View Full Version : Според вас, може ли да има ... между приятел и приятелка?
Проблема е този .. На вас случвало ви ли се е да имаш много добра приятелка/приятел с когото сте искали да имате нещо повече от само приятелство.. просто да ви се случи например както на мен да дойде за 2 дена в къщи щот живее супер надалече .. и накрая като пробвах .. тя ми каза че съм бил само приятел...дели ги на 2 типа .. приятел с когото може да се забавлява и приятел приятел ... иииийй направо познайте кво ми стана ... момиче супер секси да седи до теб в леглото и да ти каже тъй .. оффф незнам ... Всички вие жени ли сте така ??? така ли ни делите ??? и така .. Според вас .. Възможно ли е да има секс или нещо повече и да остане приятелството ?????? аз казах да .. обаче вие жените странни
Ъъъ, не. Или сте само приятели, или изобщо никакви приятели не сте. Даа, сигурно има приятели, по които си пада и такива, които цени единствено като дружки. Аз съм имала точно един приятел, когото намирах за привлекателен и в по-интимно отношение, и от тогава имаме вече близо 2 години връзка.
Такова нещо като приятелски секс...за мене няма.
просто си грозен като мен и жените ни приемат само като приятели :(
не вярвам да е това .. според мен е че е трябвало още отначалото да цакнеш.. ако не се беше зарибила.. да я пратиш са е*е
Както вика една приателка " Приятелите са безполови същества, един вид те не са за секс и тъй нататъка " :)
miss_asi
08-25-2008, 13:08
просто си грозен като мен и жените ни приемат само като приятели :(
Напротив!Като те познавам ти се лепят като мухи така че не се облаквай!Колкото до въпроса съгласна съм с мнението или сте просто фр или не сте никакви фр!
sasha_90
08-25-2008, 15:26
Остави момичето.Като не те харесва-има други.
lollipopche
08-25-2008, 19:21
az mislq 4e gi delq v smisal priqtel i ne6to pove4e ot priqtel :) s priqtelq moje6 da si govori6 za vsi4ko (pone az sam taka s moite fr) a dokato s toq koito haresva6 ne e savsem taka...nz kak da go obqsnq no kogato prespi6 s edin priqtel toi ve4e ne ti e priqtel ne e sy6toto kato predi vinagi 6te se se6tate za tva koeto e stanalo i 6te ima nqkva granica m/u vas... e pone az taka si mislq :D
Гадно е така,но има различни момичет..ами представи си и ти да приживееш такъв шок ако някоя твоя приятелка...ти каже това ,а ти не си падаш по нея? :? :?
Има приятели като хора на които можеш да се довериш и ти явно си един от тях и други с които може да правиш други неща защото те за теб не означават нищо и просто искаш да се забавляваш и каквото и да стане няма да ти пука ако си го наранил .. Явно тя не иска да те наранява така че трябва да си доволен че не е постъпил така гадно и подло с теб ..
LaDy_DaQnA
08-25-2008, 20:14
мм май има такова разделение при мен и то не е само май :)
Гадно е така,но има различни момичет..ами представи си и ти да приживееш такъв шок ако някоя твоя приятелка...ти каже това ,а ти не си падаш по нея? :? :?
Ако стане така аз бих се зарибил само ей теи за да се забавляваш ... нема никакви такива по особенни чувства да влагам
Lost_Kiss
08-25-2008, 21:19
Проблема е този .. На вас случвало ви ли се е да имаш много добра приятелка/приятел с когото сте искали да имате нещо повече от само приятелство.. просто да ви се случи например както на мен да дойде за 2 дена в къщи щот живее супер надалече .. и накрая като пробвах .. тя ми каза че съм бил само приятел...дели ги на 2 типа .. приятел с когото може да се забавлява и приятел приятел ... иииийй направо познайте кво ми стана ... момиче супер секси да седи до теб в леглото и да ти каже тъй .. оффф незнам ... Всички вие жени ли сте така ??? така ли ни делите ??? и така .. Според вас .. Възможно ли е да има секс или нещо повече и да остане приятелството ?????? аз казах да .. обаче вие жените странни
Какви са тези тъпотии :lol: :lol: Аз с мой приятел съм САМО приятел...и нищо друго... то ако е приятел + още нещо няма да е никакво приятелсво.. Ще харесвам момчето, и ще го виждам в друга светлина.. и няма да ми е в листата с приятели... Бафти тъпото :lol: :lol: :lol: :lol:
InnchetO
08-25-2008, 23:39
хахми да ти кажа .. ако сте истински приятели , по-добре нищо не прави .. най-малкото което е - ще ти е някак .. странно .. а и след това винаги ще ви е различно заедно .. няма да сте толкова добри приятели :)