Влез

View Full Version : ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ???

foreverr
08-19-2008, 09:46
А искам да попитамв в връзка с изкувствените мигли:
1.ако си ги купя сама и си ги сложа сама мн ли ще си личи, че са изкуствени??
2.колко време стоят??
3.ако им сложа спирала ще е хубаво ли или не се нуждаят от спирала.
4. и като ми паднат дали няма да имам остатък от лепило :D
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ :-)

VerryBerry
08-19-2008, 10:13
До колкото знам изкуствени мигли поставят в козметичните студиа,виждала съм на мои познати,стоят страхотно и дори няма нужда от спирала,издържали са им почти 1 месец а цената-във вс студио е различно.Нз дали можеш и сама да си сложиш,но бих те посъветвала да отидеш при специалист за да не станат гафове с лепилото

ell_ownz
08-19-2008, 10:23
moje i v kushti stig da znaish kak, no na ka4estvenite obiknoveno trqa da ima instrukcii... am lepiloto e specialno taka 4e nqa da ima ostatak, moje i sas i bez spirala zavisi ot predpo4itaniqta ti, ima i nerealno dalgi i normalni, otteb zavisi dali shi si li4at [ot vida koito si kupish] kolko izdarjat nz.

_wait_and_bleed_
08-19-2008, 10:25
На мен гримьорката ми каза,че е много вредно и се страхува за моите мигли.Даже за бала не ми сложи изкусвени.

BeYourSelf
08-19-2008, 11:01
аз преди няколко месеца си купих и пробвах да си ги сложа сама ама не с е получи-най добре отиди в козметичен салон:)

EJI4eTy
08-19-2008, 12:11
kato si sloji6 ... dybre ... hybavo stoqt ... ama posle mahaneto :X kato gi maha6 padat i po4ti polovinata ot tvoite migli , edna priqtelka si be6e slojila (poneje maika i e kozmeti4ka) i sled tova ostana s izklu4itelno malko migli :(

foreverr
08-19-2008, 20:35
kato si sloji6 ... dybre ... hybavo stoqt ... ama posle mahaneto :X kato gi maha6 padat i po4ti polovinata ot tvoite migli , edna priqtelka si be6e slojila (poneje maika i e kozmeti4ka) i sled tova ostana s izklu4itelno malko migli :(
О значи сигурно няма да си слагам щото така и така миглите не са ми големи, а ако изпадат половината ще е все едно, че съм без мигли :(

nefchi_bs
08-19-2008, 21:03
Аз един път си сложих сама и си залепих окото :lol: и после неможах да го отлепя половин час така,че по-добре иди в накои салон там ще ти кажат...

Melosa
08-19-2008, 21:11
Аз имам такива мигли.Слагах си ги сама,трябват няколко опита докато се научиш да ги поставяш бързо и правилно.И мога да кажа,че нито една мигличка не съм виждала да ми падне,те се лепят все пак над редицата с истинските ти мигли.Лепилото беше много леко и приятно,сваляше се лесно и никакви мигли не падаха.Това за вредното не е много вярно-като си направих почивка от спиралата с тези мигли ми се отрази доста добре.Спиралата си е по-опасна.Заради нея ми падаха миглите при измиване с какъвто и да е лосион за грим.
nefchi_bs ахахах,не виждам защо трябва да я лъжеш.Лепилото за мигли ако попадне в окото се разтваря и леко дразни докато го избършеш или поизмиеш.

foreverr
08-19-2008, 23:00
Аз имам такива мигли.Слагах си ги сама,трябват няколко опита докато се научиш да ги поставяш бързо и правилно.И мога да кажа,че нито една мигличка не съм виждала да ми падне,те се лепят все пак над редицата с истинските ти мигли.Лепилото беше много леко и приятно,сваляше се лесно и никакви мигли не падаха.Това за вредното не е много вярно-като си направих почивка от спиралата с тези мигли ми се отрази доста добре.Спиралата си е по-опасна.Заради нея ми падаха миглите при измиване с какъвто и да е лосион за грим.
nefchi_bs ахахах,не виждам защо трябва да я лъжеш.Лепилото за мигли ако попадне в окото се разтваря и леко дразни докато го избършеш или поизмиеш.
Много благодаря за искренноста-сругата седмица сиг ще си сложа изкъствени мигли :) А само да те попитам-миглите секи ден ли ги сваляш или???

o0ps
08-19-2008, 23:20
Надявам се не възнамеряваш да си слагаш някакви миглички за 5 лева, нали? :-o