PDA

View Full Version : HELP__Проблеми при кола маска на триъгълника__ HELP

Lip.Gloss
08-20-2008, 21:03
Здравейте момичета, :::
напълно ми е ясно, че темата може да се повтаря, но търсих и не намерих точно това което търся! #-o :-k

А ето и проблема (ако може така да се нарече): :-| Значи скоро ще си правя кола маска на триъгълника (С лентички :-s {Не на Veet})! За пръв път ще пробвам сама и не знам какво да правя! За болката знам - не ми е проблем :smt003 ! Въпроса ми е възможно ли е да се получат някакви зачервявания, синини или нещо като пъпчици (както след епилирането) и как да го направя за да не се получават изобщо? :neutral: :neutral: А ако се получат как да ги лекувам? С какво? За колко време горе долу ще се махнат?:neutral:

6emet4e
08-20-2008, 21:10
не мисля че има нещо което да направиш за да не ти излезнат пъпчици или зачервяване...то си зависи от кожата,но няма начин въобще нищо да ти няма..ще се махнат за макс един ден,може да ги намажеш и с крем здраве или бочко за да се успокой кожата :)

Lip.Gloss
08-20-2008, 21:14
не мисля че има нещо което да направиш за да не ти излезнат пъпчици или зачервяване...то си зависи от кожата,но няма начин въобще нищо да ти няма..ще се махнат за макс един ден,може да ги намажеш и с крем здраве или бочко за да се успокой кожата :)

Е да то си е вярно, че не може без хич! Имам крем здраве ще се намажа с него! А веднага след това ли или...

plamka
08-20-2008, 21:19
zna4i sled kato svar6i6 s kolata si vzima6 du6 i s gruboto na gubata leko tarka6 triagalnika ama ne da starje6 emi prosto tarka6 taka se po4istva gorniq sloi ii sled du6a se namaji s bebe6ko olio i tva e :)

Lip.Gloss
08-20-2008, 21:30
zna4i sled kato svar6i6 s kolata si vzima6 du6 i s gruboto na gubata leko tarka6 triagalnika ama ne da starje6 emi prosto tarka6 taka se po4istva gorniq sloi ii sled du6a se namaji s bebe6ko olio i tva e :)

Чувала съм че не трябва да се взима душ веднага след кола маска или епилиране! Така няма ли да стане по зле? :(

sound_mafia
08-20-2008, 21:32
Spokoino moqta koja e mnogo 4uvstvitelne i posinqvam tam ama sled 3 dni vsi4ko iz4ezva. :)

plamka
08-20-2008, 21:33
haha za6to ne trqbva :-D nai mnogo moje leko da ti 6tipe ot mnogo topla voda ina4e nqma problem az taka pravq... a i kvo 6e si sedi6 omacana v kola maska li? :?

Lip.Gloss
08-20-2008, 21:56
haha za6to ne trqbva :-D nai mnogo moje leko da ti 6tipe ot mnogo topla voda ina4e nqma problem az taka pravq... a i kvo 6e si sedi6 omacana v kola maska li? :?

НЕ!!! С мокри кърпички например!!!

plamka
08-20-2008, 22:21
mmmm ok togava ama vnimavai 6toto v nqkoi ima parfum ;)

6emet4e
08-20-2008, 22:46
Spokoino moqta koja e mnogo 4uvstvitelne i posinqvam tam ama sled 3 dni vsi4ko iz4ezva. :)
3 дни :shock: :shock: ужас...

TheNewReligion
08-20-2008, 22:58
](*,) Така и така си пуснала темата, ще ти отговоря: зачервяване със сигурност ще има. Можеш да се намажеш с крем"Здраве", "Бочко" или някакъв подобен. Ако, се появят пъпчици пак можеш да използваш същите кремове,но ако се появяват усложнения веднага отиваш на лекар.
Не е ли логично? :-o

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
08-21-2008, 00:46
Ееее хора стига сте я плашили! Не вярвам от една кола маска да се получат кой знае какви усложнения! Не е толкова съкато момичето, може да се справи сама ;-) :wink: !!!!

Най-много да ти излезе някоя друга синина и малки пъпчици! Значи като свършиш с обезкосмяването не е за препоръчване веднага да влизаш под душа защото кожата ти ще се раздразни още повече от топлата вода и ще се зачерви много :smt095!!! Най-добре си вземи някакви мокри кърпички БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ НА СПИРТ и като приключиш почисти кожата от останалата кола маска!!! След това задължително трябва да се намажеш с някакъв крем!! За препоръчване по-мазен (всмисъл... де да знам как да ти обясня, виждала си крем здраве 100% - такъв крем ти трябва)! Може с бебешко олио или крем здраве!!! Но най-добре крем здраве \:D/ !!!!! С него ще ти мине за ден най-много два =; !!!

scanadal
08-21-2008, 10:35
Аз използвам крем "Здраве" няколко часа след кола маска на интимните части.Зачервяванията намаляват,а на другият ден съвсем ги няма.А за пъпчиците, не знам,може би пак крем "Здраве".Незаменим е :)

xxxSnowflakexxx
08-21-2008, 12:37
3 дни :shock: :shock: ужас...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Goddess
08-21-2008, 13:35
В никакъв случай не си взимай душ...
Другите съвети може и да са полезни.

plamka
08-21-2008, 14:08
ne razbiram kakvo tolkova ima da si vzima du6 ( ne q nasilvam nito si natrapvam mnenieto!!! prosto mi e interesno )... az ne si pravq kola maska no se epiliram i sled tova vinagi vlizam v banqta i nqmam nikakvi problemi dori ne mi izlizat pap4ici :?