View Full Version : Нуждая се от съвет
Fallen`Angel
08-21-2008, 11:42
Стана така, че с една девойка се занимавахме. Допаднахме си и тя замина на нещо подобно на лагер. Официално с това момиче не бяхме заедно, в смисъл не сме ходели, а просто се виждахме. Там тя срещнала някакво момче и една вечер се бяхме скарали с нея. Тя се целувала с него, но нищо повече. Извинява ми се милион пъти, но аз съм категорично против това да стане нещо по сериозно помежду ни. Може и да не съм прав, но все пак се занимаваше с мен и това означава да не се занимава с други, но от друга страна не бяхме заедно и нито се знаеше дали ще продължим след това да се виждаме или няма. Какво бихте направили вие и как ще отсъдите постъпката й?
NaNa_SladuRana
08-21-2008, 11:45
режа го,аз да не сам му няква парцалена кукла я да ходи да се шиба с ония :x
Baby_girl93
08-21-2008, 11:49
Помисли си дали си влюбен в нея,ако да-прости на момичето,ако ли не то се постарай да си запазите приятелството :-o
EternalSilence
08-21-2008, 12:00
Ами ако тя реши, че не иска да е с теб, а с някой друг? Ще прекъснеш всякакви отношения с нея и ще я намразиш ли? Бързаш прекалено много да я съдиш...
cHooOpiHka___
08-21-2008, 12:16
значиии....според мен...ти каза че не сте били гаджета...ми тогава какъв е проблема не мога да разбера... :? тя си е свободна да си прави каквото иска...аз поне така мисля...ако ти си я хар толко що не си и казал и не сте тръгнали....?тя не ти е длъжна пич...разбирам да сте имали връзка и да ти е изневерила ама...абе нз ти си знаеш най-добре ама наистина не я съди тя не е твоя...ако я хар и го кажи а не стой пас щтото тя ше чака ше чака и накрая ше се фане с др...ако имаш чувства...Деиствай...УСПЕХ... 8)
Fallen`Angel
08-21-2008, 12:20
Прави сте, не ми е била длъжна. Не съм я и карал. Тя ми казваше ' Не ми се ходи там, искам да стоя тук при теб '. При което аз и казах ' отиди там и като се върнеш ако всичко е наред ще бъдем заедно ' и последва отговор ' Ще отида и ще ти докажа, че си заслужава да бъдеш с мен '. Чувал съм ги и преди тея приказки и реших да изчакам. Започнах да научавам разни работи и я попитах дали е така. Тя се разрева и каза, че съжалява не знам колко пъти. Няма значение вече, всичко свърши. Благодаря все пак
bezrazlichna123
08-21-2008, 16:19
pomisli si dubre dali iskash da si s neq i dali imate bydeshte.. ako e taka bi si pomislil dali da q otrejish ili ne..
Ако сте се скарали преди това, е нормално според мен да го направи това . Просто тя или го е направила нарочно или просто се е почувствала застрашена и той е станал малко или много защита. От друга строна не мисля че трябва да е съдиш, малко или много вие даже не сте "ходели". Според мен трябва да пробваш да започнеш по сериозна връзка с нея и тогава имаш правото да е съдиш. Просто пропусни това за този момент, а ако тръгнете и се скарате ще видиш нейната реакция, и ако и тогава направи грешка, тогава е съди!
Това е моето мнение.. Успех!
unicorn_f
08-21-2008, 16:36
абе я щом не е била обвързана според мен може да прави каквото си иска...освен това сте били скарани 8-)
cinderella_gugutka
08-21-2008, 17:34
еми ти си виновен 4е си я пуснал на лагера преди да станеш гадже с нея.ся нямаш право да и се сърдиш
cherinka
08-21-2008, 19:17
Гадното е, че си адски прав!
Но тя и да иска, не може да мисли като тебе и да разбере какво искаш да й кажеш.
Щом се извинява - какво пък, допусни я отново до себе си и този път може да си е взела поука ..... защото ще е тъпо след всяко скарване да тича при някой друг..... :)
crazy_lazy_girl
08-21-2008, 19:41
Стана така, че с една девойка се занимавахме. Допаднахме си и тя замина на нещо подобно на лагер. Официално с това момиче не бяхме заедно, в смисъл не сме ходели, а просто се виждахме. Там тя срещнала някакво момче и една вечер се бяхме скарали с нея. Тя се целувала с него, но нищо повече. Извинява ми се милион пъти, но аз съм категорично против това да стане нещо по сериозно помежду ни. Може и да не съм прав, но все пак се занимаваше с мен и това означава да не се занимава с други, но от друга страна не бяхме заедно и нито се знаеше дали ще продължим след това да се виждаме или няма. Какво бихте направили вие и как ще отсъдите постъпката й?
Дааму се не види. Колко такива изчадия сте?!? Не сте били заедно НЕ МОЖЕ ДА Я ВИНИШ!!! Когато станете гаджета, тогава може да й се сърдиш!! :-x
Дааму се не види. Колко такива изчадия сте?!? Не сте били заедно НЕ МОЖЕ ДА Я ВИНИШ!!! Когато станете гаджета, тогава може да й се сърдиш!! :-x и аз съм за
OpenedSky
08-21-2008, 19:47
Помисли си дали си влюбен в нея,ако да-прости на момичето,ако ли не то се постарай да си запазите приятелството :-o
+1
gazI nz kak da ti go kaja ama Oniq q bal
BePoHuKa
08-22-2008, 01:24
ами по-скоро и прости...щом ти е казала значи иска да е честна с теб и щом се е извинявала милион пъти значи държи на теб..прости и!!Бъди човек! :razz:
pechena_praskova
08-22-2008, 15:13
това че двамата се се занимавали просто ей така и не ходите,нея не я спира да се вижда с други момчета както и да прави други работи с тях.когато двама души за гаджета тогава могат да си държат сметка един над друг :-D
Ти сигурен ли си че искаш да си с нея ? ако си сигурен и искаш просто и прости ,щото тя си е свободна не сте били заедно ..ама аз да ти кажа чесно имах такъв случай и после съжелявах че съм простила така че помисли си хубаво дали си заслужава момичето и дали са и били искрени извиненията :) :) :)
evelinka1122
08-22-2008, 18:41
моето мнение е че ти трябва да й простиш, защото момичето ако нямаше интерес към теб нямаше да ти се извинява милион пъти, пък а да ти кажа че по тия лагери е мн яко :) ти си далеч от нея, на море е ( предполагам или на планина) дискотеки, лято е и си супер на кеф и няма как да издържиш на изкушението и това с момчетата и целуването, то просто се случва, повярвай ми!!!! (личен опит) а вие ДАЖЕ НЕ СТЕ БИЛИ ОЩЕ ОБВЪРЗАНИ.... не и се цупи и й прости и не й разваляй почивката!!! УСПЕХ
keep_smiling
08-22-2008, 18:59
Питаше какво бихме направили на твое място...? Не сте ходили и не виждам причина тя да стои завързана?! Живеем в 21 век... А в крайна сметка ти е казала! Мисля, че никой не може да ти каже какво да правиш, тъй като самия ти не си много на ясно дали я харесваш достатъчно, а дори и да не я какво ти пречи на пробвате?
LaDy_DaQnA
08-22-2008, 19:27
амм ако бях аз щях да и кажа да не е прайла глупости щом се надяа да постигне нещо с мен....
Ами ако тя реши, че не иска да е с теб, а с някой друг? Ще прекъснеш всякакви отношения с нея и ще я намразиш ли? Бързаш прекалено много да я съдиш...
+1 8)
i ako ste zaedno pri vsqko skarvane tq 6te hodi da se celuva s drugi :-x taka 4e hubavo si pomisli :)
no_coment_F
08-22-2008, 20:09
Според мен трябва да си помислиш дали наистина я обичаш или си се заблуждавал, а за момичето мисля, че няма никаква вина щом е била само целувка и нищо повече. Ако и тя иска с теб.. Go go go :-D :-P