Влез

View Full Version : козметик?!

bonbon4e1
08-18-2008, 13:56
Колко ви зима козметичката за интимните части,подмишниците,краката ?И можете ли да ми кажете някакъв хубав салон в русе? :grin:

П.СИзвинявам се ако темата се повтаря,но търсих с търсачката но не видях тема с някакви орентировъчни цени...
Мерси предварително! :)

babykiller_
08-18-2008, 14:29
при нас е 28лв на крак за другите части незнам

elena333
08-18-2008, 14:30
Колко ви зима козметичката за интимните части,подмишниците,краката ?И можете ли да ми кажете някакъв хубав салон в русе? :grin:

П.СИзвинявам се ако темата се повтаря,но търсих с търсачката но не видях тема с някакви орентировъчни цени...
А търси ли в Google? :x

LipSoFAnAnGel
08-18-2008, 15:05
АЗ съм от Русе..Не посещавам козметик, но последно като ходих да се постригвам ..в салона има и козметичен център..та там за крака вземаха 20 лева, вежди 3 лв, интимна зона 6 или 8 не помня точно, ръце май беше 14 лева..Този козметичен център се намира на центъра до "Кралска закуска" където беше офиса на орифлейм..вътре има и адвокати като административен център е , на 3тия етаж :)

scanadal
08-18-2008, 15:45
Здравей!Аз съм също от Русе и ходя в салона в "ЕВАС",на последният етаж е,много са печени там.Взима ми 8лв и маха всичко :)

j_adore2
08-18-2008, 16:25
Крака - 16;ръце - 8 лв .. за другите не знам.

sladkish_14
08-18-2008, 19:33
Русе си е голям град , не мога да разбера какво ти коства да се разходиш с приятелка и да питате :? Едва ли има само един козметичен салон в целия град и точно ти не можеш да го откриеш :shock: ...Няма смисъл да казвам на мен колко "искаха "да ми вземат , защото във всеки град и козметичен салон е различно ..

mysterious93
08-18-2008, 20:26

А търси ли в Google? :x

е и дори да търси в гугъл какво?аз съм от Добрич(знам че не е русе но...)и като търсих в гугъл да не мислиш че имаше нещо??????

за интимните зони цената е средно 10 лева(естествено на всякъде е различно,зависи от салона и т.н.),за краката средно 20,а за подмошници идея си нямам :) тука майка беше казала че в някакъв салон видяла че за 16 лева може да си махнеш от триъгълника и двата цели крака(което си е далавера :-D )само че аз ако ходя трябва да отида за дълбок триъгълник и...така не съм ходила(тва беше преди месец-два :) ) и пак казвам цените са доло горе средни :P

LovelyGirl
08-18-2008, 20:26
при нас е 28лв на крак за другите части незнам

Ехейй 28 на крак :-o
При нас взимат 25 -30 за цялото тяло-крака,ръце,триъгълник и вежди.

megipres
12-19-2009, 17:11
:) zdravei, az sum ot Ruse i v salona, v koito rabotq slabinite sa po 10 lv, kraka celi- 18, race-10, pravi se sa6to i po4istvane i masaj na lice s mn dobra kozmetika i cenata e 25lv za po4istvane. salonat e Stilisimo i se namira na ulica General Parensov 2 zad operata, koqto izliza na Dablin. Predlaga se i manikur, frizior. tel. 822987.