View Full Version : Чувствам се зле.. Дайте ми съвет :(
Приятели, ще започна от самото начало и възможно най- кратко:
С приятеля ми сме заедно от 1 година и малко. Обичам го, и той мен. Вчера той искаше да излезе с една негова бивша съученичка, с която не са се виждали 7 години и която живее в Испания, докато аз бях на работа. Били са той, това момиче и някоя нейна приятелка. Аз му разрешавам да излиза с когото пойска, никога от нищо не съм го спирала. Днес бяхме у нас и аз отидох да се изкъпя преди да отида на работа 2ра смяна. Върнах се и в същото време той получи смс. и аз нали съм лщбопитна и двамата го прочетохме заедно. Гласеше: "От .... : *** тази вечер няма да можем да се видим, хайде да го отложим за утре.... " При което аз веднага побеснях и се раздивях и му казах, че не искам никога повече да се вижда с нея.. А той ми беше казал малко преди това, че ще излиза с един негов приятел, а когато прочетох смса ми каза "Да, ама тя се познава и с него.. И все да си ги измисля някакви си там... Стана ми много гадно и се разфучах, скарахме се, и той за да ме укроти ме блъсна на леглото и без да иска ме удари по лицето. Разплаках се, станах и га загледах с презрение и сълзи в очите... Докато си чаках таксито пред нас за работата ми се карахме. Той ми каза, че ако е искал да ми изневери, е щял да го направи без да ми казва за нея.. И сега найстина щял да ми изневери, защото винаги съм го подозирала. Поне да било с уснование. :-# Аз нищо не казах и си тръгнах. Не сме се чували от тогава и ми е много гадно. Незнам какво да правя и как да постъпя. Моля ви дайте ми някакъв съвет :( :( :( Ако ще пишете коментари от сорта, че не ме обича вече.. Не е вярно. Знам, че ме обича повече от всичко. Просто ... :( Съжалявам за романа, но си излях душата :(
evichka_lonelyy
08-16-2008, 22:52
SAjalqvam za tova koeto shte kaja no spored men toi napravo si te e udaril i ne e bilo bez da iska...shte se povtori pak i pak i pak shtom vednaj se e sluchilo a za iznevqrata shtom sega e gotov da go napravi znachi nqma da e za parvi pat...Majete sa mn podli i gadni sashtestva :( :( :(
unicorn_f
08-16-2008, 22:58
щом си сигурна че те обича и ако наистина е вярно може да не ти изневери...може просто да го е казал защото е бил ядосан,освен това много правилно ти е казал че ако е искал е можел да ти изневери и без да ти казва и то много пъти...според мен няма да направи нищо,но незнам...дано нищо да не направи и да се сдобрите :)
crazy_lazy_girl
08-16-2008, 22:58
SAjalqvam za tova koeto shte kaja no spored men toi napravo si te e udaril i ne e bilo bez da iska...shte se povtori pak i pak i pak shtom vednaj se e sluchilo a za iznevqrata shtom sega e gotov da go napravi znachi nqma da e za parvi pat...Majete sa mn podli i gadni sashtestva :( :( :(
Sorry ... :(
Уф дай му малко въздух на човека да диша бе!Просто си ревнива тва е...и аз съм такъв гаден ревнивец...и много са мразя за това :D ...дай му малко въздух и не му мрънкай за сичко...
Ако все пак ти изневери...изчукай се с най-добрия му приятел :D Се пак трябва му върнеш нали :grin:
PeopleAlwaysLeave
08-16-2008, 23:42
Ако си сигурна, че те обича значи няма да ти изневери. Каквото е казал го е казал в момент на ярост. Макар че е постъпил адски тъпо да те лъже, че щял да се вижда с някъв си фр .. Не знам, ти си го познаваш най-добре и предполагам ще го познаеш като лъже .. :? Колкото до това, че те е ударил - сигурна ле си, че е било без да иска ? А и самият факт, че те е блъснал говори друго.. Помни, че щом един път се стигне до бой ще има и втори, и трети..
Наистина не знам какво да те посъветвам на този етап. Помисли си за неговите чувства - дали са истински, дали си убедена на 100%, че ги има.. Помисли си за това, че те е излъгал и какво е целял ако не изневяра..
Love0nlyMyself
08-16-2008, 23:53
немисля че ти е изнверил или ще ти изневери а тва го е казал просто за да те изплааши
MiMcHeToOo
08-17-2008, 02:23
Не стига, че те е ударил ами и те е заплашил с изневяра... Споко, той ще съжалява. Не го търси известно време. После кажи кво е станало.
BlindedAngel
08-17-2008, 04:27
Ко нападате момчето и мене да ме подозират постояно и на мен накрая ще ми писне...Търпи се до едно време.
П.П.Авера ти само те е сплашил в изблик на ярост
Явно му се пошибква нещо ново :grin:
FreeSpirit
08-17-2008, 06:22
не вярвам да ти изневери, щом те обича....просто чувствата му към теб няма да му позволят да го направи...И мене фр ми ме е заплашвал, че ще ми изневери и че ще ме остави, ама после ми казва, че не иска с др и не може да ме остави :oops:
Лошо е да го подозираш в изневяра без да ти е дал повод, имай му доверие...
Опитай да се свържеш с него и се изяснете...
buffalo88
08-17-2008, 06:41
Дързост и Красота, 513 епизод
Приятеля ти е пълен гей.Щом сега те е излъгал, пак ще те излъже.
pandelka
08-17-2008, 08:57
Ако наистина те обича,няма да ти изневери :)
gLoRiOuS_aNGeL
08-17-2008, 11:06
Еми,не мисля,че се е отнесъм с теб както трябва...Все пак и ти имаш основание да се сърдиш...Не мога да те посъветвам нещо,защото не знам колко значи той за те или обратното...Ти решаваш!Все пак няма нищо лошо в това да се опитате да си изясните нещата преди да взимате окончаелни решения... :)
MaRiYa_86
08-17-2008, 11:14
Да бе,не е хубаво да го ревнува без повод...Ама това не е ли повод според ваС? Че уж излиза с приятел,то се оказва приятелка,която му праща целувчици по СМСи..Според мен с право е побесняла...А той на всичкото от горе я блъснал,после пък заплашвал за изневери...
Миличка,аз мисля,че твоето момче е забравило как доверие се гради цял живот,а се руши за 1 миг...
Не го търси,той сам ще дойде.
Ами ние доста си поговорихме по телефона вчера и днес и направо незнам какво да мсиля.. Преди малко като си говорихме и ми каза, че вчера е щял да излиза с тези двама приятеля, но е нямал намерение да звъни на това момиче, а след това ми казва, че изобщо не е имал намерение да излиза.. Казах му, че вече сам започва да се заплита, а той ми отвърна, че не съм можела да го разбера и съм започнала да ставам параноичка.. Казах му, че ако иска да си поговорим и да се изясним, съм си в нас до 5, а той каза добре и ми затвори телефона.. Докато снощи по скайп ми каза, че аз съм била единствената за него, че не може да е без мен. И никога нямало да ми изневери, защото после, когато ме погледнел в очите, щял да се измъчва адски много и сърце не му давало да го направи... Просто и аз вече незнам какво да мисля и в какво да вярвам.. Обичам го страшно много и направо незнам.. А тези неща, които стават адски много ме нарняват :( Ооофффф вече и аз незнам... :( :cry: :cry: :cry: :-k
Lacey_66
08-17-2008, 11:55
+1 :(
NeLLy_BaBy
08-17-2008, 12:22
Факта , че те е ударил не говори никак хубаво за него. Аз ако съм на твое място , колкото и да ми струва ще скъсам него. Това, че си позволява да се отнася с теб по този начин и то заради няква си там дето не е виждал от 7 год. не го оправдава. Дори и да е бил ядосан , това пак не е оправдание. Според мен просто ти приказва глупоти и ако съм на твое място ще му кажа да се разкара от живота ми веднага. Не ти трябва такъв.
evelinka1122
08-17-2008, 12:42
ударил те е... лошо... макар и да твърдиш, че е без да иска... ами виж аз мисля че е било просто в момент на ярост.... вярвам че ще се оправите! поговорете..... ще те потърси.... нз какво да те посъветвам, но поговорете без излишни премятания, удари или емоции :) УСПЕХ
ударил те е... лошо... макар и да твърдиш, че е без да иска... ами виж аз мисля че е било просто в момент на ярост.... вярвам че ще се оправите! поговорете..... ще те потърси.... нз какво да те посъветвам, но поговорете без излишни премятания, удари или емоции :) УСПЕХ
+
Някои от вас грешаха, а други бяха прави.. Преди малко бяхме заедно, поговорихме си на трезва глава и се изяснихме. Знам, че ме обича, но също така и си се караме от време на време, както всички. Каза ми, че аз не съм искала да го изслушам и много съм бесняла и той вече се бил объркал... Абе както и да е, вече е зад гърба ни, а на вас, на всички вас благодаря за съпричастието и съветите. :-)
evichka_lonelyy
08-17-2008, 14:32
Mn se radvam za vas i dano da nqmate poveche tolkova seriozni problemi :)
nqkafsi_tam
08-17-2008, 16:52
t1n4e7y казваш че той те обича, но ти обичаш ли себе си?
Да бъдеш с човек, който е готов да ти изневери по всяко време и да ходите година... не звучи яко...
а може би просто и той се е изнервил и го е казал без да го мисли...
говори за тва с него :)
xxxSnowflakexxx
08-17-2008, 17:45
Sled kato te obi4a edva li 6te ti izneveri taka si mislq.A spored men 6te se opravite,no ti si savsem prava da se sardi6 vse pak malko ili mnogo te e izlugal kato ti e kazal 4e 6te izliza s priqtel.Nadqvam se da se opravite.
абе това момче направо си те е излъгало .. а до колкото до удара... няма как да те удари без да иска то или е нарочно или въобще нямаше да те удари ..ако искаш му се извини ако искаш почакай да видиш дали ще ти се обади в случея ти си права