Влез

View Full Version : Любовен-секс проблем

Zombie_Art_Lady
08-23-2008, 07:34
Здравейте всички,казвам се Лили,на 19 съм.Имам един проблем и няма как да го споделя с никой близък,за това се обръщам към вас.
С приятеля ми (казва се Сава) сме заедно от 4 месеца,но напоследък той много работи и се виждаме само веднъж седмично...именно поради тази рядкост на срещите ни,ми се струва,че отношенията ни захладняха,той обаче не мисли така и непрекъснато ми повтаря,че трябва да изчакам 1-2 седмици докато му се разредят задълженията и тогава ще започнем да се виждаме пак по-често.На мен обаче ми се струва малко глупаво да не се виждаме често...не знам,някакси всички двойки около мен си се виждат дори всеки ден и се чуват по 10 пъти по телефона,а ние дори има дни,в които не се и чуваме...така това е първият ми въпрос-Според вас неговото държание нормално ли е (на работата ли се дължи) или просто не иска да ме вижда?

Така...продължавам нататък с историята....Сава ме запозна с един свой приятел-Милен,запозна ме просто ей така,един вид за да ме представи в компанията....Първоначално мислех,че Милен е много странен,защото не се държеше както останалите от компанията и имаше доста по-различни интереси,но в последствие като го поопознах и поговорих с него,разбрах,че е свестен.След известно време разбрах,че Милен ходи с моя приятелка учудих се безкрайно много...а когато говорих с нея,за да разбера дали е вярно установих,че тя се познава и със Сава....И така започнахме да се виждаме четиримата,но след няколко срещи започнах да осъзнавам колко много ревнувам Милен от приятелката ми...и се оказа,че си падам адски много по него...същата вечер говорихме и той ми призна,че се влюбва в мен....покани ме да се видим уж за да обсъдим нещата...но стана по-зле-забихме се...И от деня,в който се забихме не спирам да мисля за него....заспивам с мисълта за него,сънувам го и като се събудя се сещам за него...Искам го безумно много....НО от друга страна знам,че не мога и не трябва да правя нищо,защото обичам приятеля си,а и по принцип до сега не ми се е случвало да изневеря и знам ли,може би,защото не съм попадала в такава ситуация...

И така,ето го и вторият ми въпрос-Като имате в предвид,че с приятеля ми имахме доста голямо спречкване,след което като поговорихме се стигна до темата "бих дал/а живота си за да те обичам винаги" и като имате в предвид,че не спирам да мисля за Милен и изгарям за него,какво смятате,че трябва да направя....да се впусна ли в авантюра,чийто край изглежда неясен или не.....(А,пропуснах да ви кажа,че при мен има и един друг такъв проблем,когато някое момче много ми хареса,независимо от обстоятелствата около мен,ми е адски трудно да се откажа,дори почти невъзможно)

REKS
08-23-2008, 07:59
Защо питаш нас. Ти си достатъчно зряла за да решиш сама. Няма какво да се колебаеш. Животът прецаква всеки. В случая не пропуска и теб!!! Реши какво да правиш, САМА. Хората се подиграват на чуждото нещастие. Помисли внимателно, отвори сърцето си и продължи напред!!!

Melosa
08-23-2008, 08:07
Аз съм имала твоя проблем с виждането веднъж седмично и то за период от около година ако не повече.Държанието му е нормално,работата е важно нещо и сигурно разчита да го разбереш.Ако го обичаш и си търпелива можеш да направиш това за него.Но ако ти харесва новото момче може би любовта ти е отслабнала...

EmeLLin
08-23-2008, 08:37
немисля, че обичаш толкова много приятеля си щом се влюбваш в друг....ако го обичаше колкото ти казваш нямаше да погледнеш друг...А за работата съвсем нормално е държанието му..Постави се на негово място ти как би се държала....просто трябва да го разбереш

zavinagi_lubov
08-23-2008, 08:39
Давам мнението си...Сърцето и разума са различни неща,в един момент е хубаво да послушаш едното,в друг момент другото.Но в този случай аз бих послушала сърцето си,укакво ми казва то!Това е!Успех

Zombie_Art_Lady
08-23-2008, 08:54
знаех си,че ще кажете това за отслабване на чувствата...нека ви кажа какъв е случая.....Сава ми беше изневерил преди около месец и аз му простих,защото ми каза,че е било само секс и нищо не означавало,но огорчението някак си остана...и всичките тези истории с Милен май са плод на това огорчение и желание да си върна на Сава....

Nadelina
08-23-2008, 09:33
Spored men si namerila neshto v Milen, zashtoto Sava ne ti obryshta dostatachno vnimanie. Kogato zadyljeniata mu se razredqt, neshtata shte se opravqt. Ne vqrvam da izpitvash koi znae kakvo kym Milen, prosto namirash chovek, koito da ti dade lipsvashtoto ti, kogato ne useshtash blizostta na priatelq si. "Izchakai" e moq syvet.

BuKTopuq
08-23-2008, 10:19
малко не съм ти на годините на (17) да ти давам съвет ама все пак,според мен това с Милен е само некво увлечение и остани при приятеля си,защото когато това с Милен свърши ще загубиш и двамта,и ще съжаляваш много

SpOrTs_GiRl
08-23-2008, 10:25
Не го обичаш. Ако найстина обичаше Сава нямаше изобщо да 'изгаряш' по Милен .. А и как спокойно си говориш, че можеш да се впуснеш в нова авантюра .. Не, това не е любов. Любовта е да се отдадеш на един човек изцяло, да го обичаш истински, да даваш всичко за него, да нямаш нужда от друг .. А ти имаш.

nestle
08-23-2008, 10:25
Гледай на теб да ти е добре! Прави това което искаш, а не това което трябеа...Аз ходя с едно момче което замина за Испания за няколко месеца иии тука тръгнах с най добрия му приятел...осъзнах че е грешно и че нетрябва обаче и на двама ни е хубаво...В крайна сметка един живот живееш ;)

Rise_Against
08-23-2008, 21:02
ostani s milen,v takiva slu4ai razuma e po vajen,nqma da sujalqva6! poslu6ai me,izpadala sum v takova polojenie :)