View Full Version : Моля за малко помощ (закъснение на цикъл)
tan4etoo
08-21-2008, 22:51
Вижте, имам малък проблем. Знам, че съм виновна, че съм правила секс без презерватив но работата наистина е сериозна..та...нямам признаци за бременност,не ми се гади, не ми е лошо...нищо, но днес или утре трябваше да ми дойде, а не ми дойде..Приятелят ми не е свършвал в мен, дори след като го правихме той сварши на чекия, но пак се притеснявам заради предеякулационната течност..Дали може от нея да стане нещо или няма страшно.
ПП. Гърдите си ме болят както преди да ми дойде, но не ми идва и мн се прецепвам..сигурно и притеснението ми допринася
ПП2. Благодаря за отговорите и отделеното време
blood_dodo
08-21-2008, 22:58
Пий един постинор и забрави за проблемите си...
В тоя форум няма ли лепнати теми с по-основните неща Оо
Успокой се,не си бременна.Сама казваш,че трябва да ти дойде или днес или утре - на мен този месец ми закъсня също,бях и настинала,а и тези жеги не ми влияеха особено позитивно.От притеснението само ще се бави още,затова се отпусни и не мисли.Щом не е свършил в теб,шанса е почти нищожен,да не кажа нулев.
Nadelina
08-21-2008, 23:49
Nqma nujda da se pritesnqvash, cikala e normalno da zakasnqva, ne vqrvam na nqkoe momiche da mu idva tochno na edna i sashta data vseki mesec. Spokoino.
Не каза кога си правила секс?
Ако е било последните няколко дни (когато е трябвало вече да ти идва) и цикълът ти е по-принцип редовен - нищожен шанс.
Love0nlyMyself
08-22-2008, 09:28
има опасност от тази течност
И кой го каза това, че има опасност... Тук всички тръбят за тази течност. И щом е толкова опасна, я ми кажете колко хора познавате, които са забременели от нея. За бога, аз преди да ми напълните главата с тези мисли една година го правих без презерватив и без да свършва в мен и никога не съм забременявала. Нито никоя моя позната.. Та въпроса ми е колко хора за забременяли от предеякулационна течност???? :-o
Nadelina
08-22-2008, 10:10
И кой го каза това, че има опасност... Тук всички тръбят за тази течност. И щом е толкова опасна, я ми кажете колко хора познавате, които са забременели от нея. За бога, аз преди да ми напълните главата с тези мисли една година го правих без презерватив и без да свършва в мен не съм забременявала. Нито никоя моя позната.. Та въпроса ми е колко хора за забременяли от предеякулационна течност???? :-o
Nqma prouchvane, koeto da dokazva kolko jeni sa zabremenqli ot predeakulacionna technost. No naprimer edna moq priatelka (syvsem presen primer kazvam, ot tazi sutrin) e hodila na ginekolog, za da i predpishe protivozachatachni i ginekologa i e kazal, che ima v neq spermatozoidi i te sa imenno ot tazi predeakulacionna technost, zashtoto e pravila sex bez prezervativ bez priatelq i da svyrshva v neq.
SpOrTs_GiRl
08-22-2008, 10:36
И кой го каза това, че има опасност... Тук всички тръбят за тази течност. И щом е толкова опасна, я ми кажете колко хора познавате, които са забременели от нея. За бога, аз преди да ми напълните главата с тези мисли една година го правих без презерватив и без да свършва в мен не съм забременявала. Нито никоя моя позната.. Та въпроса ми е колко хора за забременяли от предеякулационна течност???? :-o
Nqma prouchvane, koeto da dokazva kolko jeni sa zabremenqli ot predeakulacionna technost. No naprimer edna moq priatelka (syvsem presen primer kazvam, ot tazi sutrin) e hodila na ginekolog, za da i predpishe protivozachatachni i ginekologa i e kazal, che ima v neq spermatozoidi i te sa imenno ot tazi predeakulacionna technost, zashtoto e pravila sex bez prezervativ bez priatelq i da svyrshva v neq.
Така е. Колкото и да е малка, вероятността я има.
Имаш ли адекватна причина за това защо сте го направили без презерватив?! ... Може би да побвате?! Да видите как е? То веднъж става 'гафа' ..
Ползвайте ПРЕЗЕРВАТИВИ бе хора, не се ли научихте .. Може ли да сте толкова безотговорни .. Браво, прави си го без презерватив и после трепери всеки месец дали не е станало случайно нещо ...... Като толкова ти е зор, пий противозаатъчни поне ..
И как така в нея ще има сперматозоиди и как няма да е бременна.. Къде стоят тези гадинки.. Нищо не мога да разбера? И сега след като е имало сперматозоиди в нея може ли да пие хапчета?
Между другото майката на една моя приятелка е акушерка и медициндска сестра. Незнам точно каква се води и си работи по професията. И тя ми каза, че не е задължително да ходиш на гинеколог, за да пиеш противозачатъчни. Пимерно трябва да се поинтересуваш само кой са за по- малки момичета (в смисъл, такива около 16,17) Каза ми че и да отида и да не отида все ще ми изпишат или Ясмин или едно друго, забравих му името..)
SpOrTs_GiRl
08-22-2008, 10:46
И как така в нея ще има сперматозоиди и как няма да е бременна.. Къде стоят тези гадинки.. Нищо не мога да разбера? И сега след като е имало сперматозоиди в нея може ли да пие хапчета?
Сперматозоидите, които се съдържат в тази течност са ЗНАЧИТЕЛНО по-малко от колкото в спермата ...... За това и забременяването става много по-трудно и вероятността е много малка .. И все пак - малко, но достатъчно.
Оххх и аз какво ли се мъча тука.. Най- добре е да си взема едно направление. Да си отида на гинеколог на контролен преглед, да види дали всичко ми е наред. Да си го попитам каквото ме интересува. И така.. Тук всеки е с различно мнение и направо да се чудиш на кой да вярваш! :?
GabisiTa
08-22-2008, 10:52
Пий един постинор и забрави за проблемите си...
Постинора вече го няма на пазара ... :)
По темата - Може да ти закъснява поради много фактори, не само заради бременност. На мен никога не ми идва на време... :) Ако толкова се притесняваш и не ти дойде до няколко дена си вземи тест за бременност, въпреки че се съмнявам да си бременна.. просто ти закъснява :)
Според мен няма от какво да се притесняваш изчакай и ако не ти дойде си направи тест или отиди на гинеколог а за предеякулационната течност бях дала линк в други теми и там беше написано от специалисти че няма шанс да се забременее от тази течност преди хората са мислили , че има но са направени разни тестове , които са доказали обратното
Nadelina
08-22-2008, 11:37
Между другото майката на една моя приятелка е акушерка и медициндска сестра. Незнам точно каква се води и си работи по професията. И тя ми каза, че не е задължително да ходиш на гинеколог, за да пиеш противозачатъчни. Пимерно трябва да се поинтересуваш само кой са за по- малки момичета (в смисъл, такива около 16,17) Каза ми че и да отида и да не отида все ще ми изпишат или Ясмин или едно друго, забравих му името..)
Ima jeni, koito pravqt sex sys myjete si, koito svyrshvat v tqh i pak ne zabremenqvat. Tova, che v teb ima spermatozoidi, ne oznachava, che shte zabremeneesh na 100%, a che ima takava veroqtnost.
volvolin4o
08-22-2008, 11:43
:shock: dobre4e sum mom4e 8-)
krisiiiiito
08-22-2008, 12:15
ее остава да чакаш :-o :)
swords1010
08-22-2008, 12:28
Да... няма да си губя времето да те упреквам. Ами едва ли си бременна от едната предеякулационна течност. :)
мечтател
08-22-2008, 12:41
на първо място ще те успокоя, няма страшно
сега малко обяснения за тая течност. тя се състои от сперматозоиди, изхвърлени с предишната еякулация, които просто са останали в канала. опасна е единствено, ако тези сперматозоиди са останали там след първия тек и директно се започне втори. иначе не оцеляват достатъчно време, а и не са достатъчни като бройка. всичко, което трябва да се направи при секс без презерватив е момчето да се изпикае след първия тек, за да се прочисти канала ;)