LittleWoman
08-15-2008, 10:14
По това,което прочетох разбирам,че момчето е свястно,не ти е споменавал и дума за секс.Той печели симпатиите ми и с нещо друго-казал ти е,че те харесва много,но смята,че все още не е влюбен,което показва,че е честен спрямо теб и не те лъже.Относно това дали да се съберете смятам,че трябва да направиш така,както ти казва сърцето-а по думите ти разбирам,че доста го харесваш.Желая ти успех и дано се получат нещата :-)

Love0nlyMyself
08-15-2008, 10:20
момчето наистина по думите ти ми се струва добро и че наистина мн го хар ама не си струва той си идва прекалено рядко а връзка чрез смс-и и т.н. просто не си заслужава най-добре е останете си приятели и се забавлявай тва е

c0oLcaT
08-15-2008, 10:34
Оценявам мнението ви и благодаря,че станахте съпричастни към моя проблем.Надявам се да има и още мнения по въпроса :)

evelinka1122
08-15-2008, 10:43
браво късметлийка.... рядко се срещат такива хора.... поне в моя град.... зрели, готини и свестни.... но мисля че трябва да не продължавате... просто теб ще те боли най-много..... ти си влюбената, не той.... спрете докато му е времето, защото по-късно когато чувствата станат по-силни и да искаш няма да може да се откажеш...... просто си останете приятели, вярвам че той ще те разбере :) УСПЕХ :-)

Josefinne
08-15-2008, 10:47
Просто, ако в живота ти се появи друг човек, който също те привлича много и мислиш, че може да излезне нещо сериозно, се обърни към него. Но междувременно може да не скачаш на всеки свободен врат.
Рано е наистина да се говори за любов - той е по-голям и не го спира разликата в годините ви, защото не е чак толкова голяма, а това, че просто сте прекарали твърде малко време заедно.
Като си дойде следващия път , ще видиш как са се развили нещата и ще говорите и по-сериозно дали това да е връзка или просто познанство с опция за интимност ( не го разбирай само като секс), когато си е в България. С една дума - остави нещата на самотек.

MayKyTy
08-15-2008, 10:49
Просто, ако в живота ти се появи друг човек, който също те привлича много и мислиш, че може да излезне нещо сериозно, се обърни към него. Но междувременно може да не скачаш на всеки свободен врат.
Рано е наистина да се говори за любов - той е по-голям и не го спира разликата в годините ви, защото не е чак толкова голяма, а това, че просто сте прекарали твърде малко време заедно.
Като си дойде следващия път , ще видиш как са се развили нещата и ще говорите и по-сериозно дали това да е връзка или просто познанство с опция за интимност ( не го разбирай само като секс), когато си е в България. С една дума - остави нещата на самотек.
+1 :)

c0oLcaT
08-16-2008, 08:18
Благодаря за коментарите...Вчера мислех,че ще съм изправена пред най-голямо предизвикателство,защото момчето в което бях влюбена до скоро беше тука в моя град(той живее в София) и не бях сигурна,че съм го забравила напълно,защото в него се влюбих за пръв път и то адски силно...Но вчера когато го видях не изпитах никаква тръпка...дори когато бях с него(защото излезнахме с него като приятели,да се видим за малко)си мислех за моя приятел...оф искам само него и никой друг и именно тази история ме кара да си мисля,че трябва да го чакам,разбира те ли,ако трябва да се разделим по някакъв повод без значение какъв,за мен все едно светът се срива до основи...независимо дали хората виждат смисъл в това да го чакам и то може би няма...ама аз намирам поне малко преспектива...дори да се мъча поне знам,че ще съм с него след това и ще ми бъде хубаво...

c0oLcaT
08-19-2008, 18:32
Благодаря на всички,който изразиха мение...Аз реших да послушам сърцето си,а то за момента ми говори да го чакам...Иначе сега се чувставам по-добре,след като споделих проблема ми с вас!Ако някой има желание нека да пише,чета всички коментари с голямо внимание и интерес. :)

c0oLcaT
08-19-2008, 18:43
:D Там където е,жените са грозни ии дебели...няма шанс...пък и той не е там от тази година ии ако искаше някфа чужденка до сега да я е имал!Пък ии не е пикльо на 15,че само за секс да мисли!Имам му пълно доверие,доказал ми е,че мога да разчитам на него!

BlackGirl
08-19-2008, 19:55
Ами ако продължите..Истината е ,че ще мислиш само за него и ще се измъчваш..От др страна трябва да поговорите сериозно за това и да разбереш дали остава с теб или просто иска да има човек до себе си като се прибира и го прави с теб защото те харесва наистина! Незнам дали да останеш с него и единствено вие може да решите това,но каквото и да избереш живота не спира до тук Успех мила :)

xercu
08-19-2008, 20:00
:D Там където е,жените са грозни ии дебели...няма шанс...пък и той не е там от тази година ии ако искаше някфа чужденка до сега да я е имал!Пък ии не е пикльо на 15,че само за секс да мисли!Имам му пълно доверие,доказал ми е,че мога да разчитам на него!И като те разочерова някой ден , прочети какво си написала и пусни тема "Как можах да съм толкова глупава?!"

c0oLcaT
08-19-2008, 20:07
Офф,защо всички гледате толкова негативно на нещата...при вас като не се е получило не е сигурно,че и на мен няма да ми провърви....айде бъдете малко оптимисти...мислете малко по-позитивно на нещата...не казвам,че е сигурно,че ще бъдем заедно "до като смърта ни раздели"...ама е вероятно пък и нещата да провървят...

xercu
08-19-2008, 20:16
Офф,защо всички гледате толкова негативно на нещата...при вас като не се е получило не е сигурно,че и на мен няма да ми провърви....айде бъдете малко оптимисти...мислете малко по-позитивно на нещата...не казвам,че е сигурно,че ще бъдем заедно "до като смърта ни раздели"...ама е вероятно пък и нещата да провървят...Не искам да ти убивам надеждата , ама я слез малко на Земята ... Той е на 21 , ти - 15. Той живее в чужбина , ти - ... не. Той е зрял , а на тебе още ти идва акъла ... Къде да търся позитивното ? Високо се целиш !