View Full Version : Изпускане на въздух през вагината ...
или иначе казано по просташки "пърдене през п*тката"
тъпа тема може би но все пак искам да попитам .. Момичета случвало ли ви се е ? и как по дяволите да го предотвратим ..
при повдигане и малко по странни пози просто навлиза въздух ,това няма как да го контролирам :??? ужасно е ,неловко е ...
подходете сериозно , търся някакви мнения и опит
благодаря предварително
eveto_xx
08-24-2008, 20:58
Ами то и по време на секс влиза, тъй че гледай по-леко да го изпускаш въздуха :D
не мога да го контролирам а е ужасно сконфузно
eveto_xx
08-24-2008, 21:37
не мога да го контролирам а е ужасно сконфузно
Ами просто трябва да се опитваш, някой ако знае друг начин, да споделя :D
VinDiesel
08-24-2008, 21:42
Тва си е нормално все пак влиза въздух там не е вакуум или затворено от 2-те страни
spontaneous
08-24-2008, 21:51
душко аз тва с " вдишването" и "издишването" го правя редовно като упражнение , приятно е . А може би и проветрява :D
eveto_xx
08-24-2008, 21:55
душко аз тва с " вдишването" и "издишването" го правя редовно като упражнение , приятно е . А може би и проветрява :D :razz: :razz:
На мен ми е забавно,иначе много рядко ми се случва...
mini_brutal_barbie
08-24-2008, 21:55
i na mene mi se slu4va vinagi kato sum otgore leleleel :-# :-# :-# :-# jf0 da pravqqqqqqqqqqqqqqqqqq
eveto_xx
08-24-2008, 21:56
i na mene mi se slu4va vinagi kato sum otgore leleleel :-# :-# :-# :-# jf0 da pravqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Леле, егати ужаса! Ама това е ччовекшко бе,колкото и да е неприятно...А немога да разбера как така ви влиза толкова въдух...На мен много рядко ми се е случвало, а и да влезе,излиза си безусетно :D
на мене ми се е случвало да си излезе 2-3 часа, че и повече след секса... :lol: :lol: :grin: :-D не ми пречи ако е без звук :lol: :lol: 8-)
otidi na genikolog ve dz ne sam jena s tva moga da ti pomogna samo
otidi na genikolog ve dz ne sam jena s tva moga da ti pomogna samo това не е здравословен проблем че да ходи там... нормално е :P
хаха къв гинеколог бе 0_о то че е естествено - естествено е
ама не е беззвучно :D
\:D/ понякога чак прекалено шумно :lol:
cradleoffear
08-25-2008, 01:00
И на мен ми се е случвало. Доста е неприятно. Според мен става когато *онова* излезе прекалено бързо. Или когато се сменят позите бързо. :(
\:D/ понякога чак прекалено шумно :lol:
Така си е.. 8-) Обикновено му бием игнора на тоя звук, ама понякога аз не мога да се сдържа и почвам да се хиля 8-) :P :lol: Имало е много забавни моменти по тоя повод :D
blackfate
08-25-2008, 06:24
Получава се когато той го вкара или изкзра рязко ... обикновено го игнорираме тоя звук обаче последния път здравата се разхилих ... Най вече се получава на задна ... нормално е и неможе да се избегне...може просто прияетля ви да го вкарва по бавно, за да не се получават такива ... неща :lol:
prettyIdeath
08-25-2008, 07:10
Много пъти ми се е случвало и на мен ми е било кофти отначало, но приятела ми знае кво е ... Иначе първия път голям смях беше... Аз му обяснявам от къде е дошъл звука, той "да да" :D :D :D направо.... Точно и затова мразя да експериментирам с позите :D
оффф ами и на мене мн често ми се случва и е мн конфузно докато ми прави френска аз да издавам този звук :lol: :lol: :lol: чудя се да рева ли да се смея ли.ама на него не му пука явно-щом не се е оплакал до сега :lol: :lol: :lol:
Случва се понякога. Първо ми беше неудобно, после взе да ми става смешно. Хубаво, че се случва рядко. :) Иначе - сменете позата. Или просто не се притеснявай и игнорирай звука.
i na men mn 4esty mi se slu4va i mi stava mn tupo
:D :-D ama ve4e sviknah
ednookiq
08-25-2008, 08:15
suvsem normalno e , nqma ot kakvo da se pritesnqvat momi4etata kato im se slu4wa za 1vi ili za poreden pyt , normalno e , 4owe6ko e + tova nqma ot kakvo da se pritesnqvate kato ste dopusnali 4owek tolkova blizo do vas ( daje i malko navutre :lol: ) pri men stava tozi FENOMEN kato mu6kam prekaleno burzo i qko (as usual) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Love0nlyMyself
08-25-2008, 08:44
а случвало ми се е 2 пъти ама не повреме на акта дори да е имало просто кажи на гаджето си какво е това да не стане неловко
jambo_bs
08-25-2008, 08:48
За пръв път чуувам такова нещо :shock:
hahavteen
08-25-2008, 10:25
Само един път ми се случи и то почти нищо не се чу а той даже не забеляза. На мен ми стана супер кофти обаче. Нямам идея как може да се предотврати.
LovelyGirl
08-25-2008, 11:51
И на мен ми се е случвало няколко пъти :D
1вият пут се стреснах,а после взе да ми става смешно.
Не мисля,че може да се предотврати.При нас е ставало когато сме на задна и като я сменим с друга :D
yellow_bird
08-25-2008, 12:44
Ами на мен ми се е случвало ми се е доста пъти. 8-) Много е гадно обаче няма кво да се прави.Все пак от там влиза въздух и все от някъде трябва да излезе :-D
zaiobaio
08-25-2008, 13:09
вместо да се чудиш как да го предотвратиш физически, вземи поработи психически върху себе си ;) това не можеш да го спреш, но като осъзнаеш , че е нормално и се случва на всички, ще ти е по-леко :)
и аз в началото много се спичах, ама видях че не е нещо което зависи от мен и му свикнах. даже понякога се смеем :)
JusT_bE_Me
08-25-2008, 16:41
:D mnogo zabavno kato se slu4i(slu4va se dosta 4esto) pada golqm smqh mnogo se zabavlqvame :razz: :razz: :razz: :D
ednookiq
08-26-2008, 08:32
mn se kefq da gledam reakciite na momi4eteta koito sa s men kato go pravqt za pyrvi pyt tova deistvie dokato az sym v staqta , napravo gledkata e nepovtorima , trqbva da q izjiveete :D:D:D a po napred s vremeto ot sme6no stava normalno i se svikva, nqma ni6to sramno preodoleite go ili ne se spi4aite kato vi stane za 1vi pyt :-) :-P
значи направо да си свирака от нея :roll: :roll: :roll: :roll:
Nadelina
08-26-2008, 09:25
Nikoga ne sym se pritesnqvala ot tova i ne sym se opitvala da go predotvratqvam. Priatelq mi znae ot kakvo se poluchava i kato che li veche nikoi ne mu obryshta vnimanie.
Love0nlyMyself
08-26-2008, 09:30
Nikoga ne sym se pritesnqvala ot tova i ne sym se opitvala da go predotvratqvam. Priatelq mi znae ot kakvo se poluchava i kato che li veche nikoi ne mu obryshta vnimanie.
:smt023 :smt023 :smt023 :smt026
insomnia__
08-30-2008, 13:16
Ами попринцип се получава като си прекалено разкрачен..тогава е най-често...така че не се разкрачвайте много много,че влиза много повече въздух тогава..а излизането му е неприятно :grin:
Still1ME1Still1HERE
08-30-2008, 14:01
Стига да не ми мине рекорда за най-силна пръдня ми е все тая :D
http://nz.youtube.com/watch?v=JlwStjN3B4c
soso
случва се ама вече не ми пука него даже му е забавно :D :D
VerryBerry
08-30-2008, 19:34
случвало ми се е,е не всеки път, когато правя секс,но не ми е до смях-определено :?
оле тфа е мн гадно :lol: обикновенно се спичам ама понякога се захилвам.. и не мога да го спра :shock: бляяя
Последният път ни се случи и беше когато тя е отгоре...доста забавно :D , но все пак е нормално сменихме позата и всичко беше ок :)
i_hate_you_but_i_love_you
08-31-2008, 10:03
Аз се сещам за нещо.. да усилите музиката :-D и мисля че няма да се чува този звук :)
Последният път ни се случи и беше когато тя е отгоре...доста забавно :D , но все пак е нормално сменихме позата и всичко беше ок :)
8)
JJ-JokeJokey
09-01-2008, 07:40
Нещо абсолютно нормално... Преодолей го случва се, а това дали ще ти стане кофти, смешно или въобще няма да обърнеш внимание зависи до голяма степен от половинката ти...
Stefchyy
09-01-2008, 07:51
И на мен ми се е случвало с една от приятелките ми,найстина не е приятно но е човешко.. Мисля че на повечето се е случвало :)
simeon40
09-05-2008, 00:54
Абе тъй като "изпускате" въздух се чудя дали някоя може да дойде и да ми напомпи гумата на колата че е нещо мека :)
А защо на мен винаги ми се получава,когато примерно не съм яла известно време .. от сорта на 3-4 дни.. и имам чувството че тъй като се получава запек и .. възможно ли е да е нещо свързано с това.. или само аз така си го обяснявам..
qn1to0o1
09-21-2009, 08:52
емии и на мен ми се е случвало.Кво толкова тва е нормално. . . :)
И на мен ми се е случвало.Неприятно е,но е нормално,а понякога той започва да се смее :D
pinkisexapilla
09-21-2009, 10:55
Случвало се е,да.. Доста неудобна ситуация,но.. :-D
srpsko_1988
09-21-2009, 12:23
мен мн ме възбуджда тоа звук и приеятелката ми даже го прай нарочно :oops:
и на мен ми се случи и нищо не казах но явно израза на лицето ми е бил мн показателен защото той само каза "спокойно въздух" иии така :) вс малко образован и опитен мъж го знае ;)
Zaharinka
09-21-2009, 15:00
Не ми се е случвало засега 8-)
stupiddog
09-21-2009, 19:05
и на мен ми се случва :o
иначеее ..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=209038
uNvaLuabL3
09-21-2009, 20:56
и на мен ми се случи 1-2 пъти, мн кофти ситуация, обаче продължихме все едно нищо не е станало :D а иначе четох тук във форума (има подобна тема), че трябва да си отпусната...нз колко е вярно :)
нее ,досега не ми се е случвало :-o
elito0o0o0
09-21-2009, 21:02
otidi na genikolog ve dz ne sam jena s tva moga da ti pomogna samo :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
Извод: .. не се изказвайте неподготвени .. :lol:
гЕнИколог кат вика.. :lol: :lol:
FiRe_LaDy
09-21-2009, 21:24
Случвало ми се е,ама той приятеля ми знае какво е и не ми пука особено.1 път се смяхме ... а след това не му обръщахме внимание...
TyHuMupKa
10-03-2009, 18:38
оф.. на мен ми се случи за пръв път. наскоро .. Умрях от срам .. ужс
абе проблема е, ако въздуха излезе от друго място :D ей тогава се притеснявайте :-D иначе ако момчето е концентрирано в/у акта, няма да се усети ;)
Carmen_Kass
10-03-2009, 18:53
Не ми се е случвало
scanadal
10-03-2009, 20:05
Еми случи ми се и това чудо съвсем наскоро :D
К`во да кажа,аз бях отгоре и всичко стана така бързо,ама пак си е конфузна ситуацийка :x .
Phantom93
10-03-2009, 20:13
А защо на мен винаги ми се получава,когато примерно не съм яла известно време .. от сорта на 3-4 дни.. и имам чувството че тъй като се получава запек и .. възможно ли е да е нещо свързано с това.. или само аз така си го обяснявам..
:shock: :shock: Какви са тези твойте диети бе момиче? :shock: Ще си прецакаш здравето само :? .
И намен ми се е случвало, и то неведнъж, и като се случи си мисля, че съм станала за смях, но никога досега с което момче да съм била, не е обръщало внимание на този факт. Не е болка за умиране, макар - да, неловко да е. :-D
Marinchety
10-04-2009, 00:07
това е съвсем нормално ... преди и на мен ми се е случвало, но с напредването в секса вече не ми се е случвало о.0
BloniTka
10-05-2009, 16:52
Случвало ми се е няколко пъти.. Изобщо не е приятно,добре че приятеля ми не му обръща внимание.. ;]
Neopitom3na
10-05-2009, 17:08
ами нормално е 8-)
emokamata
10-05-2009, 19:41
Мисля че се казваше Queef :-D
graphicflower
12-08-2009, 20:33
На мен ми се е случвало само в мисионерската поза. От както почнахме да експериментираме като хванахме камасутра не съм имала подобен проблем. :)
бахти гнусотията да си ебеш и да усетиш как момичето изпуска въздух през вагината... ако ми се случи - дигам гащите и през джама :lol:
anichka12345678
12-08-2009, 20:47
или иначе казано по просташки "пърдене през п*тката"
тъпа тема може би но все пак искам да попитам .. Момичета случвало ли ви се е ? и как по дяволите да го предотвратим ..
при повдигане и малко по странни пози просто навлиза въздух ,това няма как да го контролирам :??? ужасно е ,неловко е ...
подходете сериозно , търся някакви мнения и опит
благодаря предварително
Сигурно на много момичета се е случвало както и на мен ,не е кой знае какво чак пак да се спарваш .При по бързо проникване се случва.
е тогава израза "ще те напомпам!" се приема буквално :lol:
hahavteen
12-09-2009, 05:25
Със сегашния ми приятел ми се случи веднъж и беше доста неловко. Правихме го на задна(при която явно е влязъл въздуха), после легнах защото мислех че ще го правим в мисионерската но в последния момент той реши че иска орален секс и се изправи и трябваше и аз да стана и като станах и въздуха излезе супер рязко и аз погледнах ей така :shock: и ми идеше да се скрия някъде ама той само каза "Нищо, нищо.." и си продължихме. Оказа се в последствие че той няма идея какво е това (макар да води полов живот от 6 години!) и си е помислил че съм пръцнала хахаха :D Ама му обясних и му дадох и една статийка да прочете и няма проблеми.
Чела съм че най-често се получава когато при секс раменете са по-ниско от таза и когато мъжа го вади рязко. Също така знам че упражненията на Кегел помагат да се избегне този феномен. Аз тях ги правя сравнително редовно и казах на приятеля ми да го вади лекичко и не сме имали втори път подобни изпълнения макар да го правим в доста шашави пози :) :)
spankipicha
12-09-2009, 08:40
da az obi4am da pardq prez p*tkata daje priqtelq mi mn go vuzbujda :P :P :P :P :P
Моят даже нарочно спира по някое време,за да чуе този така приятен му звук :P
Моят даже нарочно спира по някое време,за да чуе този така приятен му звук :P
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
lifelesscorpse
12-09-2009, 12:21
Хора,не сте добре!Кво толкова се притеснявате?Нормално е.Няма нищо срамно в това :? Мен пък още след втория такъв случай почна да ме забавлява :lol: Пък и пада голям смях :razz: :grin:
hoooodyhoooooo
12-09-2009, 12:33
Аз също много съм се смял с мойта, като се чуе тоя звук :lol: Няма нищо срамно, физиология :D
sex guro
10-20-2017, 07:58
миличка въздухът идва от вътре когато жената е много възбудена вагината отделя газ и за това се случва това,не се срамувай те,това е нормално и ако спре да се случва тогава може да се притеснявате