View Full Version : ОБичам я но тя не го разбира
DekoDenev
08-15-2008, 17:10
Здравейте искам да ви споделя моята история надявам се да погледнете серизно.От известно време често излизам с едно момиче отначало всичко вървеше изцяло по приятелски но с течение на времето нещата стигнаха до целувки и т.н.Имам чуството че започнах да мисля само за нея и за всяка наша следваща среща докато тя днес най безцеремонно ми зяви че се е целувала с някакво момче...!Аз не можах да кажа нищо но сърцето ми беше съкрушено незнам как да и покажа че не желая да съм поредното момче а искам да съм нещо повече?
pandelka
08-15-2008, 17:13
Еми защо просто не и кажеш,че искаш да си нещо повече и да я попиташ тя какво ще реши...тва не означава че е избрала него..просто ти казва :) Може да избере теб не се отчайвай ;)
Разкриий и чувствата си :) Както гласеше една мисъл - Не губиш, когато показваш чувствата си, губиш, когато ги подтискаш :)
Pliok0019
08-15-2008, 17:31
Еми защо просто не и кажеш,че искаш да си нещо повече и да я попиташ тя какво ще реши...тва не означава че е избрала него..просто ти казва :) Може да избере теб не се отчайвай ;)
Няма какво да я пита.
Тя вече е избрала.
Към автора: за нея ти си поредния. Няма как да промениш положението. Дори и да й покажеш, че я обичаш, да й го доказваш и да я молиш...едва ли тази връзка има бъдеще. Май е по-добре да се откажеш докато не боли толкова?!
sladkata_bebz
08-15-2008, 17:32
Сигурна съм,че щом сте миналии през фазата "приятели" сега си имате още по-голямо доверие.Както казаха и преди мен ако поговориш с нея и и обясниш как се чувстваш само може да спечелиш от това..иначе все ще се питаш "Ами ако..?" Опитай!
Хайде успех и да кажеш как е минало... :-)
pandelka
08-15-2008, 17:39
Няма какво да я пита.
Тя вече е избрала.
Към автора: за нея ти си поредния. Няма как да промениш положението. Дори и да й покажеш, че я обичаш, да й го доказваш и да я молиш...едва ли тази връзка има бъдеще. Май е по-добре да се откажеш докато не боли толкова?!
Ми аз реших да погледна от хубавата страна..
все пак нито аз нито ти знаем наистина тя каква е и дали за нея той е поредния :)
Pliok0019
08-15-2008, 17:48
Няма какво да я пита.
Тя вече е избрала.
Ми аз реших да погледна от хубавата страна..
все пак нито аз нито ти знаем наистина тя каква е и дали за нея той е поредния :)
Да, права си, но едва ли щеше да се целува с друг и "безцеремно" да му го разказва, се едно нищо не се е случило, без да се извини и да каже, че е било грешка например... Това не се случва, когато си наистина влюбен или поне...държиш на човекът до теб.
DjCocaine
08-15-2008, 18:10
Здравейте искам да ви споделя моята история надявам се да погледнете серизно.От известно време често излизам с едно момиче отначало всичко вървеше изцяло по приятелски но с течение на времето нещата стигнаха до целувки и т.н.Имам чуството че започнах да мисля само за нея и за всяка наша следваща среща докато тя днес най безцеремонно ми зяви че се е целувала с някакво момче...!Аз не можах да кажа нищо но сърцето ми беше съкрушено незнам как да и покажа че не желая да съм поредното момче а искам да съм нещо повече?
izvinqvam se 4e pi6a na latinec no kompa ne e moi i ne mu razbiram.
pi4 taq istoriq mi e mn poznata i moga da te posuvetvam da se razdeli6 s neq.na men mi se slu4i 2 puti i vse o6te sum s neq no ni6to ne e kakto predi.tq se otdrupna ot men (dori i slqp 6te go vidi)
moga da ti kaja samo tova.ako ti e mila psihikata se razdelete.az sum dostatu4no poburkan i ne mi puka ve4e.az sum ot godina i polovina s neq i nemoga da se razdelq s neq za6toto nz kvo 6te pravq bez neq.sviknah do tolkova 4e imam 4uvstvoto 4e nemoga da jiveq bez neq.
ot men tolkova.re6enieto e tvoe - kusmet
o6te vednuj se izvinqvam za latineca - nadqvam se da me razberete
cinderella_gugutka
08-15-2008, 18:30
еми кажи и го бе 4овек --толкова ли е сложно???е,за теб може и да е,ама за мен си е мн просто-излизате ,казваш и-еми иммам нещо мн важно да ти кажа и го казваш
Love0nlyMyself
08-15-2008, 18:34
кажи и че търсиш нещо сериозно и че наистина мн я хар ако още веднъж го направи и се целуне с друг просто не си струва и си намери друга
PeopleAlwaysLeave
08-15-2008, 18:42
izvinqvam se 4e pi6a na latinec no kompa ne e moi i ne mu razbiram.
pi4 taq istoriq mi e mn poznata i moga da te posuvetvam da se razdeli6 s neq.na men mi se slu4i 2 puti i vse o6te sum s neq no ni6to ne e kakto predi.tq se otdrupna ot men (dori i slqp 6te go vidi)
moga da ti kaja samo tova.ako ti e mila psihikata se razdelete.az sum dostatu4no poburkan i ne mi puka ve4e.az sum ot godina i polovina s neq i nemoga da se razdelq s neq za6toto nz kvo 6te pravq bez neq.sviknah do tolkova 4e imam 4uvstvoto 4e nemoga da jiveq bez neq.
ot men tolkova.re6enieto e tvoe - kusmet
o6te vednuj se izvinqvam za latineca - nadqvam se da me razberete
Междудругото..пича е прав. По-добре се отдръпни сега докато е още рано, защото после свикнеш ли с момичето край вече.. Едни приятели имат същия проблем като на DjCocaine. Ходят вече близо 2 години, но момичето буквално не изпитва нищо към момчето-тя си му изневерява най-редовно, прави си каквото поиска без да й пука примерно дали той е съгласен за дадено нещо или не.. А момчето за мен е пълен глупак, защото тя го унижи пред всичките му приятели - не го е правила само веднъж, а той продължава да й тича след гъза. Явно е свикнал прекалино много с нея, защото имам чувството, че вече не му пука, че става за смях пред абсолютно всеки..
За това моят съвет е да се отдръпнеш от момичето - след като се е целувала с някъв си там и ти го е заявила най-спокойно явно няма сериозни намерение към теб.
vesinka91
08-15-2008, 18:45
Аз не можах да кажа нищо но сърцето ми беше съкрушено незнам как да и покажа че не желая да съм поредното момче а искам да съм нещо повече?
eto tova trqbva da i go kajesh na neq :)
Щом вече сте излизали няколко пъти, то тя трябва да си е изградила ясна преценка за намеренията ти. Ако беше някой, който не би предприел сериозни действия, щеше да си по-нагъл и да приключиш всичко със една вечер. Ако тя не си е дала сметка що за човек си и какво дефакто искаш от нея, то значи не си заслужава да се хабиш. Безцеремонното й държание към теб, плюс самочувствието, че едва ли не може да има всеки, я правят поредния боклук, с който няма защо да се занимаваш