View Full Version : един въпрос...
ако може някой да ми обясни за целувката ако може, че до ся не съм се целувал... :-o знам че има много теми ама тая е по специална
Love_Boy
08-21-2008, 21:24
ако може някой да ми обясни за целувката ако може, че до ся не съм се целувал... :-o знам че има много теми ама тая е по специална
Вслушвай се в гените си! Все пак татко ти някак е вкарал мама ти в леглото и така си се появил ти. Освен ако не си бебе ин-витро!
zvezdii4kaa
08-21-2008, 21:25
какво по точно те инт за целувката :D
Вслушвай се в гените си! Все пак татко ти някак е вкарал мама ти в леглото и така си се появил ти. Освен ако не си бебе ин-витро!аз знам че щъркела ма е донесъл, през комина... 8-)
Това е много сложен процес,който неможе да бъде обяснен :razz:
Това е много сложен процес,който неможе да бъде обяснен :razz:аз как ше се науча тогава :-o
PeopleAlwaysLeave
08-21-2008, 21:32
:smt008 -> на кратко... 8-)
zvezdii4kaa
08-21-2008, 21:34
Това е много сложен процес,който неможе да бъде обяснен :razz:аз как ше се науча тогава :-o
еми то не става от първия път.споко никой не се е родил научен а и може би ще си намериш някой който да те научи :-D
Незнам и аз не съм се научила още,22 години чета литература по въпроса...,но още ме е страх да опитам....незнам ти ако си по-смел може и да преминеш към практическата част директно,и да се научиш :razz: :razz: :razz:
П.П. Откачам нещо... :grin:
Незнам и аз не съм се научила още,22 години чета литература по въпроса...,но още ме е страх да опитам....незнам ти ако си по-смел може и да преминеш към практическата част директно,и да се научиш :razz: :razz: :razz:
П.П. Откачам нещо... :grin:мен мама не ми дава докат не стана на 25 :oops:
мен мама не ми дава докат не стана на 25 :oops:
Е то почти не останало...7 години и няколко месеца ей сега ще отлетят :-P
Е то почти не останало...7 години и няколко месеца ей сега ще отлетят :-Pот де знаеш на колко съм?? :shock: :shock:
Е то почти не останало...7 години и няколко месеца ей сега ще отлетят :-Pот де знаеш на колко съм?? :shock: :shock:
Звездите ми говорят :razz:
BlueAvalanche
08-21-2008, 21:56
Хващаш и челюстта с две ръце и разтваряш след това и захапваш езика и почваш да стискаш докато не го усетиш да се отделя в устата ти :D
bibitoo_
08-21-2008, 22:07
mm i az ne znam kak da se celuvam :-| haide da se u4im vzaimno :smt110 :lol:
haterkata
08-21-2008, 22:13
ела,аз ще ти обясня 8) :D
gPa3HuTeJl
08-21-2008, 22:15
п1хаш и в1ртиш...
Ехее колко кандидатки да те научат се появиха...поне ще имаш право на избор tuzaro :-P - късметлия си :wink:
п1хаш и в1ртиш...
Ключът в ключалката ? :grin:
Spider4eto
08-21-2008, 22:17
Ето млади момко да се учиш http://www.vbox7.com/play:6b2be3c7 :razz:
TheNewReligion
08-21-2008, 22:42
:razz: :razz: :razz: Не бил се целувал! :lol:
gPa3HuTeJl
08-21-2008, 22:54
п1хаш и в1ртиш...
Ключът в ключалката ? :grin:
Езика у устЪтЪ на нещото отсреща...
Еми пич започваш да си мляскаш ръката.. където и да е.. Върши работа аз така бях ;ДД Супер тренировка е.. Може даже и чувство да вложиш :)
Коя част по-точно искаш
да ти се обясни?
С език ли,без ли,как?
Ама най-добре си хвани някое момче
и двамата се учете.
Ама и аз не съм се целувал,та
не мога да ти кажа... :-o
hooliganka89
08-22-2008, 06:39
С практика.Ние момиченцата едно време като не знаехме как става това,се учехме помежду си,но ти си момче и няма да е много уместно да пробваш първо с момче.
pandelka
08-22-2008, 07:02
8-) 8-) 8-) Ооо недей да се опитваш да подражаваш на неопитните тийнчета.
Целувките са гадни. Прескочи ги. Направо започни със секса :grin:
никой не иска да ми даде съвет :cry:
никой не иска да ми даде съвет :cry:
Що са ти съвети,има кандидатки направо да те научат :razz: ,прави кастинг и избирай най-достойната,да ти е учителка...Ако не си доволен,почваш подред :-P
кои са тия деца, да ме научат
Хехехе не съм ги запомнила поименно - разгледай си темата и ще видиш и предложенията :-P
Хехехе не съм ги запомнила поименно - разгледай си темата и ще видиш и предложенията :-Pти май си една от тях а? :-o
Хехехе не съм ги запомнила поименно - разгледай си темата и ще видиш и предложенията :-Pти май си една от тях а? :-o
:razz: :razz: :razz: нещо си се объркал...,моля ти се недей така :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: нещо си се объркал...,моля ти се недей така :razz: :razz: :razz:доволна ша останеш 8)
доволна ша останеш 8)
Хахахаха това предложение ли беше, :-P
И все пак благодаря...ама за един път,толкоз път - никой път :lol:
По-добре си намери,някое девойче , което да направиш щастливо и да остане доволно от уменията ти ,аз ще си въздържа 8)
SabrinaAa
08-22-2008, 20:30
Това е много сложен процес,който неможе да бъде обяснен :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
доволна ша останеш 8)
По-добре си намери,някое девойче , което да направиш щастливо и да остане доволно от уменията ти ,аз ще си въздържа 8)кви умения, трябва тя да ме учи 8-)
доволна ша останеш 8)
По-добре си намери,някое девойче , което да направиш щастливо и да остане доволно от уменията ти ,аз ще си въздържа 8)кви умения, трябва тя да ме учи 8-)
Е там не му разбирам...ама някакви обещания даваш,че ще остане доволна...,може да ти идва от вътре,да ти е заложена тази велика дарба :P и да се окажеш по-добър и от учителката си 8)
доволна ша останеш 8)
Е там не му разбирам...ама някакви обещания даваш,че ще остане доволна...,може да ти идва от вътре,да ти е заложена тази велика дарба :P и да се окажеш по-добър и от учителката си 8)аз ше я науча на нещо друго 8-)
аз ше я науча на нещо друго 8-)
Подробности :lol:
NaNa_SladuRana
08-22-2008, 21:10
това е една от темите,които трябва да диискутираме в демократичнят клуб на нецелувачите :D
Vikitooo
08-23-2008, 05:04
Излагация... :-o
krisiiiiito
08-23-2008, 07:29
пъхаш си езика в устата на съществото от противоположния пол / а може и от същия не ти знам интересите :D / и започваш да го въртиш обратно на посоката на часовниковаа стрелка после си вкарваш езика колкото се може по-надълбоко и ако повърне значи си успял ... :P :-&
[-o< :-| :::
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: