View Full Version : Нови колеги!
Добър ден,
бих искал да ви представя нашите нови колеги, които са:
MusicIsTheKey , oth_fenka , Sam90'
Не ги хокайте, те са още фреш фреш сладурчета в нашия екип)
Може би сте забелязали, че за улеснение всички модератори са огранизирани в група, както и всички имат права на всякъде - ако имате проблем, въпрос или нещо друго свързано със сайта и форума, можете да се обърнете към всеки един от нас за помощ и информация.
УУУ браво,браво! :grin: :D :-) :-) :-)
Аз пък се радвам,че сте избрали точно тях! :)
...Ся само чакам едни интернет бонбонки ако може така...за почерпка.. 8-)
Съгласна съм само за Музикалното момиче... Не виждам какво толкова са направили другите потребители /не ме бийте много - лично мнение/.
kalinapet
08-19-2008, 18:29
И трите нови попълнения са страхотни - най се радвам за oth_fenka
acdcfenka
08-19-2008, 18:31
Браво, по- добре, повече модери. Добре си вършат работата. :)
Браво,Браво ! Евала ! :)
Давайте във същият дух !
acdcfenka
08-19-2008, 19:13
ако имате проблем, въпрос или нещо друго свързано със сайта и форума, можете да се обърнете към всеки един от нас за помощ и информация.ако имам с модераторите и част от админите към кого да се обърна :/ ?
Към мен. Аз съм над всички, но тук съм под прикритие. :oops:
ако имате проблем, въпрос или нещо друго свързано със сайта и форума, можете да се обърнете към всеки един от нас за помощ и информация.ако имам с модераторите и част от админите към кого да се обърна :/ ?
Към armenian_pop@nebesata.com
acdcfenka
08-19-2008, 19:31
Това е моя мейл пиши бързо. :razz:
Mementomori
08-19-2008, 19:48
Честито на новите модератори!Успех с работата!
kalinapet
08-19-2008, 20:22
:razz: :razz: :razz:
FeelMyPain
08-19-2008, 20:30
machoka ме уби ьхаьахьаххьаьха
Иначе за колегите...нещо отх-то ме съмнява, ама както и да е.Успех на всички.
Vikitooo
08-20-2008, 06:56
От новите модератори знам само Васко( Sam90). Според мен той ще бъде готин модератор. Другите не ги знам. :)
DjBaloon
08-20-2008, 09:44
Браво! :)
Този път доста добър избор за модератори 8)
И тримата си вършат работата супер,аз даже се чудех защо не сте направили MusicIsTheKey модератор ,по-рано.
Имаме си още една нова колежка - Инчето ( incheto ). Тя вече 2 месеца работи по Тийна но неофициално, а от днес навлезе и като модератор във форума.
Имаме си още една нова колежка - Инчето ( incheto ). Тя вече 2 месеца работи по Тийна но неофициално, а от днес навлезе и като модератор във форума.
Честито Инче :-P :-P :-P Айде да те видим в действие... хъхъ 8-) 8-) 8-)
Да им е честито ! :)
ПП - Ще черпи
LadyCarameL
08-26-2008, 15:56
Честито на всички! ;) А новата модераторка,ако не се лъжа пише статий и новини на главната страница,нали така? :)
Здравейте, на всички..Аз съм да.. Инчето :) Благоадаря за гостоприемтството.. много сте мили и сладки всичките.
kalinapet
08-27-2008, 08:37
Честито и от мен. :)
SeXyL[!]Nk@
08-27-2008, 09:24
Честито на всички,най-се радвам за MusicIsTheKey и incheto.
PiruBloodz
08-27-2008, 11:08
Подмаз и от мен...
Дали в друг форум има човек, който да е бил банван по профил и IP (и то повече от веднъж) да стане в последствие модератор? 8-) Може и да бъркам, ама май така беше. :D
А за модовете. Моите искренни съболезно... така де, ъм, честито. :-D
SeXyL[!]Nk@
08-27-2008, 13:54
Дали в друг форум има човек, който да е бил банван по профил и IP (и то повече от веднъж) да стане в последствие модератор? 8-) Може и да бъркам, ама май така беше. :D
А за модовете. Моите искренни съболезно... така де, ъм, честито. :-D
^^ и кой от модовете е бил банват???
Mind fReak
08-31-2008, 04:37
Здравейте, на всички..Аз съм да.. Инчето :) Благоадаря за гостоприемтството.. много сте мили и сладки всичките. чесно ли :lol:
TheMaggie
09-11-2008, 06:47
И тримата си вършат работата супер,аз даже се чудех защо не сте направили MusicIsTheKey модератор ,по-рано.