Влез

View Full Version : Glupavi temi

SK0RP10N
08-19-2008, 18:00
Zableiazali li ste, che pochti vsichki temi naposledak sa ot sorta na "priatelia mi svarshi v men, pih escapelle i imam promiana v cikala.tova normalno li e ?" ili "svarshih izvan priatelkata si, no predeiakulacionnata technost moj da prichini bremennost" ?
Prosto vsichki temi sa ednakvi.
Proshtavaite za latinicata, v Ispania sam i niamam kirilizator

glezan4e
08-19-2008, 18:05
ммм прав си ... за съжаление..честно казано и на мен ми се е случвало да се изплаша, че може да е станал гафа и вярвай ми, това че има милион такива теми не успокоява... и аз съм пускала подобна тема..нз но когато става дума точно за мен съм по-спокойна... може би всички мислят така и за това е пълно с такива теми .. хайде няма значение..нека пишат,за това сме тук за да се успокяваме и да си даваме съвети

pampers
08-19-2008, 18:05
така е прав си.. но явно някои хора ги мързи да се поразровят и да намерят отговорите на въпросите си в други теми , а не в нова да се повтарят едни и същи неща. 8)

SpOrTs_GiRl
08-19-2008, 18:09
Прав си. Особено темите "той свърши извън мен .. може ли ... и т.н. и т.н." .. се повтаря поне по 10 пъти на страница. Почти никой не си прави труда да си прочете листовката на Ескапел, примерно. Или пък да се поразрови малко и да добие поне елементарна сексуална култура преди да започне да води полов жовот. Вместо това, когато имат проблем те се допитват до форум .. Може би очакват професионално лекарско мнение?! ..

Но за съжаление няма какво да направим и темата едва ли ще спомогне. :?

Wrathchild
08-19-2008, 18:11
А имате ли идея, че темите за това как другите теми били глупави, са също толкова често срещани, колкото и изброяваните от вас?

glezan4e
08-19-2008, 18:16
А имате ли идея, че темите за това как другите теми били глупави, са също толкова често срещани, колкото и изброяваните от вас?
+1 :razz:

bunit0
08-19-2008, 18:16
ima i mn tupi temi kat az sam na 13-14 i iskam da praq sex
ili na 13 sam i iskam da sesamo zadovolqvam o6te kele6i s kukli igraqt puk iskat sex mn zle :-x :-x :-x :-x :-x

Saymon90
08-19-2008, 18:18
Идеята е тук всеки да получи помощ, тъй че "глупави" теми за един могат да бъдат много важни за друг. :)

Заключвам.