View Full Version : Когато любовта си отива..
EverythingButTheGirl
08-15-2008, 10:46
Винаги съм вярвала в любовта...стремяла съм се да бъда човечна с хората, да ги разбирам и подкрепям.Да вярвам в тях.Но сега аз се нуждая от съвет.От известно време нещата при мен и моя приятел не вървят.От начало не ми звънеше, забравяше разни неща и други такива..Не излизаме заедно, не правим нищо "само ние двамата"..Сега е станало още по-непоносимо.Обаждам му се, той не ме слуша, не проявява никакъв интерес към нещо, свързано с мен.Държи се арогантно и надменно..А аз не мога така.За мен любовта е равенство и доверие, а нашето не е нито едното, нито другото вече.В началото се опитвах да разбера какво става, но той се дразни на всяка моя дума.Опитах се да му дам време, защото си мислех, че е нещо временно и ще мине.Опитах се да се държа, сякаш нищо не е станало, но вече не мога.Аз също се отдръпнах и може би един ден ще ми мине...но е жалко една такава връзка да си отива и да не знаеш какво да направиш, за да го задържиш.А може би няма какво повече да си дадем един на друг или може би сме си омръзнали??..
А може би не сте били един за друг..? :-o
evelinka1122
08-15-2008, 10:55
свидетел съм на точно такава връзка като твоята.... но момичето няма смелост и сила да се откаже от него, просто защото е още едно дете и то влюбено до ушите.... колко и да и говорим че той се отнася супер гадно с нея, и не я заслужава... тя не ни слуша... но както и да е това в друга история.... зарязвай го тоя... !!! не може вечно да си затваряш очите, нали ?! една връзка се крепи на компромиси както от единия, така и от другия.... май при теб везната натежа и компромисите станаха повече... ти решаваш... УСПЕХ
Ice_Queen_
08-15-2008, 10:58
Аз съм в същата ситуация :)
Напълно те разбирам,само че..и аз не съм намерила отговора на въпроса - защо приятелите ти са по-важни от мен? и защо мамка му трябва да сме само с компанията ти и скучно ли ще ти е да си само с мен на кафе... и т.н.
но това не значи че не държи на теб или не те обича.някой хора просто са егоистични животни..
Josefinne
08-15-2008, 11:01
Лошо е , когато нещо приключва, жалко е . Мислиш си - толкова време бяхме заедно, а сега сякаш нищо не се е случило. Но това не е така, нещо се е случило, било е прекрасно, дори и Нели Фуртадо за пореден път да се окаже права, че All the good things come to an end.
Съветвам те да поговориш искрено с него и то , когато не сте скарани, а напротив - в напълно цветущи отношения, да му обясниш какс е чувстваш и че може би е по-добре да се разделите сега, преди да са се появили лоши чувства, изневери , караници...
Такаа, просто го зарежи! Щом не проявява интерес към нищо свързано с теб, щом се дразни, когато ти се интересуваш от него - тогава защо подяволите още го търпиш ? Момичета като теб, които вярват в любовта и правят токова много, за да я задържат, не заслужават подобно отношение! Няма как да разбереш дали някъде там не те чака някой, който ще държи на теб повече, ако не оставиш този господин ... А и знаеш ли, може би поведението му има за цел точно това, да те накара да го зарежеш :x Успех :-)
Ice_Queen_
08-15-2008, 11:03
Лошо е , когато нещо приключва, жалко е . Мислиш си - толкова време бяхме заедно, а сега сякаш нищо не се е случило. Но това не е така, нещо се е случило, било е прекрасно, дори и Нели Фуртадо за пореден път да се окаже права, че All the good things come to an end.
Съветвам те да поговориш искрено с него и то , когато не сте скарани, а напротив - в напълно цветущи отношения, да му обясниш какс е чувстваш и че може би е по-добре да се разделите сега, преди да са се появили лоши чувства, изневери , караници...
непосилно трудно е да кажеш на човек който обичаш - искам да се разделим,за да не стане по-лошо.всеки вътрешно е поне малко оптимист и вярва в добро развитие..
Whyniser
08-15-2008, 11:09
непосилно трудно е да кажеш на човек който обичаш - искам да се разделим,за да не стане по-лошо.всеки вътрешно е поне малко оптимист и вярва в добро развитие..
То така и ако не се направи нещо ще се свърши.Разнообразете нещата малко.
EverythingButTheGirl
08-15-2008, 11:12
като казвате да го забравя,не мислете,че е толкова лесно след 2 годишна връзка ;xx
Ice_Queen_
08-15-2008, 11:13
като казвате да го забравя,не мислете,че е толкова лесно след 2 годишна връзка ;xx
говори с него,кажи му го в очите.може пък да отвори сърцето си
Josefinne
08-15-2008, 11:15
Зная от личен опит. В момента съжалявам, че не го направих по-рано и не си спестих много унижения от негова страна и много сълзи от моя.
EverythingButTheGirl
08-15-2008, 11:16
говори с него,кажи му го в очите.може пък да отвори сърцето си
мислиш,че не съм опитвала ли ? над 10 пъти съм се опитвала,а той се държи адски пренебрежително ! няма друга..100 % съм сигурна,не съм го наранявала,нито правила нещо което не му харесва ..просто изведнъж да се държи така ..
sladkish_14
08-15-2008, 11:18
Оффф момичета :cry: Съгласна съм със всичко което написа Ice_Queen_ .. Аз съвет нямам, когато и аз бях в такова положение , един много близък човек за мен ми каза , "Направи невъзможното,съживи тази любов с още повече любов" .. Изражението ми беше такова - :shock: :( :o - Много време мислих над думите и не знам точно как ,но вникнах в тях , намерих ключа и .. сега сме щастливи направих един жест , показах с него адски голямата си любов и както беше студен и надменен не му пукаше така и ме погледна в очите и заплака .. В този момент разбрах , че и той още ме обича така силко както и преди , но е имало нещо което го мъчи ,отдръпва , а аз толко заслепена и ангажирана от това да плача за него , че не видях , че човека до мен се мъчи ..От там нататък всичко е ... по -добре от добре 8-) ..Сякаш нещо се отпуши , всичко се оправи , той изля душата си ,след като аз излях своята със този жест ,чрез него :) "Съживих тази голяма любов с още толкова любов".. Ти сама помисли , какво ново ще му предложиш , какво различно , как ще му покажеш по един различен и толко мил начин , че го обичаш , че това което сте изживяли все още може да го има ... Сега съм на принципа -- Аз и ти завинаги .. Любовта остава ! -- Щастлива съм .. Успех и на теб :-)
П.С - Знам колко ти е трудно и зле така :cry: Само ти можеш да си помогнеш .. И да решиш въпреки всичко искаш ли още да си с него , ако да казах ти , какво ми каза на мен човек по- голям от мен с 5-6 години ..
SabrinaAa
08-15-2008, 11:23
Такаа, просто го зарежи! Щом не проявява интерес към нищо свързано с теб, щом се дразни, когато ти се интересуваш от него - тогава защо подяволите още го търпиш ? Момичета като теб, които вярват в любовта и правят токова много, за да я задържат, не заслужават подобно отношение! Няма как да разбереш дали някъде там не те чака някой, който ще държи на теб повече, ако не оставиш този господин ... А и знаеш ли, може би поведението му има за цел точно това, да те накара да го зарежеш :x Успех :-) 8)
simba007
08-15-2008, 11:51
Ранп или късно тя си отива...Дали е за добро,или за зло - тя си отива.Две години живях с една болезнена и трудна,но и много красива и истинска любов...но наскоро тя трябваше да си отиде.Така,че мога само да ти кажа каквото и да стане продължи на пред с гордо вдигната глава.
".Държи се арогантно и надменно..А аз не мога така" - Имах същия проблем с бившия си прител, последните седмици бяха адски ужасни, имах чувството, че ми се подиграва, че не харесва нищо от това, което правя, държеше се отчуждено и студено, аз също не издържах и сложих край на връзката ни! Сега съм много щастлива, защото вече няма кой да ме упреква, да ми се подиграва, да не ме харесва такава каквато съм ! Моят съвет - РАЗДЕЛИ СЕ С НЕГО! Явно не те Заслужава! Един ден ще се осъзнае и ще съжалява! Друг е въпроса дали ще те потърси, а съвсем друг дали ти ще му простиш! :) Успех :) Ще намериш човек, който наистина те Обича! :)
JahSoldier
08-15-2008, 12:34
Дай му още един шанс, ако продължава да се държи така - зарежи го. Знам, че ще ти е много трудно, и че ще отнеме много време, за да ти мине, но по - добре така, отколкото да страдаш постоянно .. А, ако решиш да не слушаш нас, форумците - послушай сърцето си. Успех. :-)
ImmortalForever
08-15-2008, 14:28
:shock: Мацко,режи!Пича явно ти показва, че не те иска..Сори и аз съм била така и си смаовглъбявах че не е така, ама накрая ме резнаха.... Почне ли да се очуждава еидн мъж-вижда му се края!Сигурна ли си че не си го навиваш сама на пръстта? Ако не-действай!Хич не си губи времето!Щом е такъв лесно ще го забравиш,повярвай ми! Много успех и споделена любов ти пожелавам!
pandelka
08-15-2008, 14:32
След като се държи по тоя начин с теб тегли му една майна!!
cinderella_gugutka
08-15-2008, 15:16
еми скъсай с него-ако мн ти врънка да се съберете пак дай му още 1 шанс но ако нищо не направи явно няма как да стане работата :(
Винаги съм вярвала в любовта...стремяла съм се да бъда човечна с хората, да ги разбирам и подкрепям.Да вярвам в тях.Но сега аз се нуждая от съвет.От известно време нещата при мен и моя приятел не вървят.От начало не ми звънеше, забравяше разни неща и други такива..Не излизаме заедно, не правим нищо "само ние двамата"..Сега е станало още по-непоносимо.Обаждам му се, той не ме слуша, не проявява никакъв интерес към нещо, свързано с мен.Държи се арогантно и надменно..А аз не мога така.За мен любовта е равенство и доверие, а нашето не е нито едното, нито другото вече.В началото се опитвах да разбера какво става, но той се дразни на всяка моя дума.Опитах се да му дам време, защото си мислех, че е нещо временно и ще мине.Опитах се да се държа, сякаш нищо не е станало, но вече не мога.Аз също се отдръпнах и може би един ден ще ми мине...но е жалко една такава връзка да си отива и да не знаеш какво да направиш, за да го задържиш.А може би няма какво повече да си дадем един на друг или може би сме си омръзнали??..
За първи път да чета с кеф нечий пост в тоя форум - браво! Написано без грешки, със стил, точно и ясно!
А сега по темата: права си за много неща и едното от тях, е че любовта е равенство и доверие, двама души са заедно не само за да се кефят един на друг, те не могат да изживяват само хубави моменти, но трябва да се подкрепят и във лошите - тогава се разбира кой колко държи на другия. Когато ти имаш проблем, а той не те изслушва или не обръща внимание на това, значи нещо между вас липсва. И винаги се започва от чувствата. За да се отдалечиш от даден човек, трябва да си напълно изстинал към него. Човек, който обича, подкрепя, увещава, съветва, утешава... когато това се окаже, че е изчезнало между вас, то няма какво вече да правите заедно. И колкото и тежка да е раздялата, повярвай ми, тя е най-полезната в случея. Търси човек, на когото можеш да се опреш и на чиито сили и помощ можеш да разчиташ, търси взаимност във отношенията, а не празни погледи и хладни докосвания.
Успех ти желая!