View Full Version : Анални вълнения
bogomil4oo
08-24-2008, 17:24
Здравейте аз съм съвсем нормално 14 годишно момче :) . Миналя месец бях у един приятел и още едно момче ....... тои (моят приятел) ми правеше намеци през цялото време , но аз си мислех че си въобразявам . След 2-3 4аса поощипване другото момче си тръгна а резултатът беше , че точно 5 секуди следкато завори врата ние вече се търкаляхме на пода :( . До секс не се стигна но му набих няколко страстни чикии . Отогава насам имам странни влечения към мъжете , дори в тоалетната си оставям лайното да виси и си представям че ме ебат .......... кажете нормално ли е тва ? Вече си мисля че полудявам :(
BloodyNight
08-24-2008, 17:26
mii za mene ne e normalno - mislq 4e se prevra6ta6 v gei - amaa to sqkvi gi ima spokoino , mojete da se fanete s priqtelq ti (i toi mai takiva naklonnosti):)
Bellatrix
08-24-2008, 17:29
О я стига!!! :lol: сериозно ли се надяваш че някои ще се върже на тая тема??? :lol: :lol: :lol:
По темата: Не не е нормално! :shock: Ще ти го врат все мъже до края на живота ти и няма да имаш деца (но не защото мъжете не забременяват, а защото татко ти ще ти хварли такъв здрав бой 4е няма да можеш да го използваш тоя задник вече :lol: :lol: :lol:
xxxSnowflakexxx
08-24-2008, 17:38
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ell_ownz
08-24-2008, 17:43
"ostavqm si lainoto da visi" 8-) 8-) :lol: OMFG :D:D BTW za vs koito ne sa razbrali temata e E-B-A-V-K-A :? :lol:
bogomil4oo
08-24-2008, 17:55
темата съвсем не е ебавка :(
zWezdichkaaa
08-24-2008, 18:05
:shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:
SpOrTs_GiRl
08-24-2008, 18:08
Някой ден ще се намери човек с по-странен проблем от стандартните, на които сме свикнали ("бременна ли съм?" .. ) и няма да му повярваме или обърнем внимание, заради тъпите теми ебавки.
Love0nlyMyself
08-25-2008, 09:00
ем гей си ... или би то се е видяло ама не е нещо ненормално всеки има влечение обаче тва където го каза " и си оставям лайното да ми виси" тва вече не е нормално и АДСКИ смешно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...всеки има влечение обаче тва където го каза " и си оставям лайното да ми виси" тва вече не е нормално и АДСКИ смешно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Освен това е и адски гнусно да си го представиш :?
Другият път му подухай!!!
PLuScHeTo
08-25-2008, 13:42
:(
jambo_bs
08-25-2008, 13:49
:!: :!: :!: МОДЕРАТОРИТЕ НАПРАВО ДА Я ТРИЯТ ТАЯ ТЕМА. :!: :!: :!:
ами щом твоят приятел е започнал..не се бой - не си сам! Геясваш..но жив и здрав да си..по въпроса с висящото аку...гледай да ги сереш по-големи, че поне да има смисал от фантазийте ти. :-o
Love0nlyMyself
08-25-2008, 17:25
...всеки има влечение обаче тва където го каза " и си оставям лайното да ми виси" тва вече не е нормално и АДСКИ смешно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Освен това е и адски гнусно да си го представиш :?
да :smt100
Остявал си л*йното да виси :lol: :lol: :lol: :lol: омг 5 мин се хилих на тва като луда :razz:
VilleBaby
08-25-2008, 17:54
оф не ви ли писна , бе хора...стига сте се ебавали деба...само пълните форума с глупостите си...
ЕБАВКА АЛЪРТ!!!
По темата:Както имаше 1 картинка някъде във форума - Homosexuals are Gay... енд соу ар ю :D
Няма лошо де-може пък да ти харесва... :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
oth-oth-oth
08-26-2008, 19:35
ами примири се с фактите :lol:
Незнам , но се пръснах от смях , докато четох това.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ХАхха Не се излагай си оставяш лаин0 !! има други начини ползваи крастевица или си намери приятел :grin: :grin: :grin:
Здравейте аз съм съвсем нормално 14 годишно момче :) . Миналя месец бях у един приятел и още едно момче ....... тои (моят приятел) ми правеше намеци през цялото време , но аз си мислех че си въобразявам . След 2-3 4аса поощипване другото момче си тръгна а резултатът беше , че точно 5 секуди следкато завори врата ние вече се търкаляхме на пода :( . До секс не се стигна но му набих няколко страстни чикии . Отогава насам имам странни влечения към мъжете , дори в тоалетната си оставям лайното да виси и си представям че ме ебат .......... кажете нормално ли е тва ? Вече си мисля че полудявам :(
Аве то че ше си поредния педал тва ясно... ама тва за лайното ме разби :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :shock: :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt040 :smt040 =D> :smt019 :smt019
Отиди до пазара ще намериш наистина много по-удобни приспособления от Лайно! :lol: :lol: Катооо морков? :lol:
danielchety
08-30-2008, 14:23
нямаш връзка с главния мозък :?
notorius
08-30-2008, 15:00
Продължавай в същия дух :razz: :razz: :razz: нормално си е :razz: :razz:
епа аз си сера у гащите щот ми е гот :D :D
:D :D Баси и Случая :D :D
Не си съвсем нормално момче. :)
MusicIsTheKey
08-30-2008, 15:33
т. 11