PDA

View Full Version : Гафове и простотии в даскало

luciferrr
08-21-2008, 16:57
Ми разкажете случки, гафове, простотии в даскало... кви сте ги вършили, кой клас са били...дъра дъра... :lol: 8-) :D 8-) :lol:

haterkata
08-21-2008, 17:52
в 8-ми клас съм

D3m0n
08-21-2008, 18:40
И аз съм осми клас. :grin:

SuNsEt
08-21-2008, 19:15
И аз съм 8 клас :D

zvezdii4kaa
08-21-2008, 22:24
аз съм 10 ами веднъж като бяхме 6 или 7 клас сложихме габърче на стола на г-та по англ...тя не само че не го видя.но и не го усети защото после сумати време се разкарваше с него на задните си части.беше доста смешно :D :D :D :D

psychopath
08-21-2008, 23:27
кво общо има
"кой клас сте" с "разкажете гафове"

BlueCat
08-22-2008, 14:24
кво общо има
И аз тва се чудя 8-) .

Iria
08-22-2008, 14:56
кво общо има
И аз тва се чудя 8-) .
и аз
по темата- 9 клас ще съм :)

mExIto
08-22-2008, 18:07
6-ti klas ucelix gospojata po angliiski s1s stol po glavata i me izgonixa ;] i o6te mn mn mn drugi ama tva mai e nai qkoto

machineheadfan
08-22-2008, 18:17
6-ti klas ucelix gospojata po angliiski s1s stol po glavata i me izgonixa ;] i o6te mn mn mn drugi ama tva mai e nai qkoto
най-якото?!
ти си много малоумен бе!

Sensuality
08-22-2008, 18:39
Ся ше съм 9ти клас .. мм спомням си веднъж когато сложихме на една госпожа пърдяща възглавница :-D :-D :-D

PsychoSmurf
08-22-2008, 19:10
v 7 klas .. slojihme ... te4enn shokolad na stola ... na taq po ang

... padala sum v mejdu4asie pred vsi4ki po stulbite s bireni butilki ...

... gonili sme daskali sus sk8 po koridorite ...

.. 4upim lampite s mini topki ...

... ne m ise misli poe4e

mExIto
08-22-2008, 21:24
най-якото?!
ти си много малоумен бе!
6tom kazva6 _(_

LINKNOT
08-22-2008, 23:18
Миналата година .. всъщност пролетта .. надраскахме една кукла Барби,чупихме й ръцете,скубахме й косата (+ пергела ми се заби в интимните й части 8-) ) и после я сложихме на паметника на даскалото.

В часа гледахме как леличките я взеха и я хвърлиха в боклука. :x Следващото междучасия я "спасихме" и най-нахално я сложихме пак на паметника. :D

После я показваха на охраната и се чудеха от къде се е взела. Сигурно си мислеха,че сме ги проклели с вуду магия. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a048.gif

nefchi_bs
08-23-2008, 11:33
Ами то гафове много и простутий също сега ще съм 8ми клас и се надявам пак да вършим идиотщини всеки ден...

nasi141
08-23-2008, 15:41
в 6ти клас наводнихме даскалото :D :D ,като запушихме всички мивки и през часовете пуснахме всички чешми :D :D .беше супер яко.тва е ная-голямата щуротия дет я направихме,а пък и въобще не се разбра кой го е направил тва. :D :D

Haunted.
08-23-2008, 18:25
Адски много простотии са ставали в даскало.В 7ми клас имахме една даскалка по немски, която беше адски, ама адски куха.Мерили сме я с кво ли не, листи, кренвирши от карандилки.. крили сме й чантата, изтисквали сме гъбата на стола й.. И тя изпада в някви истерии, вика, ние се хилим.. изобщо голям купон.. Последният ден с класа събрахме абсолютно всички столове и чинове и ги наблъскахме един върху друг до вратата и не можеше да се влезе.И тая като дойде, като видя кво е в стаята, се изнесе и не дойде.На другата година ( аз се преместих в друго даскало ) ми казаха, че е напуснала. :lol: А тази година имах няква набожна жена за класна.. тя също се оказа куха.. по едно време като ставахме малко по-шумни в час, тая си взимаше нещата и се изнасяше и карахме свободен. xD Най-якото беше, когато целия клас избягахме от 4те часа английски.. просто ме е яд, че не съм видяла реакцията й.Постоянно мрънкаше някакви набожни простотии, пускаше ни християнски песни и всякви ей такива.., ама поне я правихме на гъз xD Абе в даскало винаги е купон. 8-)

Brunoo
08-23-2008, 18:56
аз съм 10 ами веднъж като бяхме 6 или 7 клас сложихме габърче на стола на г-та по англ...тя не само че не го видя.но и не го усети защото после сумати време се разкарваше с него на задните си части.беше доста смешно :D :D :D :D
И ние сме го павили същото на тази по рисуване,обаче освен габърчето намазахме стола и с боя :D Също в чая на госпожата по англииски сложихме разхлабително,но тя не го изпи :D

Hrupanka
08-28-2008, 10:29
ми жеднъж сложихме мравки в 4антата на тая по бел :razz: :razz:

sim00n.light.shadow
08-28-2008, 11:16
Ами моя клас нищо не е прайл, щото ние сме кротки дяца и сме любимци на даскалята. Обаче стария ми клас бяха някви луди изроди. Веднъж едни момчета се хванаха на бас, че единия не може да си сабуе гащите. И оня умник, за да им докаже, че може излезе на подиума объна се с гръб и си сабу гащите! :razz: :razz: :razz: видях му гъза, а някои казаха, че и чурката(хахаха чурка! :D ) му си видяла! Иу!

stiifi
08-28-2008, 14:03
Ами аз сега ще съм 8-ми клас!Имах една доста смешна за околните и болезнена за мен случка.Понеже мястото на госпожата по музика е пред пианото,а всички много искаме да се бъзикаме с пианото,тя непрекъснато ставаше да ни гони.Беше мой ред да ходя да свиря,но не бях забелязала,че секунди преди мен един съученик е сложил габърче на стола за госпожата.Настаних се аз пред пианото и тъкмо да седна, и няколко момичета и въпросното момче извикаха"СТЕФИ НЕЕЕЕЕЕ",обаче аз ги чух твърде късно... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Дори госпожата се смя като за умряло.Това е ,за сега :lol:

HipHopBlond
08-28-2008, 20:48
Мии май бях 7-и клас и имахме музика...Госпожата имаше рожден ден, запалихме пердето докато госпожата дойде и като влезна и изпяхме честит рожден ден... Естествено не ни изгониха, защото го загасихме с 300 зора, но беше добро :razz:

sladku_bebzi
08-28-2008, 21:46
В 7-ми клас намазахме дръжката на вратата с лепило.
Не е кой знае кво,
ама май е само тва :-D

Titu
08-29-2008, 15:01
Когато бях 6 клас момчетата в класа ми бяха луди в буквалния смисъл :D един ден когато губихме два поредни часа хвърлиха и двата ни часовника през прозореца на класната ни стая (на 3 етаж сме)чантите си и топката .После един от тях за да се направи на герой излеза на перваза на прозореца а другите пък затвориха прозореца и той не може да влезне вътре :-D а пазачът на училището го е видял и после така ни е крещел , че направо директорката се уплаши от него :grin:

mimsssssss
08-29-2008, 20:01
mi ne pomnq koi klas ama mom4etata pikaha v kofata i gospojata sled tva si izmi duskata :D mn q mrazeha taq

nefchi_bs
08-29-2008, 23:01
Ами в 7ми клас в час по рисуване даскалката беше излязла и една съученичка и един съученик коите не е наред с главния(нямам предвид,че е болен нещо)почнаха да спорят,че той неможе да се хачи на масата да госпожата и да си събуе гащите,да ама той го направи и си наби чикийте пред целия клас(а той е супер гнусен не се къпе с месеци :smt095 )та да скалката влезе в стаята в тоя момент и го видя...Бяха големи разправий викаха директор а у ама отшумя работата...От тогава сънувам кошмари... :D

krisiiiiito
08-30-2008, 07:36
мале хораа вие ме убихтее :D
значи 6-ти клас ние имахме час по природо а най-лудия от класа го нямаше по едно време влиза заедно с дебелата чистачка и тя вика земете сиг о тоя - току що се изпика в коридора и после го караха да си го чисти 8) :D
също в кенефите имаше многоо кофи и малки и големи и ние взимаме кофите и започваме да се гоним из коридора и да си ги изливаме на главите и така един ден наводнихме етажа :shock: 8-) и всички бяхме чисто мокри от глава до пети ( ами вие как бихте се чувствали ако излеят 5-литра вода върху вас) после директорката искаше да ходим при нея ама ние бягахме :D
венъж заваля много сняг и ние излизаме да се замерваме :D и както сме вънка пред вратата на училището със снежни топки през тва време класната излиза и едно момче хвърля снежна топка с желанието на удари мен а цапва г-жата по главата :D малее какъв смях ме напуши тогава иначе класната е мноо яка .. ама това просто я уби 8-) :lol:
ощее : един ученик по време на час се беше скрил в едно от чекмеджетата и започна да издава някви звуци и г-жата се уплаши и избяга а ние викахме - оо не нападат ни духове :lol:
и още много много - миризливка в стаята , бягане от учителя по физическо,ебаване с г-жата по история (тъпата тутанкамонка :x :D )
малее как ми липсват тия неща .. ама и тая година ще има време за лудории 8)

DaRk_AnG3L
08-30-2008, 08:05

hahahah ti ma razbi :D :razz: :-D

a po temata minalata godina (6-ti klas) vnesohme vodka v daskalo i pove4eto sa naporkaha i edno mom4e kolabira ama sq ni6ty mu nqq za malko da ni izkliu4at celiq klas :D

druguu.. edin ot moq klas zavyrza bravata na na6ta vrata za bravata na otsre6tnata vrata i edna ot daskalkiti zamalku da sa prebii

ima i o6te ama ma myrzi da pi6a

xtrme
09-11-2008, 14:50
Schupihme biuroto v edno mejduchasie(bqhme vkarali vutre 1 sduhlio i toi kato se opita da izlezne mu e*a maikata) i predi chasa go sglobihme kolkoto da ne padne.Pochva chasa vliza daskalkata po fizika (hiper tupata) i se podpira na biuroto i sami mojete da si predstavite za kvo govorime i kak vikahme che gospojata go e schupila :lol:

rgddfgd
09-11-2008, 19:07
мии то стана миналата година...бях в 7ми клас и имахме руски,обаче то целия клас не обича руския и ние аре ще бягаме...ама не беше достатъчно взехме всички чинове ,столове ,бюрото + подиума абе общо взето цялата стая и я пренесохме в съседната,където междудругото също бяха избягали на следващия ден викаха на тях :D ние се отървахме

Ronnie
09-11-2008, 19:45
8 klas s1m .. minalata godina nakarahme gospojata po ANG da sende na s4upen stol :grin: :grin: :grin: ii tq samo kak padnaaaa :grin: :grin: :grin:

voodoodoll1
09-12-2008, 08:32
В сегашния ни клас не сме правили много глупости.Но в старото даскало всеки ден имаше простотии. :dПодпалихме кошчето за боклук и после 10 минути не можахме да го изгасим.Гонихме се из коридорите със шишета с вода.Понякога направо с маркуча от тоалетната се мокрехме :D .Веднъж наводнихме целия етаж и после казахме,че съседния клас го е направил.Леле,директорката колко им се кара :D :D.В старото даскало ни бяха направили чисто нов кабинет по английски.И понеже много я мразехме,съсипахме кабинета за няма и един месец.ИЗпочупихме масите,столовете хвърляхме през прозореца.НАдраскахме стените и пода.Имаше в коридора едно диванче,ии момчетата се спускаха по стълбите с него и му ебаха майката :D
Веднъж по изобразително,понеже в кабинета вътре има една малка стаичка и момчетата заключиха господина вътре.А вътре имаше и прилеп :razz: :razz: .
Момчетата излизаха на парапета.Някои излизаше,а другите затваряша прозорците.Веднъж и аз си подадох карата,ама една приятелка като ме видя ии щехе да получи удар.После не ми даваше да се приближавам до прозореца 8-) 8-)
Пушили сме в коридорите и в класните стаи.
Излизали сме си по време на часовете и ходехме да ядем.Даскалките не можеха да ни кажат нищо
Криехме се в шкафовете.
Имахме една даскалка по музика,тя беше нещо не добре с нервите.Карали сме я да излиза разплакана от часа.Просто момчетата се държеха брутално с нея,правеха я за две стотинки.Счупихме и стола,на които сядаше да свири на пианото
Сигурно има още много,но просто не мога да се сетя.Пфф,колко ми липсват тея времена :(

RuMiTo0
09-12-2008, 08:52
Ами едни момчета от вече бившия ми клас слагаха кабърчета под тапицерията на стола на господина по изобразително (мале тоя беше 6 без 10).И той човекът си сяда...нищо не усети...Е*ати здравия г*з. :D
Помня, че преди време слагахме пред вратата на класната стая някакви бомбички (имаше малки камъчета в тях и като стъпиш на тях, пукат) и влиза госпожата по алгебра и кат взеха да пукат...Горкичката, сигурно получи удар. :razz:

Just_me_&_myself
09-12-2008, 10:35
определено бяхме забавен клас..
1-разглобихме целия паркет наредихме пуканки отдолу и после пак го оправихме и всеки като мине и то хрущи мн яко...друг клас излезе виновен :-D
2-разбихме стената с чинове...
3-наводнихме стаята
4-залепяхме дъвки на стола на тая по англ и после тя си ходи така

и определно мн още...но не ми се пише

miss_asi
09-12-2008, 10:44
Бяхме 2ри или 3ти клас и преценихме че тряя да се изгачрим с госпожата по четене и писане :D разглобихме й стола на седалката на същия стол изсипахме малко лепило ама ... в същия момент тя влиза.През 2та часа които имахме с нея тя не седна на стола.Както и да е обаче после имахме английски :D .Госпожада ни по английски разбира се нищичко не знаеше за случилото се със стола и сяда тя и в същия миг се намира на земята.За нейно щастие на можа да залепне за стола но целият клас се смееше! :D Сега ще съм 9ти клас. :)

Spunky
09-12-2008, 12:00
По информационни технологии в 10 клас бяхме на две групи и аз през доса (net send IP-to + teksta ) праштах съобщения на даскалката в другата стая от рода (сега ще пъсна вирус на компютрите ала бала - ебавахме се с нея), а те излизът на монитора като диалогово прозорче с ОК в средата. И след 10 мин идва заместник директора(по информационни) и вика - ще спра интернета че има зъл хакер докато инсталираме антивирусна :lol: .

Друга ебавка в нашия клас беше, че часовника в стаята беше винаги с 5 мин напред и ни пускаха с по 5 мин по рано някои учители :)

ПС Сега ще съм 12 клас

Ivalinka
09-12-2008, 14:24
сега съм 12ти,иначе в осми клас се качих на тръба в тоалетната и я счупих :D

1994_gabi_94
09-14-2008, 14:59
И аз съм 8 клас :D

dimanushka
09-14-2008, 16:53
pffff.... na6iq klas sme izludqvali mnooogoooo ama to4no sega se se6tam samo kak podpaliha kosata na edin suu4enik v 4as po bio.... gorkiq :D ooo i sega se s6tam za o6te edna piroman6tina.... i pak v 4as po bio :-D izpuskaha gaz ot zapalka i kato zapaliha posle 6tana edno ogromno kulbo plamuk sigurno s diametur okolo 1m.... izkarah si akula.. bqh mn blizko... onzi den bqh v u4ili6te i 4uh kak zamestnik direktorkata se oplakva6e 4e imalo mn s4upeni stolove ot min godina.. a moite otka4anei suu4enici vseki den 4upeha po ne6to i daje klip4eta sa pravili... edin put se zamqrvahme s nqkvi top4eta mai be6e i az go hvurlih po edno mom4e ama to otide kum vratata a vratata be6e otvorena i otsre6ta vliza6e u4itelkata i mina na kosum ot neq :-D of mn ne6ta e imalo... i po qki ama sega za tova s se6tam.. znam samo 4e ne trqbva da qdosvame gorkite u4iteli.. kak se opravqt s nas nz...... :-o i sega 6te sum 12 btw :)

petar_valchev
06-23-2014, 12:46
Много нервен на задника ми. Пърди само. Аз никога не отиде до тоалетната 7-8 пъти на ден, пикня и лайна, да пръдня. С пръдня много силен, миризмата на фекалии и мърша. Неудобно да пръднеш, когато съм навън. Тя не ядрената bobma мощен тихо ми pratskane. Чувал съм от 20км знаят, че не могат да ме да се чувствам. Вие сте на път да се окаже натиск, но вярвам, че задника ми, бих искал да пръднеш. Се оставя да престои в продължение на 10-15 минути в тоалетната, то пъти след серия от мощна пръдня, след мен, на 20 минути, няма да бъде в състояние да влезе в толкова много миризмата най-малко до тоалетната. И не се насрах. Аз седя на върха на пръдльо и пръдльо и тоалетната. Винаги, защо аз знам, но тъй като аз съм чувал или partsunya и не отидете на лекар, аз се смея на мен в училище.

OoVasKoO
06-23-2014, 13:37
^ за-бавен си :)

BojidarGeorgiev
06-23-2014, 13:50
:razz: :razz: