PDA

View Full Version : Парите имат ли значение ?

RoCkSpOt
08-20-2008, 16:10
Според вас парите имат ли значение в една връзка (сериозна!!!) Въпроса е към момичетата ако имате повече пари а момчето не бихте ли тръгнали с него... и ако сте тръгнали бихте ли го скъсали заради това ? :-o

haNdY
08-20-2008, 16:24
emi spored 1 fr momi4etata do 18 godini ne gledat parite,a kolko si krasiv,simpati4en,gotin...a momi4etata sled 18(koito eventualno iskat da se jenqt) gledat kolko e bogato mom4eto

Erica
08-20-2008, 16:26
Аз съм била с човек,с по-малка финансова възможност от моята...и определено не се разделихме заради това...Пари се изкарват...,определено не са най-важният критерии...

Ros
08-20-2008, 16:29
Парите не са най-важни...но при всеки е индивидуално.

BulgariaZaBulgarite
08-20-2008, 16:58
Мнението не е мое, но мисля, че пасва идеално тук.

Мъжете принципно не харесват много жени, които се интересуват само от техните пари, дразнят се и предпочитат жена, която ще може да изкарва достатъчно средства и да участва наравно с тях в осигуряване на семейството.
Един мъж види ли, че жената гледа всичко да получи на готово и все е недоволна той гледа да се откъсне от нея, да търси по-пробивна, такава, която няма непрекъснато да му натяква, че иска това и онова, а да не си мърда пръста нищо да направи. Има мъже, които не ги бърка, ако жената непрекъснато ги дои, но те са една определена категория, която разполага с прекалено много пари и то изкарани по лесния начин, без особен труд, но пък с голям риск. Този тип мъже (знаете всички кои точно са те) търсят само жените за забавления.
А има и мъже, които изобщо не държат да покажат, че те са водещите, търсят жена, която да ги носи на гърба си. Такъв мъж пък не би се харесал на нито една жена.

MiLeNcHeToO
08-20-2008, 18:16
emi spored 1 fr momi4etata do 18 godini ne gledat parite,a kolko si krasiv,simpati4en,gotin...a momi4etata sled 18(koito eventualno iskat da se jenqt) gledat kolko e bogato mom4eto
вярно :P

ghostwisper
08-20-2008, 18:24
ем да имала съм приятели,които са с по-малка финансова възможност от моята .. Имала съм и такива с по-голяма .. ама за мен парите не са всичко .. хубаво е да имаш пари ... и поне си мисля,че не бих преценила един мъж по финансовата му възможност !! За жалост аз съм такава,че гледам от всякъде да измъкна пари (със собствени усилия разбира се и с честен труд) ..

StayClose
08-20-2008, 18:32
ако нямаха,нямаше да питаш и не само ти

devil_feel_f
08-20-2008, 18:39
Парите не са най-важното нещо на света.Когато човек иска пари, винаги може да се хване да си ги изкара с честен труд, макар че някои ги изкарват и по нечестен начин.Някои хора си мислят, че като имат пари, могат да имат всичко.Не е вярно!С пари не можеш да си купиш щастие и любов, нито дори истинско искрено приятелство.

sladkata_bebz
08-20-2008, 18:42
Парите са само средство,а не цел.С тях любов не се купува.Рано или късно всички "златотърсачки" остават без нищо,това доказва,че има много по-силни и важни неща от парите.В момента си имам приятел и семейството му има много добри финансови възможности,но не съм с него заради това и никога няма да бъда с момче заради парите му......

Boyd
08-20-2008, 18:42
В днешно време ти завиждат, ако се появиш с по-дебел портфейл. Аз лично смятам, че мнението на хората се влияе от финансовата възможност на отсрещния. Мисля това за много неетично и глупаво, но какво да се прави. Аз ходя на почивка с такива хора, които настояват да си платят сметката в ресторанта или където и да било. Не ме гледат колко имам в джоба си.

Сигурен съм, че много връзки се влияят от парите.

Искам да кажа на всички, които смятат, че по-богатите са по- от другите просто да не гледат хартията, а самия човек.

zaraaa
08-20-2008, 18:43
Всичко зависи от принципите на човека, ако гледа само материалната изгода, разбира се, че за него парите ще са най-важни :( Лично за мен парите не са най-важното нещо, има къде, къде много по-стойностни неща от тях, не бих се разделила с приятелят си, защото той разполага с по-малко пари от мен, все пак съм с него не заради парите, привлекли са ме съвсем други неща, за мен важното е да ме обича истински и да ме уважава, не някакви си хартийки :)

BaiToq
08-20-2008, 18:49
Курветините гледат парите
още от 15-16 годишни.
Другите по-късно и не чак толкова.

258
08-20-2008, 18:54
Всякакви хора има... :?

huligankata
08-20-2008, 18:55
Според мен парите нямат значение и не не бих скъсала с някого само защото няма пари или защото аз имам повече от него. Не виждам защо да имам проблем дали приятелят ми има пари или не - да ми плаща сметките? Да ме води по скъпи места или да ми купува подаръци? Най - малкото така съм възпитана, че ми е неудобно непрекъснато да ми плащат сметката - или си я плащам сама или се редуваме. Не държа да ме води по скъпи места или да ми купува непрекъснато подаръци - щом няма възможност не виждам да има проблем. Все пак аз съм с него защото го обичам, а не за да го доя за пари или вещи.. ОСОБЕНО ако става дума за сериозна връзка.

kifla
08-20-2008, 18:59
Според вас парите имат ли значение в една връзка (сериозна!!!) Въпроса е към момичетата ако имате повече пари а момчето не бихте ли тръгнали с него... и ако сте тръгнали бихте ли го скъсали заради това ? :-o
Научи се да се изразяваш правилно писмено ,после мисли за любов и т.н!

haterkata
08-20-2008, 19:01
имат да за жалост парите имат значение във всичко

PeopleAlwaysLeave
08-20-2008, 19:02
Аз съм човек, който цени качествата на останалите. За мен парите никога не са иглари роля на фактор, заради който да бъда с едно момче. Не смятам, че и занапред ще имат значение. По-важно е да има разбирателство, доверие и обич - пари винаги можеш да изкараш :)

iiirish
08-20-2008, 19:04
На мен парите никога не са ми били важни или решаващи за която и да било връзка. Аз никога не съм оставяла момчето да плаща сметките ми, дори и когато бяхме ученици. Винаги съм деляла разходите на две за да няма после поводи за дърпане. А в една сериозна връзка... зависи доколко е сериозна. Ако живеете заедно естествено е да ви трябват пари, но в крайна сметка нали затова сте двама - да си помагате, пък и накрая парите отиват във общия джоб. Така че според моето мислене, откъдето и да го погледнеш, парите не са ми на първа линия

evelinka1122
08-20-2008, 19:10
ами ПАРИТЕ винаги имат значение...... ходила съм с момчета с по-малка финансова възможност от моята, и никога не е било проблем.... и при тръгването, или пък че бих го зарязала заради това.... не съм толкова повърхностна :)

IndianXXI
08-20-2008, 19:51
Да според мен парите имат значение,но въпреки това ако момичето е с по-голяма финансова възможност от твоята това не ти пречи пак да платиш сметката.Но предполагам всички се чувстват различно с и без пари така че....имат значение.

dantro
08-20-2008, 19:55
imat

da_e
08-20-2008, 20:00
не няма значение за мен.. това дали той ще ми купи нещо или аз сама - все едно.

е сега както е с приятеля ми сме много странна двойка. Той харесва маркови, скъпи неща, има повече обувки от мен.. за видове да не говорим, а аз съм така - каквото ми хареса, него. Без значение дали е от 2-ра ръка или пума. :D

gorska
08-20-2008, 20:05
Добре де, защо трябва да имат значение парите на РОДИТЕЛИТЕ на въпросния човек? Ако приемем, че това все пак е тийн форум и повечето мнения тук са свързани с хора, които не работят и не се издържат сами -благодарение на собствения си труд и образование, но при една бъдеща продължителна връзка ти можеш да видиш как пича , или пичката съответно, изкарва сам пари благодарение на нещо, което може да не е блестящо образование или пък голям труд, но все пак се е набутал сам някъде - това би оказало влияние върху мнението ти за него. Начина, по който ги изкарва тия пари, колкото и да са, старанието, което полага, това всичко го прави някакъв вид човек и ти трябва да го обичаш и уважаваш заради това, а не заради пачката в джоба.

Докато още сме деца(тийнове, айде) всеки да си купува квот ще с колкото парички мама му е дала. Да не намесва гаджето. Все пак с него излизаш, за да се забавлявате. Ако човек иска винаги може колкото и малко джобни да получава да ги отдели за да купи подарък или да почерпи (ако смята за нужно..). Но в крайна сметка никой не ходи с някой заради парите на родителите... с тях ли ще се обвързваме или кво

Stamera
08-20-2008, 20:10
Копеле днес и децата са комерсиализирани.. к'во говорим ?? Целия свят е материализиран.. Днес си играчка на системата, кукла чиито конци дърпат тесен кръг от хора. Ако една мацка е заможна а ти си галош, или трябва да се докажеш като работен и почнеш да градиш или въобще не се заемай.. Момичетата от богатите семейства имат изкривени идеали или нямат въобще ценностна система. Не се отнася за всичките но поне за повечето.. Парите променят хората т'ва е така защото живеем в такъв свят където има слабохарактерни и безхаберници които лесно се влияят от всякакви фактори... Мир на праха на любовта

Stamera
08-20-2008, 20:10
Копеле днес и децата са комерсиализирани.. к'во говорим ?? Целия свят е материализиран.. Днес си играчка на системата, кукла чиито конци дърпат тесен кръг от хора. Ако една мацка е заможна а ти си галош, или трябва да се докажеш като работен и почнеш да градиш или въобще не се заемай.. Момичетата от богатите семейства имат изкривени идеали или нямат въобще ценностна система. Не се отнася за всичките но поне за повечето.. Парите променят хората т'ва е така защото живеем в такъв свят където има слабохарактерни и безхаберници които лесно се влияят от всякакви фактори... Мир на праха на любовта

RullzZz
08-21-2008, 00:29
найстина в тоя живот вече парите имат голямо значение защото както и да се погледне без тях не може но според мен не са определящ фактор за любовта между двата души

Vikitooo
08-21-2008, 03:05
За мен лично парите нямат място в такъв вид отношения! Просто не мога да сравня любовта с парите, глупаво е. Но пак има момичета/жени, чито главна цел са парите..Народа го е казал" На сила хубост не става", колкото и пари да имат едва ли ще са щастливи. :)

BaiToq
08-21-2008, 05:06
Добре де, защо трябва да имат значение парите на РОДИТЕЛИТЕ на въпросния човек? Ако приемем, че това все пак е тийн форум и повечето мнения тук са свързани с хора, които не работят и не се издържат сами -благодарение на собствения си труд и образование, но при една бъдеща продължителна връзка ти можеш да видиш как пича , или пичката съответно, изкарва сам пари благодарение на нещо, което може да не е блестящо образование или пък голям труд, но все пак се е набутал сам някъде - това би оказало влияние върху мнението ти за него. Начина, по който ги изкарва тия пари, колкото и да са, старанието, което полага, това всичко го прави някакъв вид човек и ти трябва да го обичаш и уважаваш заради това, а не заради пачката в джоба.

Докато още сме деца(тийнове, айде) всеки да си купува квот ще с колкото парички мама му е дала. Да не намесва гаджето. Все пак с него излизаш, за да се забавлявате. Ако човек иска винаги може колкото и малко джобни да получава да ги отдели за да купи подарък или да почерпи (ако смята за нужно..). Но в крайна сметка никой не ходи с някой заради парите на родителите... с тях ли ще се обвързваме или кво
Съгласен съм,но
само помисли за някои индивиди,
които от 16 годишни скачат в лъскавите коли-
те са на някой,който има книжка :D
Ама това е частен случай.

NaNa_SladuRana
08-21-2008, 07:41
абсолютно вярно :) тоя фр е гений

kalpazanka
08-21-2008, 08:01
Парите имат най-голямо значение при тази сериозна връзка, която премине в етап живот на семейни начала-> брак.

krem4et0
08-21-2008, 08:10
За мен нямат значение. Стига да не рови по кофите ест. Мъжът и семейството му имат много по-ниск доходи от моето семейство....но тава изобщо не ми пречи. И не ми е пречело!

Josefinne
08-21-2008, 08:18
Нито бих тръгнала с някого за парите му, нито бих се разделила с него заради това. Сигурна съм, че тук няма да има нито едно различно мнение, въпреки че няма да си направя да прочета темата. Просто защото тия, които го правят не висят по форумите :grin:
Но все пак е хубаво да имаш пари - ти или приятеля ти. А най-добре и двамата 8)

fUcK_lOv3
08-21-2008, 08:30
Парите не са най-важното нещо на света.Когато човек иска пари, винаги може да се хване да си ги изкара с честен труд, макар че някои ги изкарват и по нечестен начин.Някои хора си мислят, че като имат пари, могат да имат всичко.Не е вярно!С пари не можеш да си купиш щастие и любов, нито дори истинско искрено приятелство.+1

wersa4
08-21-2008, 08:49
Par!te sa dadenost vuv vsqko edno otno6enie!!!
Est 4e bih trugnala s nego!!!Nqma kvo da mudri6 i da misli6... ;)

kalpazanka
08-21-2008, 08:53
Par!te sa dadenost vuv vsqko edno otno6enie!!!
Est 4e bih trugnala s nego!!!Nqma kvo da mudri6 i da misli6... ;)
Значи ще се продадеш за черпене в дискотеката или разходки със скъпа кола? Де отиде обичта /не към парите, а към човека до теб/?!

cHooOpiHka___
08-21-2008, 10:54
ЛюбОвТа е пО-Силна оТ всИчкО ... Нима парите я изместват...!

cHooOpiHka___
08-21-2008, 10:55
Не мисля