View Full Version : Какво мислите ???
Ммм,можеби въпроса ми е повече за женската част от сайта но ще се радвам да чуя и момчешки мнения :) . Имали място за момчета като мен в женските сърца,какво имам в предвид ли ,значи - .Както написах в една друга тема аз съм високо момче и всеки си мисле че високите момчета са,груби,без чуственни и т.н ..А в същност аз съм много романтичен,чуствителен и вярвам че има истинска любов(все още я чакам) Когато споделя на някой мой приятел тези мой качества реакцията им е "Ти ДА НЕ СИ ГЕЙ ???? " , "Аааа женска работа " . Какво мислите вие,женчо ли съм според вас ?? ;{
Cvetito53
08-23-2008, 18:33
Spored men tova da ima6 tezi ka4estava ne ozna4ava 4e si jen4o!No ne moga ni6to da kaja dali ima6 mqsto vav jenskite sarca!!!
TheLittleAngel
08-23-2008, 18:36
Не си женчо! Какво лошо има в това да си романтичен? Аз харесвам такъв тип момчета. По-хубаво ли ще е, ако си грубиян, който не зачита чувствата на момичето и се държи зле с нея? Бъди такъв, какъвто си, а не такъв какъвто ти казват да бъдеш!
bebe_s_bazuka
08-23-2008, 18:36
Не не си женчо ни най-малко.Но приятите ти нещо ме самняват 8-) :-)
Висок и вярващ в любовта?
Аз да не съм гадателката Светлина,
че да ти кажа гей ли си или не.
Аз съм над 185см,чувствителен съм,
ама не съм гей.
По-добре ли се чувстваш???
Как може да питаш?
Ако си гей,първи ще узнаеш.
Saymon90
08-23-2008, 18:39
Виж, на приказки всяка жена ще ти каже, че иска чувствителен и нежен мъж, но в реалността повечето плакнат очи по лошите момчета. Кофти, но факт.
И все пак - всяка жена си е различна, а и ти не трябва да се променяш, заради нещо, което някой иска от теб. Т.е. - нека те мислят за каквото си искат, ти бъди това, което си. Така всичко ще е окей :)
NightSky
08-23-2008, 18:41
Това, че си висок и чувствителен, не те прави женчо. ;) Честно казано въпросът ти ми се видя мъничко глупав.
eminemims
08-23-2008, 19:04
не си женчо и тфа че си висок не те прави груб или безчуствен ...
mm
mi
rusta ne se burka spored men se paksi visok
puk 4e si romanti4en e mn hubavo ne6ty i 44e en si nqkoi grub
i v maniq4en v sex :?
Това че си висок е много яко според мен де :) ам това че си романтичен и мил не те прави гей..даже е мило :wink:
cherinka
08-23-2008, 19:17
Според мен не си никъв.
Просто с различните хора имаш различно държание.
Не може да се каже, че си романтичен и нз си къв още се изкара, при положение, че надали и ти не си се държал някога грубо с едно момиче.
Всеки е различен в зависимост от ситуацията.
Така, че недей да ходиш на ляво, на дясно да разправяш какъв си, що си, защото каквото и да кажеш, не винаги ще излезе вярно или ще се окаже вярно!
не , приятелите ти обаче са!
+1
Нееееее не си женчо.. това че вярваш в истинската любов и си го признаваш е мн сладкоо 8)
Имали място за момчета като мен в женските сърца
Защо да няма? :shock:
Според мен не си женчо и от тази тема не видях нито един твой недостатък. ;)