View Full Version : омг кажете
martinbg
08-24-2008, 12:05
значи правихме секс с приателката ми и аз нешто мн се напънах и си скасах неква ципа на главичката на пениса ми ципата е точно на отвока и тя се скаса и тече мн кръв и тн... искам да попитам дали ште мога да си прая нормално секс или ште имам някакви проблеми ? :D
еми... ако не ти се е вадела главичката на пениса ти изцяло нормално е да се скъса... ако ти се вади главичката сега изцяло нп ще е*еш като луд НО не забравяй че пениса може да се счупи по време на секс ДИВ ЛУД ОТКАЧЕН секс ;) :D :D
нищо ти нема ше се опраиш :)
martinbg
08-24-2008, 12:32
mi az takova ... verno malko kato jivotno bqh ama neiskam da stana da eba o6te po mn ... az sq pravq po 1i polovina 2 seks kamoli pove4e to 6te mi obryzne :D
dano no6to mi nqma mersi btw :D :D :D
JJ-JokeJokey
08-24-2008, 12:37
честито обрязал си се... интересно ми е кво си ебал точно, че си се напънал толкоз приятелката ти да не е от дърво?
честито обрязал си се... интересно ми е кво си ебал точно, че си се напънал толкоз приятелката ти да не е от дърво?
това, ако е обрязване аз ще скоча от 10тия етаж .... пиши лично на БаткоДоки ще ти каже какво да правиш
MiLeNcHeToO
08-24-2008, 13:46
Леко,леко да не го откинеш в бурния,див,страстен секс :grin: :D
martinbg
08-24-2008, 16:22
хахаха
jambo_bs
08-25-2008, 14:27
:razz: :grin:
AndreY.Arshavin.
аз също мисля че ГО Е РЕЗНАЛ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
БОЖЕ КВИ СА ..
aabeee horaa kakvo mu govorite na mom4eto tva si e s1vsem normlno taq cipa moje da se sk1sa ako otvarq nqkoe momi4e ili pri po buren seks no nqma ni6to strano v tva ne se obrqzal ne se os1katil i si4ko si mu e nared 6te si prai seks samo da vnimava da ne si 64upi glavata 4e togava ve4e stava lo6o :grin: :)
SabrinaAa
08-25-2008, 15:11
da samo trqbva da ti zarasne!!!!!!! :-P
Love0nlyMyself
08-25-2008, 16:55
ще се оправиш
Пак като е само ципата,а не целия ти пишок се радвай :lol:
Neftochimic
08-25-2008, 17:42
ся немъ дъ моиш дъ правиш с е к с :razz:
Бах-да се обрежеш със секс... :shock:
Е,погледни от добрата страна-ся поне няма да плащаш на чичо Доктор за процедурата :grin:
и бтв-гледай да не го счупиш че после ще ти стане крив 8-)
Щи мине кат на куче :D :D :D :D :razz:
vaseto0o
08-25-2008, 23:11
Нееее вие ме разбихте обрязване със секс :grin:
Аз си го обрязах с чикия оня ден, превъзбудих се, главичката ми нарасна двойно и почна са къса по шевоветъе :D
Sladyranka14
08-25-2008, 23:12
ше се опраиш :P
_wait_and_bleed_
08-26-2008, 02:01
Купи си някаква пяна или спрей за рани за да заздравее по-бързо.На приятеля ми му се случи същото.Ходих в една аптека,обясних какво е станало(при което ме гледаха така: :shock: ) и ми препоръчаха някакъв спрей,който се ползва след обрязване,но забравих как се казва.Спокойно,ще се оправиш :D >