Влез

View Full Version : Някои нещо :(

_ENA_
08-24-2008, 19:03
приятеля ми е по малък от мен 1 година..заедно сме близо 9 месеца...само преди 2 седмици бяхме разделени ...имам чувството че нищо не знае, нито как да ми говори нито как да се караме нито нищо..хубаво ми е s nego, mn е добър мил, може да ми предоложи сичко да зе което мечтая и искам..но..омръзна ми се да го уча на вис4ко...разбирате li той не може да ми се скара за нищо, не може да ми каже какво чувства..много рядко само когато аз му се карам и му крещя да ми каже какво мисли..не е научен да споделя, да говори да чувствата си да казва какво иска и какво не...знаете ли караме се за нещо което той е направил аз му викам как моja?, защо..той само мълчи и ме гледа и ми вика не знам и само като го гледам имам чувството че ще заплаче и тфа е :( мн гадно така...да не знаеш как мисли др страна по даден въпрос или др нещо :( снощи се скарахме заради това че в дискотеката едно момче идваше до мен и той ми се разсъдил и накрая аз му се развиках и вместо той да ми се сърди аз се разсърдих а той ми се извиняваше :( мн гадно се дърjа понякога,ама тфа е изнервящо знете ли...дори като се караме той нз как да ми се развика, или да ми каже така и така...не искам да се чувствам се едно аз съм учителката а той ученика..ясно е че аз имам контрол над връзката ни, а искам да е обратното...искам той да водещата фигура..знам че във връзка тря и двамата заедно да решават сичко, но аз искам той да води...искам да чуя какво мисли по даден въпрос, да сподели нещо от сърце, da poemi iniciativa..а бе сичко нали знаете....пак ли аз тря да го уча?имам чувството че с времето така ме отблъсква от себе си?:(пак аз си го искам... какво трябва да направя :(някои ако може да ми каже нещо или изобщо някакъв коментар да направи,...слушам..и без тфа ми е скучно :(

sladur4etyYy
08-24-2008, 19:08
не знам как да ти помогна. аз лично не бих била с такъв човек, още пове4е пък толкова мн време! скучно е , както ти казваш. ти да не си му 1-вата 4е се държи 4ак така? :D

NightSky
08-24-2008, 19:12
На колко години е авера ти? Това поведение отива на 12 годишен.

_ENA_
08-24-2008, 19:13

na 16 ... moje bi za6tot az sam mu 1-va zatova ili nz i az :(

krisiiiiito
08-24-2008, 19:14
ами да наистина на коко години е защото ако е на 16-17 не би трябвало да е така и наистина има някакъв проблем аа ако е на по 12 години - типично за момче на таззи възраст :)

ElisaDay
08-24-2008, 19:16
Наистина, на колко години е ?Ами да не би да си му първата сериозна приятелка и заради това да се държи така?Може би него пък го е страх да не те загуби и да се държи толкова глупаво на моменти .. :)

krisiiiiito
08-24-2008, 19:16
извинявай просто ти си ме изпреварила с отговора :)

тогава не знам как да ти помогна АКО МОЖЕТЕ поговорете или ддз .. пък и щом ти си му първата просто може да не знае как да се държи с момиче и да се срамува

NightSky
08-24-2008, 19:18
Ехеее... 16 годишен. Нямам думи.
Но съм съгласна, че най-вероятно причината е в това, че си му първата. Но от друга страна за 9 месеца все е трябвало да се поотпусне пред теб и да не се държи така. Не знам... поговори си сериозно с него за това. Кажи му каквото каза на нас, че искаш той да води връзката ви, да изказва мнение, да критикува когато се налага, а не само да си мълчи.

tuzaro
08-24-2008, 19:18
първо браво че ходиш с по малък, и тях някой трябва да ги научи, а сегашните момичета... иначе ако ти е омръзнал ела да понаучиш мене пък и ше сме на една възраст 8-)

sladur4etyYy
08-24-2008, 19:19

na 16 ... moje bi za6tot az sam mu 1-va zatova ili nz i az :(

еее, виж как познах 4е си му 1-ва :D егати...няма да се оправи скоро, така ше си кара доста дълго :? неотдавна ме ''сваляше'' такова мом4е, ест нямаше идея кво да ми говори и общо взето ми говореше пъъъълни простотии, докато накрая не изръси колко много ме харесва :D (ест, бях се досетила отдавна) беше ску4ен, както казваш. нз кво ше правиш, както казах- аз не бих го изтърпяла

moonwarrior
08-24-2008, 19:33
имах същия проблем... зарязох го ... като поотрасне може пак да пробваме (XAXaxaxaXAX kak nuk He)

RoCkSpOt
08-24-2008, 19:43
Според мен те обича адски мн че го е страх да ти се развика да не те изгуби....

sapa91
08-24-2008, 21:44
Според мен те обича адски мн че го е страх да ти се развика да не те изгуби....

+1 и може за защотото ти си по-голяма от него и за т'ва така да се държи, може да смята че като ти си по-голяма ти трябва да водиш тая връска нз нещо такова ;)

eveto_xx
08-24-2008, 21:48
приятеля ми е по малък от мен 1 година..заедно сме близо 9 месеца...само преди 2 седмици бяхме разделени ...имам чувството че нищо не знае, нито как да ми говори нито как да се караме нито нищо..хубаво ми е s nego, mn е добър мил, може да ми предоложи сичко да зе което мечтая и искам..но..омръзна ми се да го уча на вис4ко...разбирате li той не може да ми се скара за нищо, не може да ми каже какво чувства..много рядко само когато аз му се карам и му крещя да ми каже какво мисли..не е научен да споделя, да говори да чувствата си да казва какво иска и какво не...знаете ли караме се за нещо което той е направил аз му викам как моja?, защо..той само мълчи и ме гледа и ми вика не знам и само като го гледам имам чувството че ще заплаче и тфа е :( мн гадно така...да не знаеш как мисли др страна по даден въпрос или др нещо :( снощи се скарахме заради това че в дискотеката едно момче идваше до мен и той ми се разсъдил и накрая аз му се развиках и вместо той да ми се сърди аз се разсърдих а той ми се извиняваше :( мн гадно се дърjа понякога,ама тфа е изнервящо знете ли...дори като се караме той нз как да ми се развика, или да ми каже така и така...не искам да се чувствам се едно аз съм учителката а той ученика..ясно е че аз имам контрол над връзката ни, а искам да е обратното...искам той да водещата фигура..знам че във връзка тря и двамата заедно да решават сичко, но аз искам той да води...искам да чуя какво мисли по даден въпрос, да сподели нещо от сърце, da poemi iniciativa..а бе сичко нали знаете....пак ли аз тря да го уча?имам чувството че с времето така ме отблъсква от себе си?:(пак аз си го искам... какво трябва да направя :(някои ако може да ми каже нещо или изобщо някакъв коментар да направи,...слушам..и без тфа ми е скучно :(
Моя приятел беше същия, само че е със 7 години по-голям от мен , научих го само на 1 нещо ,но то е много хубаво и се налагаше да съм учителка :D А на него това му е първата връзка по-дълга от 2 седмици...Та не споделяше на никой, като викам- мълчи,и след това отива да се напие...Но сега нещата са други,като му се обадя по телефона-пее ми всичко,като му се карам- и той ми се зъби чат - пат...Та номера е непрекъснато да го разпитваш, да му обясниш, че никога няма да го предадеш, и че му мислиш само доброто.. успех :-)

fUcK_lOv3
08-24-2008, 21:53
Ехеее... 16 годишен. Нямам думи.
Но съм съгласна, че най-вероятно причината е в това, че си му първата. Но от друга страна за 9 месеца все е трябвало да се поотпусне пред теб и да не се държи така. Не знам... поговори си сериозно с него за това. Кажи му каквото каза на нас, че искаш той да води връзката ви, да изказва мнение, да критикува когато се налага, а не само да си мълчи.+1

huligankata
08-24-2008, 21:55
Ако не се чувстваш добре в тая връзка просто го остави. Съмнявам се, че някога ще се превърне във водещата фигура - тия неща се учат и се проявяват подсъзнателно в началото на връзката. Вече са минали 9 месеца все пак .. Той е свикнал така. А и всичко си е до характер - и моя приятел е по - малък от мене, но когато трябва си показва характер ( проглушава ми ушите като викне 8-) ) . Така че мисля, че просто той си е такъв - така се е научил. Но определено не се съмнявам, че те обича много. Незнам ти прецени - поговорете, не бъди толкова нервна спрямо него и не се дръж гадно. Има адски много момичета които биха ти завидяли за момчето. Понякога е и доста кофти когато мъжете показват прекалено много характер. Успех ;)