Влез

View Full Version : Моля за помощ!!!

hinari
08-19-2008, 10:10
Здравейте!За първи път пиша тук.Бих искала да споделя с вас своите перипетии и неволи.Всичко започна преди един месец.Една моя приятелка ми показа снимки на приятеля си,който е от Търново.Не пропусна да ми покаже и снимки на много добър приятел на гаджето си.Момичето ще нарека Р.,гаджето й-И.,а приятелят на гаджето й-Г.И така.Р. ми показа снимки на Г. и аз много го харесах.Той е все още на 18ра аз след два месеца правя 17.И така,И. се обажда постоянно на Р. и веднъж тя го попита какво мисли Г. за мен-той казал бива(Р. му изпрати мои снимки) и казал,че някоя неделя ще дойде да ме види.И така,аз го потърсих по скайп и от тук започнаха моите перипетии и неволи.Когато пиша на Г.,той или излиза някъде,или не ми отговаря или просто си пишем но замалко.Как мислите,Г. отбягва ли ме?Каза ми ,че когато има повече време ще си пишем.Е,кога ще дойде това време?Толкова много искам да се видя с него,иска ми се да бъдем поне приятели,защото ако стане нещо повече между нас (което едва ли ще се случи)много ще страдам.А и не знам той дали въобще иска да е с мене.Старая се да не му се натискам и ме е страх да не сгреша някъде.А и се чудя дали наистина ще дойде да се видим,много ми е мъчно,плаче ми се.Какво мислите по този въпрос с Г. ?

А сега и другият ми проблем.Р. е моята най-добра приятелка.Миналата седмица моята баба се съгласи да й гледа на кафе и оттам излязоха наяве много истини.Без Р. да знае,че са разкрити.Баба ми видя в чашата на Р.,че тя ми завижда много,защото Р. е дебела,а аз съм по-слабичка,имам по-хубави дрехи и такива неща.Та с една дума,в чашата на Р. баба ми видя, Р. ми завижда много и ме е „проклела” така да се каже.Р. си е казала:Ей,тя колко е по-слаба от мене,колко е хубава.Тей ,ама аз пък искам тя да е самотна и да няма приятел, а пък аз да имам”И това нещо баба ми го е видяла в чашата на Р. и ми го каза и аз още не мога да повярвам,че собствената ми приятелка се радва на нещастието ми с Г. Боже господи,такова да го хванеш и да го пратиш по дяволите!!!Та кажете ми това приятелка ли е ?Понеже приятелят на Р. е от Търново,тя прави всичко възможно той като дойде тук в Левски да не ме вижда,нито да говори с мен,нито по скайп да правим конферентен разговор,защото Р. я е страх да не би като съм по-хубава от нея и по-слаба и съм по-добродушна и имам по-благородни черти от нея приятеля й да ме хареса и да я изостави.Е вече останах без думи.Кажете ми вие вашето мнение за всичко това,което изписах.Моля за съвети и помощ!Благодаря предварително!!!

Lost_Kiss
08-19-2008, 10:26
Wow... :? :?

За първия проблем бих казала... да не се вманиачаваш толкова по това момче... Се пак не е първия ти (предполагам),.. няма и да е последния (предполагам)... та.. просто остави нещата да си вървят, пусни се по течението, не го мисли, той ако иска ще дойде и ще се видите, ако пък не... -прав му път.. А за това дето казваш, че искаш да сте приятели... Ем то не става така "Хайде да станем приятели" и хоп вече сме приятели... Се едно да кажеш "Хайде аз ще те обичам и ти мен"... това става от самосебе си..

Но като гледам как виждаш приятелите... разбирам и колко "най-добрата ти" приятелка ти е приятелка... Ако ти наистина я мислиш за приятелка и си сигурна в нея, няма да вярваш на бабините ти простотии, че тя ти била завиждала :razz: :razz: Тука пробема е в тебе... Втълпяваш си некфи простотии...

MayKyTy
08-19-2008, 10:31

За първия проблем бих казала... да не се вманиачаваш толкова по това момче... Се пак не е първия ти (предполагам),.. няма и да е последния (предполагам)... та.. просто остави нещата да си вървят, пусни се по течението, не го мисли, той ако иска ще дойде и ще се видите, ако пък не... -прав му път.. А за това дето казваш, че искаш да сте приятели... Ем то не става така "Хайде да станем приятели" и хоп вече сме приятели... Се едно да кажеш "Хайде аз ще те обичам и ти мен"... това става от самосебе си..

Но като гледам как виждаш приятелите... разбирам и колко "най-добрата ти" приятелка ти е приятелка... Ако ти наистина я мислиш за приятелка и си сигурна в нея, няма да вярваш на бабините ти простотии, че тя ти била завиждала :razz: :razz: Тука пробема е в тебе... Втълпяваш си некфи простотии...
Нямам какво да добавя :P

angelllll
08-19-2008, 10:33
мн 0бъркана ситуция :-o п0 първия въпрос ще кажа недеи да насилваш нещата бъдете първо приятели
а п0 вт0рия въппр0с: Е ти ми разби :? явн0 Р. не ти е приятелка каква завист че даже те е прокълнала :shock: остави я ти нека тя да види как ще кара без приятели и успех :-)

plmn
08-19-2008, 10:36
Защо се вкарвате в тия филми...

FuzzyWuzyy
08-19-2008, 10:53
по 1-вия въпрос .... Ами ти щом си толкова умна,красива,слаба, с хубави дрехи и бла бла бла той що не те харесва ? Гледай ся не се впрягай заради някъф селтак дето си го харесала на снимка .... Визията лъжееее не се ли научихте ? Ако ти е писано да сте приятели/гаджета ще станете ако ли не каквото и да направиш винаги ще сте разделени , такаче не се впрягай толкова много ! А отностно 2-рия въпрос , ми обикновенно чашите с кафе са на принципа на "каквото искаш да чуеш това ти казват" Тебе ти се иска да знаеш защо тя крие гаджето си от тебе , завижда ли ти и т.н ! Това си искала да чуеш и си го чула !!! Отностно това дали тя ти е добра приятелка можеш да съдиш по нещата който прави за тебе , а не по бабините деветини който в повечето случай не са верни ... НЕ се напрягай толкова много за такива глупости само си хабиш нервите ;)

EternalSilence
08-19-2008, 11:00
Ти си параноичка, баба ти е интригантка. :)

cinderella_gugutka
08-19-2008, 11:16
ами за 1-я проблем....доколкото разбрах не сте се виждали и не разбирам защо толкова държиш на него :-o но ако все пак държиш просто кратко и ясно го попитай дали те избягва.има вероятност твойта "приятелка" да му е казала някви работи за теб и зарад тва-в такъв слу4ай просто нямаш шанс.а за твойта пр-еми не и се доверявай толкова-и аз имам пр които са доста по пълни4ки от мен,но не мисля 4е ми завиждат за това(възможно е само една де,ама кво да направя ся-да надебелея за да не ми завижда и да ми е вярна пр ли,)

sladku_bebzi
08-19-2008, 12:30
Щом харесваш момчетата по снимки,
влезни прим във флиртче
и там ще си хар много
и със сиг ще има някой
(може и повече)
който ще се съгласи да излезете.
А иначе за въпросното момче,
което хар - та ти дори
не знаеш какъв е по характер
и дали изобщо ще си паснете
пък си тръгнала да страдаш заради него..
Тва с кафето.. нямам думи просто :razz:
Замисли се,
че баба ти може просто
да те успокоява да кажем.

Ros
08-19-2008, 15:30

За първото съм абсолютно съгласна,но за второто не,защото точно "бабините простотии" много често са верни.А пък и щом се опитва "най-добрата ти приятелка" да прецаква и да не можеш да се засичаш с момчето значи => не ти е никаква приятелка.Недейте да мислите,че всяка втора ви е BFF.

paranoia
08-19-2008, 15:37
Ти си параноичка, баба ти е интригантка. :)
+1

hinari
08-19-2008, 16:47
Благодаря от сърце на всички,които ми дадоха съвети и не ме нападнаха.Искам да кажа на тези двамата които ми казаха,че съм параноичка,а баба ми е интригантка-вие двамцата явно не знаете каква означават тези две понятия и бързате да обиждате хората.Но на вас ако ви се случи нещо лошо и решите да споделите и някой се обърне към вас с думите интригант или параноик,няма да се почувствате добре,нали?Не искам да се правя на философ,но вие двамата,дето ме наричате параноичка,а баба ми интригантка сега ще видите какво всъщност значат тези неща:

Параноята е психично състояние, характеризиращо се с повишена тревожност и ирационален страх, нерядко със следи на налудност за преследване и/или придружено от вяра в конспирация.

А знаете ли на кого се вика интригант?На този,който клюкарства,обижда хората и измисля лоши работи за тях.А в моя случай с Р. далеч не е така.Благодаря на тези,които ми се отзоваха със съвети!

devil_feel_f
08-19-2008, 16:52
По първия въпрос:питай го направо дали те избягва.Ако каже, че не те избягва, опознай го като характер и тогава реши какви отношения искаш да имаш с него.А ако те избягва, както мислиш, остави го намира.

По втория въпрос:Ако приятелката ти толкова се ядосва, че е по-дебела от теб, да намери някакъв начин да отслабне, защото като ти завижда няма да постигне нищо.И честно да ти кажа - от такива приятелки се пази, защото на мен ми прилича по-скоро на предателка, ако това, което каза за нея, е вярно.

c0oLcaT
08-19-2008, 18:53
Баба ти май е решила да ти помогне да си избиеш компексите... :razz:

soulja_girl4e
08-19-2008, 21:16
е за кво са тея букви тъпи? Р., И., Г. Никой не те познава за кво криеш как се казват? :?
второ! имаш благородни черти? :razz: ти да не си брагороден елен?
трето - втълпяваш си и по двата въпроса