View Full Version : Хиперсексуалност
Nam3less2
08-18-2008, 02:07
Още познато като нимфомания, има ли сред вас такива, и по колко пъти на ден сте издържали да правите секс?
eveto_xx
08-18-2008, 05:59
Правих доклад по Биология за Нимфоманията :D Иначе такива са наистина пристрастени,и си имат клубове за анонимни сексахолици, където се опитват да решат проблемите си.А принципно нимфоманките (или както е модерно - к*рвите)са момичета, които просто не са задоволени сексуално, и изказват гласно желанията си пред много хора, държат се предизвикателно, просто защото им се прави секс, но това не е нимфомания...Нимфоманите са пристрастени, ако полувинката им не ги задоволява, без да им мигне окото ще изневерят...Това са болни хора и не е смешно,ама...Ако си изкопая доклада , ще го постна :)
А иначе правя по 1-2 пъти макс на ден, просто няма кога...
Love0nlyMyself
08-18-2008, 07:29
г.д. 2-3 пъти за една сутрин а през колко време тва зависи кога е свободно ако е през 1-2 дни през толкова ако не през повече и така
Ами аз понякога може да се каже, че съм голяма нимфоманка.. :D :-D :grin: , но понякога нямам желание.. Зависи от много неща :)
SK0RP10N
08-18-2008, 08:35
Da ti ne dava Gospod da popadash na nimfomanka
LovelyGirl
08-18-2008, 08:45
Аз съм на периоди.Има дни в които не издържам и само за това си мисля и само това искам да правя по цял ден :D А понякога просто ми се прави и се задоволявам по-бързо :)
Ice_Queen_
08-18-2008, 08:51
Не се имам за нимфоманка,но съм го чувала по свой адрес..
Правила съм и по 12 пъти секс за едно денонощие..
нимфоманка и курва са 2 различни неща,тц тц ...
и не,не е задължително когато на момичето и се прави много секс да изневерява!
апф. аз имам мъжко мислене на тема секс. колкото повече толкова повече и ще искам толкова повече.
хах,значи девойка която е луда на тема секс и иска да д*ха,да се е** с ГАДЖЕТО си прекалено често е курва?! хах,к,ама момчето ще го наречете късметлия,а?
нимфоманките не са фригидни/до колкото поне знам аз../
Love0nlyMyself
08-18-2008, 09:27
апф. аз имам мъжко мислене на тема секс. колкото повече толкова повече и ще искам толкова повече.
хах,значи девойка която е луда на тема секс и иска да д*ха,да се е** с ГАДЖЕТО си прекалено често е курва?! хах,к,ама момчето ще го наречете късметлия,а?
МН точно казано !!
BurningDesire
08-18-2008, 12:08
Напротив, нимфоманките СА фригидни. Нимфоманията е психическо заболяване. Точно самата фригидност е причина за заболяването. Просто те са по-различни от другите фригидни жени. На фригидните им е неприятен секса и никога не стигат до оргазъм. А на нимфоманките им е приятно, но въпреки това не стигат до оргазъм и по тоя начин се чувстват незадоволени. Почват да правят секс само и само да "свършат" и в крайна сметка се побъркват. Това си е наистина болест, не е смешно, нито е курвалък. Тези жени са истински нещастни, защото се чувстват непълноценни като жени, а повечето хора просто не разбират те какво изживяват и се подиграват с болестта им.
SpOrTs_GiRl
08-18-2008, 14:40
Напротив, нимфоманките СА фригидни. Нимфоманията е психическо заболяване. Точно самата фригидност е причина за заболяването. Просто те са по-различни от другите фригидни жени. На фригидните им е неприятен секса и никога не стигат до оргазъм. А на нимфоманките им е приятно, но въпреки това не стигат до оргазъм и по тоя начин се чувстват незадоволени. Почват да правят секс само и само да "свършат" и в крайна сметка се побъркват. Това си е наистина болест, не е смешно, нито е курвалък. Тези жени са истински нещастни, защото се чувстват непълноценни като жени, а повечето хора просто не разбират те какво изживяват и се подиграват с болестта им.
Ами мъжете, страдащи от тази болест?! .. Не знам дали думата е "нимфоман", но е същото като болестта при жените .. Хиперсексуалност .. Мъже, които дори посещават такива сбирки, за да се излекуват .. От какво се получава при тях тогава? Защото едва ли и мъжете не могат да свършат и се чувстват незадоволени ..
П.П. Не се заяждам, дано не прозвучи така. Просто ми е интересно. :)
Gam3 0v3r
08-18-2008, 17:58
Еми правел съм по 3-4 тека.... :) :)
eveto_xx
08-19-2008, 11:29
1.Нимфоманка- жена,която е готова да изчука всичко живо, без да подбира партньори.
2.Курва- Пак не подбира партньори, просто , защото е сексуално незадоволена...
3.За изневеряването- Нимфоманията е БОЛЕСТ, не е току така да кажеш "аз съм нимфоманка"...Едно е да не си задоволен достатъчно от партньора ти, друго е да не може никой по никакъв начин да те задоволи и да искаш още и още без да спираш...Просто точно тези девойки ги наричат курви, не мислиш ли?Но те не са, просто са сексуално незадоволени.Не си могла да вникнеш вероятно в моя пост, просто защото някои хора са инати и гледат да се заядът веднага с някой, без да са доразбрали.Това също е болст, придобита от нечие болно съзнание, и е много по-фатална от нимфоманията...
eveto_xx
08-19-2008, 11:33
хах,значи девойка която е луда на тема секс и иска да д*ха,да се е** с ГАДЖЕТО си прекалено често е курва?! - Ако се ебе с гаджето си, значи не е девойка :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypersexuality
Четете тука и стига сте спорили. :)