Влез

View Full Version : помощ пъпки

manyman
08-16-2008, 14:16
момче съм и ми излизат много пъпки по лицето с какво да ги махна.със силицилов спирт ще стане ли?

EritYy
08-16-2008, 16:29
има 10000-- такива теми във форума...нормално е както при момчетата така и при момичетата,брат ми имаше много пъпки ама мноооого в 9 и 10ти клас,но му се махнаха и ся няма никакфи,абсолютно...спх това е временно,ще се махнат и на теб,но можеш да използваш различните видове спирт,все пак всяка кожа е индивидуална и немога да ти кажа точно с какво ще ги премахнеш,пък ако толкова си на зор отиди при дерматолог...

fiama
08-16-2008, 16:44
Строго индивидуално е с какво да можеш кожата на лицето си, за да се изчистят пъпките. Има разнообразие от продукти и серии за почистване на лицето- Clean&Clear, Garnier Pure, на Avon има някаква серия, На Виши, Лореал и на каква ло още не марка. Купи си една серия, опитай дали ще подейства, ако не - друга и така. Може зоните с пъпки да ги мажеш със салицилов спирт, пъпките ще се поизсушат, но да знаеш, че и кожата на лицето става по-суха. Така че ако ще позвах спирт - само върху пъпките. Маските с хума се отразявар благорпиятно на кожата, но си момче и не знам до колко ще ти се занимава с подобни неща. Пий много течности, хапвай пресни плодове и зеленчуци - редовното снабдяване на организма с витамини е много важно за кожата! Има и много теми във форума по този въпрос, разрови се и виж другите какви съвети дават и кои продукти препоръчват.

mirelS
08-16-2008, 19:04
Mi ima nai-razlichni kremcheta koito deistvat beeeeeeee nqma nujda da puskate temi moje da se konsultirash s aptekarkata.....

sladkish_14
08-16-2008, 20:09
има 10000-- такива теми във форума...нормално е както при момчетата така и при момичетата,брат ми имаше много пъпки ама мноооого в 9 и 10ти клас,но му се махнаха и ся няма никакфи,абсолютно...спх това е временно,ще се махнат и на теб,но можеш да използваш различните видове спирт,все пак всяка кожа е индивидуална и немога да ти кажа точно с какво ще ги премахнеш,пък ако толкова си на зор отиди при дерматолог...

НЕ 10000 а 10000000000000000000 :?