View Full Version : ПОМОЩ !!
Ами .. преди година-две се запознах с едни страхотни момчета .. нямат грешка .. :)
Работата е там ,че не се занимават с гаджета и глупости .. интересува ги само баскетбола .. спорта .. ей такива работи ..
Да ама .. преди един-два месеца разбрах .. че когато едно определено момче се доближи до мен .. откачам .. :oops:
Нямаше как да му кажа .. та ние сме като най-добри приятели ..
И един ден чух че .. точно тва момче .. никога нямало да се загледа по никоя , дори да е най-голямата красавица .. и ми стана много тъпо !
Обаче забелязвам .. че колкото пъти погледна към него .. и той гледа към мен .. :-)
Незнам какво да правя .. направо не се сдържам когато е до мене да не му кажа .. а ако му кажа пък ще разваля всичко .. :( :cry:
Не ме заговаря много много не ми пише в скайп .. не проявява май май никъкъв интерес обаче ме гледа като се едно е видял Дядо Коледа .. :D
Искам съвети или просто някво мнение .. щото на моменти ми иде да скоча от някъде .. :(
Bellatrix
08-22-2008, 07:46
Силно се съмнявам в тия приказки 4е никога не би се загледал по моми4е и баскетбола е вси4ко за него. :P Според мен трябва да говори6 с него. Ако те харесва ни6то не му пре4и да съ4етае и спорта и любовта. Все пак хормоните си казват думата а аз се съмнявам 4е спорта може да му даде същото което и 1 моми4е :-P :-P :-P
Lost_Kiss
08-22-2008, 07:49
Може би си въобразяваш че те гледа :D Или пък ако по принцип ги усещаш.. какво от това че не би се загледал по момичета дори да е най-голямата красавица (абе той да не е гей :D ) Ти пък си му най-дбрата фр-ка и той за да те мисли за такава значи те харесва, може би не визуално, но поне характера (за да е приятел с тебе) Така че се пресраши и му кажи какво изпитваш :grin: Стига си чакала.. защото може после да е твърде късно....
Успехчета ;)
да де ама .. според едно от момчетата той никога не е имал гадже а е на 16 :-o
Lost_Kiss
08-22-2008, 07:54
Ем супер, може ти да си му първото :P Хайде стига го мисли, отиди при него и му го кажи 8-) :P
''Никога няма да гледам момиче,дори да е най-голямата красавица'' да бе да...това никога няма да стане.Все някога ще го ударят хормоните и не само ще иска да гледа...Предприеми ти първата крачка.Може да те харесва,но да не иска да ти го показва.А пък ако не то поне ще си опитала :-)
Никога преди не ми е било толкова объркано .. просто го познавам много добре .. и знам че наистина е така .. замислих се че ако не му кажа ще продължавам да се самопобърквам .. а ако му кажа пък .. ще развалим дори и малкото приятелство което имаме защото с него не си говорим много много .. ако не ме харесва .. а ако има някакви симпатии .. незнам .. продължавайте да изказвате мнения пък дано да ми дойде музата и да му кажа .. :-o
pandelka
08-22-2008, 08:25
По-Добре отиди и му кажи!По-добре да знае и да не излезе нищо отколкото да не знае а ти да се чудиш какво ли би станало ако му кажеш!
devil_feel_f
08-22-2008, 09:05
По-Добре отиди и му кажи!По-добре да знае и да не излезе нищо отколкото да не знае а ти да се чудиш какво ли би станало ако му кажеш!
Съгласна съм.Направи го, защото после ще се питаш:"Какво щеше да стане, ако му бях казала, че го харесвам?"Дори да те отблъсне, поне ще знаеш и няма да се чудиш какво изпитва към теб.
never backdown`
08-22-2008, 09:08
+1.Най-правилното което можеш да направиш.
Извинете за настоятелноста.. :D вие как бихте казали на да кажем най-добрия си приятел че го харесвате не само като приятел а и като нещо повече ..
Цитирайте нещо ..
Мерси предварително наистина се замислих по отговора на ~cry_baby_cry~ просто не намирам думи с които да му го кажа и очи с които да го погледна след това :oops:
UNrealPoWeR
08-22-2008, 09:26
или саизбягали от затвора за педали или се чукат с топката.... :>
Lost_Kiss
08-22-2008, 09:35
То от самосебе си ще дойде, просто му кажи, колко хубаво си изкарвате времето.. и колкото ти е приятно, и колко той ти харесва, и какво точно ти харесва с него и накрая Бамм.. "ам.. да... знаеш ли аз май те харесвам и искам да сме нещо повече от само приятели...а ти какво ще кажеш?"
Voodo_doll
08-22-2008, 09:38
И аз мисля че трябва да му кажеш, дори и да не излезе нещо. Кой знае...когато му се поднесеш на тепсия може да го ударят хормоните.... успех :-)
TheNewReligion
08-22-2008, 09:40
Пффф, чула си, че няма да тръгне с никоя, дори и да е най-голямата красавица и вече си мислиш глупости. Когато момче харесва момиче все ще и го покаже по някакъв начин. Ако, те е харесва рано или късно ще ти каже, ако не- няма. А колкото до погледите: може просто да си въобразяваш.
Не бързай да казваш нищо. Ако, той има симпатии все ще се издаде някак. 8)
Мерси , мерси , мерси ..
Едва ли щях да се навия да му кажа без ваша помощ .. :)
От сега си предствям реацията му .. --->> :shock: :shock: :shock:
Е нищо де поне ще опитам :)
Правя каквото трябва пък да става каквото ще ..
Нали знаете "Мечка страх , мен не страх" :D
и така де кайто има мнение да казва няма да е излизашно за сега само ще му покажа пък по нататък ще му изтърся и едно "ОБИЧАМ ТЕЕ " а той ще гледа като коза афиш .. :D ама нищо де ..
Мерсии на тези които изказаха мнение и благодаря предварително на тези които ще изказват .. :)
vlubeno_momi4e***
08-22-2008, 09:45
и аз съм в някаква подобна ситацияя ... много объркана :D еми смятам че трябва да му кажешш...а пък после ще стане квото трябва да става...! аа колкото до това че не знаеш с какви думи да му го кажеш и после с какви очи да го погледнеш...и аз съм така... значи написах му смс , че имам някви чувства към него и после като се видяхме аз гледах на някъде другаде или надолу :D ам иначее за сега не е станала някаква издънка ... той се държи най нормално даже много добре :) така че давай смело...кажи му...какво пък толкова - може да не си му безразлична но и той да не знае как да ти го каже :P
Lost_Kiss
08-22-2008, 10:07
Ем късметчета и после кажи какво е станало ;)
it_ends_tonight_
08-22-2008, 10:14
Ами .. преди година-две се запознах с едни страхотни момчета .. нямат грешка .. :)
Работата е там ,че не се занимават с гаджета и глупости .. интересува ги само баскетбола .. спорта .. ей такива работи ..
Да ама .. преди един-два месеца разбрах .. че когато едно определено момче се доближи до мен .. откачам .. :oops:
Нямаше как да му кажа .. та ние сме като най-добри приятели ..
И един ден чух че .. точно тва момче .. никога нямало да се загледа по никоя , дори да е най-голямата красавица .. и ми стана много тъпо !
Обаче забелязвам .. че колкото пъти погледна към него .. и той гледа към мен .. :-)
Незнам какво да правя .. направо не се сдържам когато е до мене да не му кажа .. а ако му кажа пък ще разваля всичко .. :( :cry:
Не ме заговаря много много не ми пише в скайп .. не проявява май май никъкъв интерес обаче ме гледа като се едно е видял Дядо Коледа .. :D
Искам съвети или просто някво мнение .. щото на моменти ми иде да скоча от някъде .. :(
В момента имам същия прблем. Човека, който харесвам е вглъбен в баскетбола си и тва е . Поне разбрах, че май съм му симпатична. В една компания сме, напоследък почна да ми обръща повече внимание, но само тва... Ксъмет, дано и с тяб стане така. Но да знаеш, че тея типове дето се инетерсуват само от спорта (или нещо др) много често пренебрегват половинката си заради голямата си страст... Понякога имаш чувствоот, че са влюбени във баскета примерно, а не в теб :)
нещо такова .. :D
интересното е че и аз покрай тях заобичах баскета де .. ама много са отклоняаами от темата .. междодругото който има .. "готови фрази" тай да ги нарека .. :D да пише .. щото аз наистина не съм много много по тия работи .. :-o
girls_aloud_
08-22-2008, 10:34
да бе не би загледал момиче :grin: той да не е обратен че с тва исказване на тая мисъл ме навежда :D
ако беше обратен щях ли да го харесвам :? хах ..
xxxSnowflakexxx
08-22-2008, 12:04
Ем супер, може ти да си му първото :P Хайде стига го мисли, отиди при него и му го кажи 8-) :P
+1 :P :P :P
това момче се нарича... педерас
:D :D :D
едва ли ..
btw скайпа ми е ivityy34
Който иска да ме потърси ..
Ама вий пак продължавайте да изказвате мнения .. :D
Аз съм гати нахалитета .. :D :razz:
ImmortalForever
08-22-2008, 12:41
това момче се нарича... педерас
голата истина, съкровище! :-D :-)
Пффф, чула си, че няма да тръгне с никоя, дори и да е най-голямата красавица и вече си мислиш глупости. Когато момче харесва момиче все ще и го покаже по някакъв начин. Ако, те е харесва рано или късно ще ти каже, ако не- няма. А колкото до погледите: може просто да си въобразяваш.
Не бързай да казваш нищо. Ако, той има симпатии все ще се издаде някак. 8)
Тук не съм много съгласна. В случая момчето вероятно не си е имало гадже до сега, няма опит в тия неща, може би не е достатъчно смел да покаже по някакъв начин чувствата си. Мисля, че просто предпочита момичето да действа. Така че най-добре авторката да му признае чувствата, без готови фрази.
Да ^blue_cat~ .. Права си .. даже ще цитирам един мой приятел ..
"Ми какво да кажа тва е човек , който не е имал гадже през живота си и незнае какво означава думата любов ... за него живота е баскета и не съм го чувал да казва - Тая ми харесва - за някое момиче което и да е и не съм го чувал да казва за такава дето няма шанс НИКАКЪВ .. " :-o
Мисля ,че картинката е ясна .. :(
vari go hvani za 6nura i 6e go iznenada6 :D
:D да бе ..
междодругото вчера чух .. едното момче да казва .. "Ае аз по такиа любовни изгъзици не си падам чуек .. ако някой ми прати някво такова любовно обяснение ша му го завръ в г*з* .. маафака :D "
Обаче това момче което го каза не беше моя човек .. ама според мене и той е на тва мнение .. :(
Така аз май измислих как ще му го кажа .. понеже при него тряабва да се внимава .. не да му кажа "ОБИЧАМ ТЕ не само като приятел а и като нещо повече" .. нали ако го подхвана любовно .. де ще му излезе края най-много да каже "Ае възирай с тез любовни изгъзици " или " МААФАКА" :(
ще му кажа докато си говорим "Знаеш че те ценя като приятел .. но те ценя и като нещо повече"
Дали ще даде ефект .. според мен щом не си пада по любовни обяснения няма да има как да му кажа ,защото любовта няма как по друг начин да се изрази .. нали така .. :( :oops:
evelinka1122
08-22-2008, 18:27
бла бла и кога ще погледне момиче? когато стане на 30... :D и за мене волейбола е всичко ама си заглеждам момче :] айде пък ти по-смело кажи му че го харесваш ! и не му казвай със заобикалки или по любовно, просто му го кажи....!!! УСПЕХ
Lost_Kiss
08-23-2008, 21:16
Така аз май измислих как ще му го кажа .. понеже при него тряабва да се внимава .. не да му кажа "ОБИЧАМ ТЕ не само като приятел а и като нещо повече" .. нали ако го подхвана любовно .. де ще му излезе края най-много да каже "Ае възирай с тез любовни изгъзици " или " МААФАКА" :(
ще му кажа докато си говорим "Знаеш че те ценя като приятел .. но те ценя и като нещо повече"
Дали ще даде ефект .. според мен щом не си пада по любовни обяснения няма да има как да му кажа ,защото любовта няма как по друг начин да се изрази .. нали така .. :( :oops:
"Знаеш ли аз те ценя като приятел и нещо повече...." хм.. ако е глупаф няма да те разбере какво искаш да му кажеш и ще има да ги увърташ и накрая пак ще му кажеш че го обичаш... Давай катко точно и ясно... по принцип момчетата така харесват.. а не някакви намеци ( така е защото немогат много да ги разберат ) .. Кажи му просто, че го харесвап без много увъртания.. и без да го мислиш..
get_nasty_
08-23-2008, 21:28
изчетох темата и съм на мение че трябва да му кажеш...така че ако ти откаже ще знаеш че си опитала ,а ако не му кажеш само ще се чудиш какво би станало по нататъка :) :) айде действай :) :) успех
п.с. погледнах коментара преди моя и наистина е така...аз съм момиче и съм овъртала ама не ства...давай кратко точно и ясно :) :)