Влез

View Full Version : Реакциите на родителите?!

isaac_newton
08-22-2008, 06:06
Здравейте! Въпросът ми е следният: Как реагираХА родителите Ви, когато разбрали за вашите любовни премеждия, именно правенето на секс?нуждая се от варианти, за да зная какво да правя! Майката на приятелката ми вече знаят 3-4 дни, а аз преди 2 дена казах на баща ми че не съм правил секс с нея? Не ми се искаше да го лъжа, но е факт, че го направих, мисля в най-скоро време да му обясня, но повече се притеснявам от срещата на родителите на приятелката ми, с моите, какво ли ще си кажат. Ние лично решихме да присъстваме на срещата им! Тя е на 14, а аз на 15! Дайте съвети! :neutral: Благодаря!

cSSiE
08-22-2008, 06:26
реакциите биха били съвсем нормални, ако ти примерно беше на 17 или 18, а тя 16-17 , но 14 ... незнам смисъл то реакциите на твоите родители не биха били кой знае колко отрицателни, но за едно момиче на 14.. хах нз да сте мислили преди това :)

Slun4evko
08-22-2008, 06:29
Баща ми не мисля,че знае,майка ми каза да се пазя. Неговите родители не знаят все още и не знам как ще реагират,ако разберат. :-o По принцип и не мисля,че ако родителите ви се срещнат ще си приказват именно за това,макар че не е сигурно. Просто се приготви евентуално да има караници,защото вие двамата се още прекалено млади,за да правите секс,ама станалото станало,веднъж като сте направили сефтето няма да се спрете.

blackfate
08-22-2008, 06:30
Ми майка ми реагира с думите "Ами можеше да изчакаш още 2-3 годинки" , но ... сега нищо неможе да направи
По добре нелъжи баща си и му кажи, че си спал с момичето, и той е мъж, ще те разбере ... Едва ли ще реагира по остро от родителите на момичето (бтв - те как са реагирали???)
А защо техните родители и твоите родители ще се срещнат??? Какъв е смисъла, да обсъждат колко загорели са децата им щом правят секс??? Според мен ще е супер неловко и със и без вас на тази "среща"..
Моя съвет е да търчиш при татенцето и да му кажеш че сте спали, той по скоро ще се разбразни, не от това, че сте правили секс, ами че си го излъгал...
Айде, приятна "родителска среща" :lol:

Giva
08-22-2008, 07:07
По-добре кажи на баща си защото така или иначе ще разбере от тая среща...
Когато казах на майка ми тя беше стъписана в първия момент,но после си го прие нормално а и дори да не беше го приела добре в крайна сметка нищо неможе да направи

Nadelina
08-22-2008, 07:24
Spored men bashta ti shte te potupa po ramoto, nqma da reagira otricatelno. Takyv razgovor mejdu bashta i sin nikoga ne e tolkova emocionalen. No na men mi e interesno zashto shte se sreshtat roditelite vi? Ili te se poznavat i obiknoveno se sreshtat?

Love0nlyMyself
08-22-2008, 08:32
баща ми незнае само майка ми знае тя самичка разбра и реакцията не й е кой знае какво

а за теб нз кво да ти предложа казваш и тва е чакаш да видиш кво ще се случи

cSSiE
08-22-2008, 08:38
неговите нищо няма да му кажат чак толкова сигурен съм, ноо родителите на момичето.... там не ми се мисли :?

t1n4e7o
08-22-2008, 09:00
Моята майка ме гледаше като изтрещяла като й казах. :razz: :grin: На баща ми не съм казвала и нямам намерение.. Не че той сам не се досеща. Все пак ходя с това момче повече от година. Родителите на приятеля ми също знаят... а и те се досещат сами. Аз съм почти на 17, а той на 18. Докато при вас мисля, че е доста рано. Нашите и на приятеля ми родителите се познават, даже и на гости си ходим. Но за бога, вие сте на 14 и 15.... ако моята дъщеря ми каже такова нещо незнам как бих реагирала.. Направо щях да я убия. А относно за срещата на вашите. Спокойно, 100 % няма да си говорят за това. Кажи на баща си, той едва ли ще ти направи нещо. Само може да ти даде добър съвет...

Love_Boy
08-22-2008, 09:56
Здравейте! Въпросът ми е следният: Как реагираХА родителите Ви, когато разбрали за вашите любовни премеждия, именно правенето на секс?нуждая се от варианти, за да зная какво да правя! Майката на приятелката ми вече знаят 3-4 дни, а аз преди 2 дена казах на баща ми че не съм правил секс с нея? Не ми се искаше да го лъжа, но е факт, че го направих, мисля в най-скоро време да му обясня, но повече се притеснявам от срещата на родителите на приятелката ми, с моите, какво ли ще си кажат. Ние лично решихме да присъстваме на срещата им! Тя е на 14, а аз на 15! Дайте съвети! :neutral: Благодаря!

Пич, хубаво си направил, че си я наебал! Аз на твоите години получих предложение за секс от гаджето ми, отхвърлих го че и се разделих с нея и сега много съжелявам! Направил си правилния избор!

plmn
08-22-2008, 09:58
Правете секс след 16.Кви са тия 13-14-15 годишни, дето ходят да се е*ат на поразия.На нищо не го прилича това. :D

Love_Boy
08-22-2008, 09:59
Правете секс след 16.Кви са тия 13-14-15 годишни, дето ходят да се е*ат на поразия.На нищо не го прилича това.

Загорял смотаняк като тебе може да предложи секс на 20 дори! :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x

plmn
08-22-2008, 10:01
Правете секс след 16.Кви са тия 13-14-15 годишни, дето ходят да се е*ат на поразия.На нищо не го прилича това.

Загорял смотаняк като тебе може да предложи секс на 20 дори! :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x

Я не ми чати бе.

Wrathchild
08-22-2008, 10:18
Майка ми реагира напълно нормално, ама... тя е на 14 за бога :shock:

LadySunshine
08-22-2008, 10:55
Мм не и блазя на момичето, все пак е тъпо да си родител и да знаеш, че 14-годишната ти дъщеря прави секс..
А относно моята майка-тя няма какво да знае => нямам такива проблеми.

swords1010
08-22-2008, 11:24
Уау, виж на 14 и на 15... Не сте много големи, не познавам родителите ти и не съм сигурен дали ще останат очаровани. По-добре е да бъдеш честен с родителите си и да им признаеш, за да са наясно. Пък те нищо не могат да променят.
Умната! :)

мечтател
08-22-2008, 11:44
без да чета отговорите по темата ще те попитам - какво те интересува? щом си достатъчно порастнал да правиш секс това, какво мислят другите (дори и родителите) не трябва да те притеснява. това не значи да идеш да се похвалиш " мамо, тате, правих секс". те не са тъпи, ще се досетят, но най-вероятно освен да се пазиш друго няма да ти кажат

xxxSnowflakexxx
08-22-2008, 12:11
Леле момичето е на 14...Майка и ще гледа така :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: предполагам.

SpOrTs_GiRl
08-22-2008, 13:52
Щом ви е страх от реакцията на родителите ви, значи все още сте малки за секс.

Neftochimic
08-22-2008, 14:20
малко ще е ако баща й ти забий 2 шамара.

DevilWish
08-22-2008, 14:26
реакциите биха били съвсем нормални, ако ти примерно беше на 17 или 18, а тя 16-17 , но 14 ... незнам смисъл то реакциите на твоите родители не биха били кой знае колко отрицателни, но за едно момиче на 14.. хах нз да сте мислили преди това :)
Точно ;) И още един въпрос - каква среща по дяволите ще се жените ли?? :shock:

SabrinaAa
08-22-2008, 14:57
реакциите биха били съвсем нормални, ако ти примерно беше на 17 или 18, а тя 16-17 , но 14 ... незнам смисъл то реакциите на твоите родители не биха били кой знае колко отрицателни, но за едно момиче на 14.. хах нз да сте мислили преди това :) :? :? :?

lenito_sf
08-22-2008, 21:25
to e bilo gati sexa kato za 14 15 :lol: :lol:

Love_Boy
08-22-2008, 22:09

Напълно възможно!

darenka
08-23-2008, 22:46

Напълно възможно!
Ако щеше да му забива шамари , най-вероятно щеше да го направи в момента в който е разбрал. :)

jambo_bs
08-24-2008, 19:57
Няма кво да мислиш направо му казвай :)

P.S Искам и аз да дойда на тая среща.Имам камери ,мога снимачен екип да доведа и Спешните телефони са ми запаметени за бързо набиране. :razz:

sh3_1s_7h3_0n3
08-24-2008, 20:18
Какви са тия срещи на родителите ви?! Вие да не се жените!? :shock:

eveto_xx
08-24-2008, 20:22
Майка ми знаеше предварително,когато ми беше първият път...Ами как да реагира, подкрепи ме...Няма против...А определено и родителите на приятеля ми нямат против :D ( на 21 е :D ) Много ме обичат,за тях съм кукличка :D

sh3_1s_7h3_0n3
08-24-2008, 20:26
Аз...само не разбирам защо ходите да се обяснявате на родителите си "Мамо, днес правих секс за първи път", "Тате, вече не съм девствен." :-o

Това ми се струва доста лично и притеснително да го споделям с наш'те. Още повече, че след първия ми път се чувствах така все едно всички знаят. :?

eveto_xx
08-24-2008, 20:30
Аз...само не разбирам защо ходите да се обяснявате на родителите си "Мамо, днес правих секс за първи път", "Тате, вече не съм девствен." :-o

Това ми се струва доста лично и притеснително да го споделям с наш'те. Още повече, че след първия ми път се чувствах така все едно всички знаят. :?
Ами аз лично съм много близка с майка ми, единствената ми приятелка е тя.Не е ли по-добре на нея да споделя, отколкото на някоя кукувица,която после да раздрънка на всички.0Пък и майка ми може да ми даде адекватен съвет, и никога няма да ме предаде, докато коя приятелка ще направи същото...

Erica
08-24-2008, 20:32
Майка ми се досети сама и никога не ми е казвала нищо...,но като реших да споделя на баща ми че имам връзка от повече от година и половина...и като се досети,че сме интимни - не ми говори 4 месеца...Ама после му мина :-D

Обаче за вашата възраст...незнам дали ще останат очаровани...А каква е причината родителите ви да се срещат и вие да присъствате?

sweet_baby_cool
08-24-2008, 20:45
Ами кажи му ако те пита първи май ще е по добре от "тати, тати амиии вече спах с приателката си"

insomnia__
08-30-2008, 13:30
Щом ви е страх от реакцията на родителите ви, значи все още сте малки за секс.

Много правилно!

str802
08-31-2008, 16:06
Още преди да правя секс майка ми беше набарала презервативите ми и ме беше попитала дали вече не съм невинен. :D Аз и викам, че още не съм правил секс и, че съм си ги купил за всеки случай. И тя тогава ми изнесе една лекция надълго и нашироко, че това не било детска игра и т.н. Повече не сме говорили затова. Сигурно си мисли, че още съм невинен :D

divata_putka
08-31-2008, 16:44
:-) :-) :-) ам най-добре е да им кажите, когато тя забременее иначе няма смисъл тях ко ги друса, да напраите детето тогава казвайте... :? :? :oops: :oops: :razz: :-P :-P 8-) 8-)

sweetsunshine
08-31-2008, 16:56
Реакцията на родителите на момичето едва ли ще е добра,все пак тя е на 14-това е все едно да отида при нашите и да има кажа,че съм правила секс.Оххх на къде върви моето поколение :? :? :? никога не бих тръгнала да правя секс на тази възраст...ще дочакам поне 16,преди това според мен не е нормално! 8)

ЛаСт!К
08-31-2008, 17:27
Реакцията на родителите на момичето едва ли ще е добра,все пак тя е на 14-това е все едно да отида при нашите и да има кажа,че съм правила секс.Оххх на къде върви моето поколение :? :? :? никога не бих тръгнала да правя секс на тази възраст...ще дочакам поне 16,преди това според мен не е нормално! 8)

И хич ли не ти се прави? :?

blackfate
08-31-2008, 17:38

Твойто поколение върви напреде а не назаде.С тая твоя логика очевидно ти вървиш назаде...

Нейната логика поне е по логична... ако "вървенето напред" е да се проебеш на 13-14 предпочитам да вървя назад, ти си мн зле!

varvi_si
08-31-2008, 18:47

Твойто поколение върви напреде а не назаде.С тая твоя логика очевидно ти вървиш назаде...

Нейната логика поне е по логична... ако "вървенето напред" е да се проебеш на 13-14 предпочитам да вървя назад, ти си мн зле!

Кво и е логичното? Трябвало да стане на 16 че да се наебе.Къде го пише това? Едно време момичетата са пазили девственоста си до толкова години че и повече,но това вече не е на мода.Живейте си в миналото нямам нищо против и не ми пука - просто сте издухани!

pfff prostak :) vseki go pravi kogato e gotov,malki sa sex...ako tq spi s vseki svoi priqtel dokato se omuji 6te stane kato izpolzvana prevrazka... pravi go kogato e gotova...Uf 4e si prost idi si kupi akal v prekomereni koli4estva :)

mysterious93
08-31-2008, 18:57
pfff prostak :) vseki go pravi kogato e gotov,malki sa sex...ako tq spi s vseki svoi priqtel dokato se omuji 6te stane kato izpolzvana prevrazka... pravi go kogato e gotova...Uf 4e si prost idi si kupi akal v prekomereni koli4estva :)

И що да не стане бе (не ти знам пола затова не мога да те обидя)
Кво против имаш? Няма нищо лошо момиче да има много сексуални партньори стига да прави безопасен секс с тях.Освен кефа и друго не могат да и напраят.Да ви еба в издуханите направо ми се повръща от вас и от простотията ви.Ходете си живейте в миналия век и не се обаждайте...

за теб е нормално една 13-14 годишна пикла да се е ебала с над 347192362718321321 момчета?

varvi_si
08-31-2008, 20:37
за теб е нормално една 13-14 годишна пикла да се е ебала с над 347192362718321321 момчета?

Да, защо не? При условие че и е харесало и го е направила безопасно не виждам кво лошо има? Мислете малко преди да пишете...

nie predi da pi6em,mislim a ti po princip misli6 li...i edin den kato se omuji kvo...."Milo,spala sam s vsi4ki moi gadjeta..ma ina4e si edinstveniq" :D

vaseto0o
08-31-2008, 22:56
Той мисли ама с другата глава :D