Влез

View Full Version : Един въпрос?

Magichkaa_
08-19-2008, 12:03
Вашия клас на групички ли е ? В предишния ми клас всички бяхме едно цяло..нямаше деления и разни такива(когато бях 4-ти клас)Когато отидох в ново училище 5-ти клас също бяхме задружни,но миналата година(т.е.когато бях 6-ти клас)Класа започна да се дели..Най вече момичетата.Не си гообеснявам...различия ,различия ,ама чак до там,че започнахме да си говорим зад гърба и ... дедазнам тъпо е :? Та въпросът ми е и вашия клас ли е така и защо започва тази злоба..от пубертета може би ? :o

Съжалявам ако темата се повтаря,но се рових и не открих такава :) :) :)

BlueAvalanche
08-19-2008, 12:13
Така са, момичетата се гледат лошо, говорят си зад гърба ( обикновено говорят на нас за тях, защото ние сме 4 момчета и сме неутрални ) абе грозна работа. Ние както казах сме си 4 момчета и се потдържаме :-D

drun-drun!
08-19-2008, 12:18
do 7 klas imah nai-gotiniq klas bez razdeleniq ako stane neshto sichki zeadno nqmashe takova toi,oniq,taq go napravi ama vremena :)

LovelyGirl
08-19-2008, 12:21
И нашия е горе-долу на групички,а и сме 17 момичета с 3 момчета и то женска злоба и интриги отвсякъде има.Така,че няма начин да няма групички :?

blackvelvet
08-19-2008, 12:33
Ми така е и в нашия клас.Ние сме разделени например на 4 групички.....

BeYourSelf
08-19-2008, 12:54
сменила съм 3 училища иии мога да кажа че в първото беше някакъв ужас ,а за второто нямам думи-имах най-якия клас и определо нямаше такива истории,сегашния ми клас-миии да може да се каже че има групички,ама няма чак такава злоба .

xpucuto
08-19-2008, 13:05
В сегашния ми клас сме разделени на 4 групи, ние сме 25 олигофрена
много е шибано щото едни се скарат и отидат в другата група :lol: после пък вземем че се движим всички заедно... :razz: :lol: откачена работа

xXxScreamxXx
08-19-2008, 13:23
една забележка ... Де Да Знам се пише отделно ;)

По темата : в предишния ми клас бяхме на групи откакто се помня ;)
Ся в новото даскало .. предполагам пак така ... :?

NaNa_SladuRana
08-19-2008, 13:28
от 1 до 4 клас всички си играехме заедно :D
в другия ми клас (от 5 до 7) имахме всевъзможни деления
сега се надявам с новия клас всичко да е точно :)

goldenfox
08-19-2008, 14:00
ами да ти кажа и при нас беше така - много групички,много разделения :( говорихме си зад гърбовете,някои много се караха,че даже и на бала ни се скараха..абе мани...кофти беше,но сега ми е по-добре,не искам да виждам никой от съучениците ми :)

Obsession
08-19-2008, 14:06
Нормално... И при нас е така. До 4 клас бяхме така, после до 7 нещата се пооправиха. Сега ще съм 11 клас и всички са си в 'групичката".

boniboon
08-19-2008, 14:09
нашия е разделен на групи и те хич не са малко :x

RottenFlesh
08-19-2008, 14:15
Ами и моят клас е разделен на групи.До 4-ти клас всичко беше супер , бяхме много задружни , но като станахме 5 всичко се преобърна.Злоба ,завист , яки обиди , бой и насилие :( и така си я караме до сега.В нащо даскало сме известни като Най-лошият клас. :?

lsd43
08-19-2008, 14:35
Така е вече съм 10ти клас и класът отново е на групи ,аз съм от неутралните дето не се занимават със училищна политика :-D.
Като човек в разделен клас ,мога да те посъветвам да не ти пука и да си стоиш с истинските ти приятели.

sladur4etyYy
08-19-2008, 15:15
при мен до 3-ти клас нямаше разделения :D след тва отидох в нов клас и там ве4е си бяха разделени, но от 5-6 клас нещата загрубяха, едни по4наха да се правят на отворени, някои на бия4и, 3-ти на гъзари с дискотеки и 20-годи6ни гаджета , 4-ти пък се съсредото4иха в/у тва да обиждат ''смотаняците'' , 5-ти пък клюкареха за вси4ки останали, има6е и смесени типове :D ама в 7-ми клас нещата се пооправиха, пак има6е някво разделение, но не 4ак толкова явно, просто ве4е на вси4ки спря да им пука за тези простотии и всеки по4на да си гледа собствения живот, разделихме се в добри отно6ения,по-добри от о4акванията ми :D . сега съм в друг клас и пак има групи4ки, все пак сме 21 моми4ета и 5 мом4ета :D тва са нормални неща, не им обръщай внимание. оба4е при мом4етата никога не е имало интриги и т.н., винаги , във всеки клас ,в който съм била, са били единни, кефят се, играят футбол заедно ...само моми4етата се занимават с такива простотии :?

ludo_momiche
08-19-2008, 15:23
Какво да се прави,хората са различни...в нашия клас има,май всъщност във всички класове е било така...о не,грешка,в първия бяхме задружни..но както и да е,почнах много да се обяснявам,пък вече са само спомени..Идеята ми е,че навсякъде има злоба,обаче трябва да се опиташ да е преглътнеш. Групички винаги ще има,но това не е някакъв особен проблем.Винаги има разделения-било то на момчета и момичета или нещо друго...номера е да намериш своето място в съответния клас и това е,преживява се. :)

Yancheto
08-19-2008, 15:59
от 1 до 4 клас всички си играехме заедно :D
в другия ми клас (от 5 до 7) имахме всевъзможни деления
сега се надявам с новия клас всичко да е точно :)

С мен е абсолютно същото. :)

Magichkaa_
08-19-2008, 17:56
Да групичките са нормално нещо,ама тая злоба :D И така е всички са си различни и няма как да не сме на групички :? Понякога искам да съм момче и просто да си играя футбол :-o