View Full Version : Бременна ли съм ?
FlameGhost
08-20-2008, 10:56
ЪъъЪ тва е било ебавка, приди 3 години... кво да прайш... детска му работа дега чак не мога да гледам кво съм писал... айде със здраве :)
Падала е предекулационна, в която се съдържат много пъти по-малко сперматозоиди . Ако е свършил, ти си щяла да усетип импулсите по пениса
girl_in_black
08-20-2008, 11:03
Според мен е най-добре да го попиташ.Хич не ми се вярва да е предеякулационна течност.
sladkata_bebz
08-20-2008, 11:26
ЗАЩО ИЗОБЩО ПРАВИТЕ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ ?!
После,защо раждали на по 15 и то без да знаят (не знам на колко си точно,но дори и да си по голяма от 15 по зле за теб и приятеля ти,че нямате никаква отговорност)Деца секс да правят?!Така стават белите (не казвам,че съм по-голяма,но поне имам култура за този въпрос)Явно не взимаш противозачатъчни щом се чудиш дали си пременна или не.Говори с приятеля си докато не е станало късно,а ако наистина е свършил в теб тичайте в аптеката за Ескапел.
xxxSnowflakexxx
08-20-2008, 11:29
Ако това е истина твоят приятел е постъпил много гадно.По добре го попитай.Ако е свършил в теб може и да си бременна
първо го попитай, а ако се окаже, че е свършил в теб,веднага провери дали си бременна
sweet illusion
08-20-2008, 12:00
Добре де,нали си видяла спермата на земята зна4и не е свършил в теб :?
test za bremennost ne si li 4uvala awe begai v aptekata boje sha ma karate da legna v groma mlada :o hmmm edva li iskash nie da ti go kupim ae burzo po nai burziq na4in begai v aptekata i vzimai i pishkai na nego i se moli da nesi bremenna :shock:
eveto_xx
08-20-2008, 12:08
test za bremennost ne si li 4uvala awe begai v aptekata boje sha ma karate da legna v groma mlada :o hmmm edva li iskash nie da ti go kupim ae burzo po nai burziq na4in begai v aptekata i vzimai i pishkai na nego i se moli da nesi bremenna :shock:
И ако ми обясниш как ще и изпише правилно само 2 дни след гафа..?
rosincety
08-20-2008, 12:10
Апфф а сигурна ли си че тая "течност" не е била от тебе ..?
И ако ми обясниш как ще и изпише правилно само 2 дни след гафа..?
Абе.. ти остави работата на "разбирачите" :D :D
e momiche vzemi si dvoen test za bremennost ot aptekata...pravish ediniq i sled dva dni drugiq za po-sigurno pak i nqma da ti obqsnqvam to si pishe...dano mojesh da chetesh :razz: i kfo bash iskash da ti kajem to e qsno kfo trqbva da pravish test li iskash da ti kupim pak te pitam ili pak da doidem da te izpishkame v chashkata :? :razz: :? :shock: :shock: :-x I dobre che uspq da se pohvalish i koga e bilo 8)
girl_in_black
08-20-2008, 12:15
e momiche vzemi si dvoen test za bremennost ot aptekata...pravish ediniq i sled dva dni drugiq za po-sigurno pak i nqma da ti obqsnqvam to si pishe...dano mojesh da chetesh :razz: i kfo bash iskash da ti kajem to e qsno kfo trqbva da pravish test li iskash da ti kupim pak te pitam ili pak da doidem da te izpishkame v chashkata :? :razz: :? :shock: :shock: :-x I dobre che uspq da se pohvalish i koga e bilo 8)
Защо не се образоваш първо кога се правят тестовете за бременност и после да се заяждаш с хората?
Защо не се образоваш първо кога се правят тестовете за бременност и после да се заяждаш с хората?
ми ти като си толкова отворена що не ни разкажеш :? бе аз немога да схвана тя кфо иска ми да е мислила не че не съм грешила ама пък тя направо ....... кат се е ебала добре ми ако има гаф ние да отворим благотворително дружество за събиране на пари за неиния аборт ли да не гожорим че може да умре по жреме или след аборта
eveto_xx
08-20-2008, 12:22
ми ти като си толкова отворена що не ни разкажеш :? бе аз немога да схвана тя кфо иска ми да е мислила не че не съм грешила ама пък тя направо ....... кат се е ебала добре ми ако има гаф ние да отворим благотворително дружество за събиране на пари за неиния аборт ли да не гожорим че може да умре по жреме или след аборта
Май не си влизал по Психология ( 1ви срок, 9ти клас) Биология- 8 ми клас и БЕЛ 1-7 клас....
girl_in_black
08-20-2008, 12:23
теста за бременност се прави две седмици след половия контакт или на първия ден от закъснението.Друго да ти разказвам ли?Аз доколкото виждам момичето пита за мнение, а не казва да и дадеш пари за аборт.Айде пий една студена вода се успокой малко...Не че е много похвално това, че е правила секс без презерватив, ама и ти прекаляваш.
crazy_style
08-20-2008, 12:25
shh mnogo razdraznitelni hora ima tyka... to verno 4e i temite sA unikalni ama.... :shock:
blackfate
08-20-2008, 12:27
Абе ти си яко куха, много си загубена .... Как 2 дена след гафа теста ще покаже вярно, ще покаже че не е е бременна, а може да е ... ТЕСТ СЕ ПРАВИ 14 ДНИ СЛЕД АКТА ЗА ДА ПОКАЖЕ ВЯРНО или 1 ден след закъснението ....
А към авторката - питай го оня идиот къде е свършвал ... макар че ако бях на твое място направо му искай 30лева и отивай за Ескапел, никви тестове, супер рано е!!!
За Бога,първо без презерватив,да си чувала думи като ,венерически болести,нежелана бременност ,аборт?Толкова безотговорни хора има значи,питай приятелят си дали е свършил в теб,ако е свършил(което е доста вероятно),отиди на гинеколог,за да се посъветваш със специалист .
nimfolita
08-20-2008, 12:37
1. Попитай го къде е свършил.
2. Да не е предеякулационна течност- тя е безцветна, а спермата е сякаш по-бяла и плътна и мирише на сурови гъби.
3. Ако не исакш сега да си бременна, пий хапче за спешна контрацепция, особено ако си на около 14-я ден, откакто ти е дощло последния път.
4. Не прави секс без презерватив занапред и поговори с партньора си за тези неща.
FlameGhost
08-20-2008, 13:17
-----------------
PiruBloodz
08-20-2008, 13:22
измисли му име 8-)
Ма на тебе ти е даже и смешно.. Заеби..Ае стига.. :shock:
FlameGhost
08-20-2008, 13:31
---------------
PiruBloodz
08-20-2008, 13:41
мисли име ти казах
Biskfitka
08-20-2008, 13:46
мисли име ти казах :lol: :lol: :lol:
на колко годинки си не разбрах
PiruBloodz
08-20-2008, 13:47
52 8-) <-- вече зъбите ми падат 8-)
Biskfitka
08-20-2008, 13:49
52 8-) <-- вече зъбите ми падат 8-)не бе :D
тая авторката на колко е 8-)
PiruBloodz
08-20-2008, 13:50
аа ок :D
girl_in_black
08-20-2008, 14:10
Какво да правя помагайтееее
Ами щом си сигурна, че е сперма, си купи Ескапел, друго не виждам какво може да правиш.
pandaMASSACRE !
08-20-2008, 14:30
Ами щом си сигурна, че е сперма, си купи Ескапел, друго не виждам какво може да правиш.
само това може. : ) чувала съм че струва около 30 лева.
em hubavo ama nie kvo sme i vinovni 4e tesa go pravili bez i purvo tq kakvo e iskala da svurshi v neq ili ne posle kakvo em da pie hap4e we nie nemoje da i pomognem sama si e vinovna i tq da e i toi da e vinoven i dvamata sa vinovnli weeeeeeee be mn ste zlobni :? :? :? :? :? :? :? :-x :x :x :x :x :x
PiruBloodz
08-20-2008, 15:12
обвинваш тях и в същото време нас.. умничко..
VIP_kukli4k@
08-20-2008, 15:14
Ескапеллл и след 1 седм тест и го повтори на другия ден :) Успех дано всичко е наред :)
stiskam ti palci da ne si verno beh zlobna sorry za tova i se pak nadqvam se vsi4ko da e okey i vnimavai sledvashtiq put misli ;)