View Full Version : Без презерватив - да се притеснявам ли или не ?
magitypz
08-17-2008, 12:23
Здравейте,форумци
Май има много теми,подобни на тази,но нека и аз си изкажа проблема :o
И така..секс без презерватив,но момчето НЕ свърши в мен.Свърши веднъж де,ако преди тва е бил свършил в мен,щях усетя ,нали...?И може би няколко минути преди това не е имало проникване.Четох за предеякулационната течност и т.н.-едни казват,че е ''опасна'',други-не..
Трябва да ми дойде тия дни цикъла,та сега пффф...
Да ходя ли за тест за бременност до аптеката..? И тоя Постинор нещо
разбрах,че не се внасял... ( не са минали 72 часа от акта,та за тва ми се въртят такива мисли)
HELP :oops: :( :( :( :(
za test nqma smilal oshte mai mai!!! :D ako ne si sigyrna si vze mi hap4etata 8)
magitypz
08-17-2008, 12:34
кога се прави тоя тест..?по-късно ли?
Най-малко 72 часа след акта...има опция за Ескапел,щом не са минали 3 дни,но не мисля че има някаква опастност,след като не е свършил в теб :) така че споко и чакай да ти дойде,успех :)
Няма смисъл да взимаш хапче за спешна контрацепция... Тъй като наскоро си правила секс според мен е по добре да изчакаш да видиш дали ще ти дойде цикъла или не.. ако не ти дойде навреме.. т.е. закъснее с 4-5 дена някъде тогава трябва да мислиш за тест.. Относно предеякулационната течност: от нея също може да се забременее но шанса е много малък... А за теста за бременност мисля че за да отчете правилно трябва да го направиш 14 дни след сексуалния контакт... И за да не се притесняваш следващия път използвайте презервативи или мини на противозачатъчни.. :)
ПП: на 14 съм и нямам опит така че ако някой има забележки или поправки моля да казва :)
LiveFlower
08-17-2008, 13:02
Spoko ne si,ama za6to go pravite bez prezarvativ kato znaete 4e pak ima risk :(
magitypz
08-17-2008, 13:09
ами питай ни де.. и ние не знаем :-P
уф,мерси много дано сичко мине ок
ще пищя от кеф като ми дойде
rozova_lady
08-17-2008, 13:19
Ползвайте си презервативи за да ви е мирна главата
и да не се чудите дали е станало нещо,
и какви хапчета след това да пиете .
Spoko ne si,ama za6to go pravite bez prezarvativ kato znaete 4e pak ima risk :(
+1
Ако е свърщил в теб и не ти е казал, или не го интересуваш, или е бил най- големия кретен, с който си могла да го направиш. Относно притесненията и хапчатата, по добре преди да пиеш Ескапел, трябва да се увериш, че е свършил в теб, защото това хапче все пак не е бонбон. Но ако не е свършил в теб, мисля, че не трябва да се тревожиш. А за друг път за да няма такива въпроси и депресии USE CONDOMS! :)
hottie_on_the_beach
08-17-2008, 14:10
Теста отчита още на третия ден от закъснението на цикъла, или поне така пише, но ако има нещо, един тест ще разбере много по-скоро от гинеколога, тъй като е на принципа на хормони, отделяни в кръвта или урината по време на бременност. Един приятел ми развива тоерии, че това, което се отделя преди еякулацията не било опасно, защото не само, че не било сперма, но и въобще идвало от друга жлеза, но му нямам много вяра. А и не смятам, че се забременява чак толкова лесно :)
6okolad4e
08-17-2008, 14:41
test test test !!!! ima takiva i za vednaga sled ova prosto stiga tapi vaprosi nemojem ti skanirame vatre i da proverim prez neta!!!
Не се притесняваи всичко ше си е ок!
SpOrTs_GiRl
08-17-2008, 16:36
ами питай ни де.. и ние не знаем :-P
уф,мерси много дано сичко мине ок
ще пищя от кеф като ми дойде
Браво бе .. И вие не знаете ама го правите нали?! И после питаш, чак след като си го направила?! .. Риск си има, за какво са измислили презервативите?! .. Няма значение "само тоя път" .. То веднъж става гафа !! ... ПРЕЗЕРВАТИВИ !!!!!!!! За да не се чудиш всеки месец дали ще ти дойде ...
Така е,ползвайте презервативи за по-сигурно бе толкова ли сте загоряли,че обизатевно трябва да е без презерватив :o и след това да се чудите дали сте бременни и защо ви закъснява,ползвайте презервативи,някоя болест ще прихванете,знам че звучи смешно но първо се изслезвайте след това го правете с презерватив но внимавайте,пазете се бе хора,желая на всимчки ви щастлив сексуален живот :)
Love0nlyMyself
08-17-2008, 17:25
има опаснотст ... имаш 2 избора да чакаш или да отидеш що не са минали 72 часа да отидеш до аптеката и да си купиш ескапел цената е около 30-35 лв както решиш ама ако си напраиш сега теста няма да отчете нищо треа най-малко да са минали 7 дни
magitypz
08-17-2008, 19:03
ясно...значи Ескапел...поне да ми е мирна главата,пък друг път ше внимавам.Обещавам :) :)
Извинявай ама каде си трагнала да се е*еш като не искаш беже а? дано забременееш пожелавам ти го да разбереш че не бива шега с такива работи! :-o
LiveFlower
08-17-2008, 21:11
Извинявай ама каде си трагнала да се е*еш като не искаш беже а? дано забременееш пожелавам ти го да разбереш че не бива шега с такива работи! :-oexeee egati pojelanieto,to e stiga edin put da se izpla6i qko posle 6te im doide um v glavata
DevilWish
08-17-2008, 21:24
Не се притесняваи всичко ше си е ок!
Dam ;)
eveto_xx
08-18-2008, 06:10
ясно...значи Ескапел...поне да ми е мирна главата,пък друг път ше внимавам.Обещавам :) :)
Ескапел не са бонбонкиии ! Не вярвам да си забременяла от предекуационната течност, до сега не съм чувала някоя позната да забременявала от нея...А защо не му се обадиш, и не му обяснаш, че е сериозно, и да го питаш дали е свършил в теб?Защото ти май не го знаеш това...Обади му се, и го шашни,и така поне ако искаш Ескапел, той ще ти го купи, да не се набутваш...
SK0RP10N
08-18-2008, 08:29
Ima mnogo takiva temi
magitypz
08-18-2008, 08:45
ох дойде ми...Ама всяко зло за добро,да ми е за урок... :? :?
DekoDenev
08-18-2008, 08:51
не се забременява от предяекулационна течност тя е само за смазване на главичката но ако питаш мен си още малка за да правиш секс щом не знаеш такива елементарни неща :razz: :razz: :oops: :-P