Влез

View Full Version : Според вас, може ли да има ... между приятел и приятелка?

valkyr
08-25-2008, 11:57
Проблема е този .. На вас случвало ви ли се е да имаш много добра приятелка/приятел с когото сте искали да имате нещо повече от само приятелство.. просто да ви се случи например както на мен да дойде за 2 дена в къщи щот живее супер надалече .. и накрая като пробвах .. тя ми каза че съм бил само приятел...дели ги на 2 типа .. приятел с когото може да се забавлява и приятел приятел ... иииийй направо познайте кво ми стана ... момиче супер секси да седи до теб в леглото и да ти каже тъй .. оффф незнам ... Всички вие жени ли сте така ??? така ли ни делите ??? и така .. Според вас .. Възможно ли е да има секс или нещо повече и да остане приятелството ?????? аз казах да .. обаче вие жените странни

Barbie
08-25-2008, 12:11
Ъъъ, не. Или сте само приятели, или изобщо никакви приятели не сте. Даа, сигурно има приятели, по които си пада и такива, които цени единствено като дружки. Аз съм имала точно един приятел, когото намирах за привлекателен и в по-интимно отношение, и от тогава имаме вече близо 2 години връзка.

Такова нещо като приятелски секс...за мене няма.

valkyr
08-25-2008, 12:13
просто си грозен като мен и жените ни приемат само като приятели :(

не вярвам да е това .. според мен е че е трябвало още отначалото да цакнеш.. ако не се беше зарибила.. да я пратиш са е*е

skaty
08-25-2008, 12:54
Както вика една приателка " Приятелите са безполови същества, един вид те не са за секс и тъй нататъка " :)

miss_asi
08-25-2008, 13:08
просто си грозен като мен и жените ни приемат само като приятели :(
Напротив!Като те познавам ти се лепят като мухи така че не се облаквай!Колкото до въпроса съгласна съм с мнението или сте просто фр или не сте никакви фр!

sasha_90
08-25-2008, 15:26
Остави момичето.Като не те харесва-има други.

lollipopche
08-25-2008, 19:21
az mislq 4e gi delq v smisal priqtel i ne6to pove4e ot priqtel :) s priqtelq moje6 da si govori6 za vsi4ko (pone az sam taka s moite fr) a dokato s toq koito haresva6 ne e savsem taka...nz kak da go obqsnq no kogato prespi6 s edin priqtel toi ve4e ne ti e priqtel ne e sy6toto kato predi vinagi 6te se se6tate za tva koeto e stanalo i 6te ima nqkva granica m/u vas... e pone az taka si mislq :D

balu4ka
08-25-2008, 19:58
Гадно е така,но има различни момичет..ами представи си и ти да приживееш такъв шок ако някоя твоя приятелка...ти каже това ,а ти не си падаш по нея? :? :?

Taraaa
08-25-2008, 20:04
Има приятели като хора на които можеш да се довериш и ти явно си един от тях и други с които може да правиш други неща защото те за теб не означават нищо и просто искаш да се забавляваш и каквото и да стане няма да ти пука ако си го наранил .. Явно тя не иска да те наранява така че трябва да си доволен че не е постъпил така гадно и подло с теб ..

LaDy_DaQnA
08-25-2008, 20:14
мм май има такова разделение при мен и то не е само май :)

valkyr
08-25-2008, 21:15
Гадно е така,но има различни момичет..ами представи си и ти да приживееш такъв шок ако някоя твоя приятелка...ти каже това ,а ти не си падаш по нея? :? :?

Ако стане така аз бих се зарибил само ей теи за да се забавляваш ... нема никакви такива по особенни чувства да влагам

Lost_Kiss
08-25-2008, 21:19
Проблема е този .. На вас случвало ви ли се е да имаш много добра приятелка/приятел с когото сте искали да имате нещо повече от само приятелство.. просто да ви се случи например както на мен да дойде за 2 дена в къщи щот живее супер надалече .. и накрая като пробвах .. тя ми каза че съм бил само приятел...дели ги на 2 типа .. приятел с когото може да се забавлява и приятел приятел ... иииийй направо познайте кво ми стана ... момиче супер секси да седи до теб в леглото и да ти каже тъй .. оффф незнам ... Всички вие жени ли сте така ??? така ли ни делите ??? и така .. Според вас .. Възможно ли е да има секс или нещо повече и да остане приятелството ?????? аз казах да .. обаче вие жените странни

Какви са тези тъпотии :lol: :lol: Аз с мой приятел съм САМО приятел...и нищо друго... то ако е приятел + още нещо няма да е никакво приятелсво.. Ще харесвам момчето, и ще го виждам в друга светлина.. и няма да ми е в листата с приятели... Бафти тъпото :lol: :lol: :lol: :lol:

InnchetO
08-25-2008, 23:39
хахми да ти кажа .. ако сте истински приятели , по-добре нищо не прави .. най-малкото което е - ще ти е някак .. странно .. а и след това винаги ще ви е различно заедно .. няма да сте толкова добри приятели :)