Влез

View Full Version : Страшно съм объркана

kiss me baby
08-24-2008, 23:07
Ами мноо е дълго и объркано ама мисля да съм кратка.Никога не съм се влюбвала истински в момче.Ходила съм с доста момчета,но към никое не съм изпитвала нещо истинско.Не съм грозна,а тъкмо обратното,много момчета ме харесват,но просто мисля че не са подходящи за мен.Най-накрая се влюбих в едно момче,беше също като детска игра.Запознахме се случайно.Той беше на почивка в града в който живея в момента.Запознахме се,разменихме си номерата на телефоните и така започнаха постоянни обаждания,sms-и и прочие.Срещахме се само вечер на плажа и ни беше супер яко заедно.Той обаче си тръгна и сега е страшно зает с тренировките си.Тренира футбол.Дразня се от една страна защото не поддържаме никва връзка.Бях му много ядосана и му казах че повече няма да му пиша никога.Опитвам се да го забравя но не се получава просто.Моля ви дайте ми съвет какво да правя.Да си хвана ли някое от "лесните" момчета които тичат след мен или да направя всичко възможно да бъдем заедно.Между нас има много голямо разтояние.Той е от Ловеч а аз от град по черноморието...

PS:ако не можете да ми дадете съвет,а искате само да се изгаврите моля не пишете !

TheNewReligion
08-24-2008, 23:20
Ако, смяташ, че във връзката ви има перспектива се бори докрай. Аз лично смятам, че връзките от разтояние са прекалено болезнени за двамата партньори. :(

sapa91
08-24-2008, 23:22
mi... probvai se s nego ama ne se nadqvai da izlezni ne6to kato ste tolkos dale4e ;) a tiq deto sa sled teb ne gi zqpai kato iska6 da se vlubi6 istenski ne se ha6tai s tiq koito te presledvat a si nabeleji nqkoi SVOBODEN ne s gaje ne badi gadna :D i go presledvai i tva e dz :D

cherinka
08-24-2008, 23:23
Typoto e, che iskash tva, koeto ne mojesh da imash ili pone trudno shte go poluchish..
Shto ne si gledash jivota, shto ne se opitash da napravish taka, che da sluchish s nqkoe ot kandidatite, koito tvyrdish, che imash!?
Moreta, gluposti, tva onva, zashto, podqvolite, ne uspqhte da razberete, che prez tova vreme na godina nai-chesto stavat ei takiva neshta kato tova s teb....
Razbiram da nqmashe drug izbor i da iskash da zadulbochish s tova momche, no toi e ot tam, ti si ot tuk.. kolkoto i da se haresvate smisula da poddyrjate kvito i da bili vzaimootnosheniq e glupav. Sea.. ako se obichahte bezumno iste bili dulgo vreme zaedno i vi se naloji da se razdelite na edi si kolko kilometri - togava e po priemlivo da se chudish kvo da pravish i prochie.
Men ako pitash kolkoto i da se tryshkash, kolkoto i da ti e gadno - neshtata sa takiva i nadali shte se promenqt, po prostata prichina che toi si ima negov si jivot nadaleche ot tebe...
I drugoto typo, koeto i dwa e, che qvno si momiche, koeto moje da ima i da e s drugi momcheta i ot tam ti idva problema, che hem imash i hem iskash oshte i poveche.
D amu eba maikata, ne moje li da se zadovolqvate s tova, koeto imate !? ........

Sori za latineca, ama nekyde mi zabegna flextypa :( :( :( :(

kiss me baby
08-24-2008, 23:35
ами да вярно е че може би постъпвам глупаво като не си гледам живота и не си ходя с момчетата които ме харесват.просто да си избера някой и да си глеам кефа.там е работата обаче всички знаете че човек иска най-много това което му е трудно да има.аз мога да имам много от момчетата които са близо до мен,но не искам тях а искам него...

cherinka
08-25-2008, 00:29
човек иска най-много това което му е трудно да има.

искам него.
Както си го втълпиш в главата - така ще е !

Edit: Бтв, току-що видях това в подписа ти..... погледни си го пак 8-)

BaiToq
08-25-2008, 05:11
Ами мноо е дълго и объркано ама мисля да съм кратка.Никога не съм се влюбвала истински в момче.Ходила съм с доста момчета,но към никое не съм изпитвала нещо истинско.Не съм грозна,а тъкмо обратното,много момчета ме харесват,но просто мисля че не са подходящи за мен.Най-накрая се влюбих в едно момче,беше също като детска игра.Запознахме се случайно.Той беше на почивка в града в който живея в момента.Запознахме се,разменихме си номерата на телефоните и така започнаха постоянни обаждания,sms-и и прочие.Срещахме се само вечер на плажа и ни беше супер яко заедно.Той обаче си тръгна и сега е страшно зает с тренировките си.Тренира футбол.Дразня се от една страна защото не поддържаме никва връзка.Бях му много ядосана и му казах че повече няма да му пиша никога.Опитвам се да го забравя но не се получава просто.Моля ви дайте ми съвет какво да правя.Да си хвана ли някое от "лесните" момчета които тичат след мен или да направя всичко възможно да бъдем заедно.Между нас има много голямо разтояние.Той е от Ловеч а аз от град по черноморието...

PS:ако не можете да ми дадете съвет,а искате само да се изгаврите моля не пишете !
Трудно ще бъдете заедно,
особено ако сте тийн.

sasha_90
08-25-2008, 08:16
Да,разстоянието е наистина голямо.Хубаво е,че си осъзнала,че трябва да го забравиш,а не да се самозалъгваш.

DiabolicAngel
08-25-2008, 08:36
Да,разстоянието е наистина голямо.Хубаво е,че си осъзнала,че трябва да го забравиш,а не да се самозалъгваш.

zaraaa
08-25-2008, 10:58
Връзките от разстояние нямат бъдеще, просто това си е едно мъчение и за двамата партньори, така че ти добре си решила да го забравиш и да продължиш напред и няма филми от сорта:Искам Него!, Не Мога Да Го Забравя! Има ли желание, има и начини :) Ти самата трябва да се примириш със ситуацията и да я приемеш такава каквато е :)

mgxpower
08-25-2008, 11:09
Ако изпитваш нещо истинско и си щастлива с него
трябва да се бориш до край за тази връзка!Но ако
все още се колебаеш във всичко по-добре и двамата
да си намерите по-добри половинки!Това е моето мнение