View Full Version : Има ли разлика между.....
женкар и курвар?? Ако може да ми обясните да знам :-o
Да, женкарят не подбира много много, пък круварят само по курвички ходи 8-)
miss_asi
08-21-2008, 18:27
Курвара хваща вс наред! 8-)
Курвара хваща вс наред! 8-) не е вярно бре ... нли за тва е КУРВАр
cherinka
08-21-2008, 18:35
Защо думата женкар има по-различно значение от думата "мъжкарка" ?!
Общо взето, според мен, няма разлика между женкар и курвар. Просто женкар изглежда и се възприема по-добре от думата курвар.
....
Valkyrie
08-21-2008, 18:36
Ми аз имам в компанията си един женкар и един курвар. Курварят е по-тъп. И курвите му са по-тъпи. И подходът му е по-тъп. И курварят не подбира, всяка, с която има шанс, се оказва в леглото му. Докато женкарят прави някакъв подбор.
Аз така съм ги класифицирала. Обаче може да има и по-точно определение. Ще ми е интересно да го чуя.
Абе не съм съгласна с мненията на другите ама е мързи да споря :D
Абе не съм съгласна с мненията на другите ама е мързи да споря :Dти няма ли да дадеш една снимка>?
Абе не съм съгласна с мненията на другите ама е мързи да споря :Dти няма ли да дадеш една снимка>?
къде да ти я дамм тази снимка чадо :D
къде да ти я дамм тази снимка чадо :DАко не си срамежлива може и в темата, ако те е срам на ЛС :-o
и 2-те са яки, но не се ползжват с добро ренюме.
ама няма човек дето е смесен с двете думи нали? щот на мен понякога ми викат женкар друг път курвар, пък аз не съм нито едното :(
crazy_lazy_girl
08-21-2008, 19:36
Ми аз имам в компанията си един женкар и един курвар. Курварят е по-тъп. И курвите му са по-тъпи. И подходът му е по-тъп. И курварят не подбира, всяка, с която има шанс, се оказва в леглото му. Докато женкарят прави някакъв подбор.
Аз така съм ги класифицирала. Обаче може да има и по-точно определение. Ще ми е интересно да го чуя.
+1
ама няма човек дето е смесен с двете думи нали? щот на мен понякога ми викат женкар друг път курвар, пък аз не съм нито едното :(
пак не съм прочела мненията като хората :D
еммм какво ти дреме как ти викат ако ти не се чувстваш ткф 8-)
еммм какво ти дреме как ти викат ако ти не се чувстваш ткф 8-)мен не че ми пука, ама примерно 2-3 момичета кат кажат на цяло даскало после знаеш ли колко трудно се намира гадже...
еммм какво ти дреме как ти викат ако ти не се чувстваш ткф 8-)мен не че ми пука, ама примерно 2-3 момичета кат кажат на цяло даскало после знаеш ли колко трудно се намира гадже...
ехее че то да не е 1 даскалото бре ... ще си избереш от друго ...
*(h)*tuborg*(h)*
08-21-2008, 19:47
курварите хоат по курви сеш се 8-)
женкарите хоат по жени сеш се 8-)
п.п. женско съм и съм убава :lol: 8-)
п.п. женско съм и съм убава :lol: 8-)браво, колко си хубава сеш се?
LaDy_DaQnA
08-21-2008, 19:51
съчувствам ти :-D
*(h)*tuborg*(h)*
08-21-2008, 19:55
п.п. женско съм и съм убава :lol: 8-)браво, колко си хубава сеш се? :razz: :razz: :razz: хахаха тайна :razz:
п.п. женско съм и съм убава :lol: 8-)браво, колко си хубава сеш се? :razz: :razz: :razz: хахаха тайна :razz:начи не си чак толкова хубава сеш са
SabrinaAa
08-21-2008, 20:57
Да, женкарят не подбира много много, пък круварят само по курвички ходи 8-)]
Ba6 :grin: :grin: :grin:
gPa3HuTeJl
08-21-2008, 22:14
щот на мен понякога ми викат женкар друг път курвар, пък аз не съм нито едното
Сине и аз с1м с1с с1щия проблем да го еВа..
Vikitooo
08-22-2008, 00:16
Не намирам разлика между двете :-o
Женкар - разнежен, лигав, гаден (все пак се харесва на момичетата), Курвар - същата работа в деградирал вариант :)
Има.
Женкарят ходи по жени,
курварят-по курви.
:grin:
Има разлика.
Женкарят използва различни стратегии, за да впечатли една жена. А тази жена винаги е много хубава /най-малкото/. И женкарят излиза с толкова много жени да има авторитет в компанията, а останалите да го респектират.
А на курварят просто му се е*е
pandelka
08-22-2008, 07:09
Ти па си за едното гадже... 8-) Мноу ти дреме.