View Full Version : Срещу всички и всичко!
segaevinagi
08-25-2008, 13:29
Беше такова време, че повечето ми, да не кажа всички ми приятели бяха на почивка или извън града и така аз започнах да излизам с две момичета, едната от които е от класа ми! Разбира се тези момичета са коренната противоположност на мен и аз до известна степен имах отрицателно отношение към тях!
Случи се така, че излизахме доста време дъра, бъра забавлявахме се и аз се влюбих в момичето от класа ми!
И така да говоря на пряко, обстоятелствата са такива че е почти, да не кажа абсолютно невъзможно да се получи нещо между нас! Още преди да съм и признал чувствата си, тя не иска да ми се довери от страх да не я нараня !
Би трябвало да съм доста сериозно влюбен щом не спирам да мисля за нея денонощно, имам странно чувство в гърдите което не мога да премахна и се побърквам!
Та въпроса ми е има ли смисъл да и се обяснявам в любов като е почти сигурно, че няма да ми върже, пък и да стане всичко е срещу нас ?
:(
ElisaDay
08-25-2008, 13:33
Разбира се, че има смисъл да и споделиш какво чувстваш!Риск печели, риск губи :)
miss_asi
08-25-2008, 13:45
Разбира се, че има смисъл да и споделиш какво чувстваш!Риск печели, риск губи :)
Съгласна съм!
MiMcHeToOo
08-25-2008, 14:09
Действай ;)
Действай ;)
по сексуалната част деистваи и после баи баи тфа ти тряя от такива момичета 8)
цраап!
Sweet__Dream
08-25-2008, 14:46
Кажи и.Нищо не губиш.Можеш само да спечелиш взаимност.Късмет.. и по-смело. :) :wink:
sasha_90
08-25-2008, 14:53
Защо да не я нараниш?Няма никаква гаранция дали единия няма да нарани другия.И къде пише,че нищо няма да се получи между вас?Е,разбира се,че ако си мълчиш нищо няма да излезе.Докажи й,че си сериозен!
segaevinagi
08-25-2008, 14:56
Ми и аз така си мисля да и призная всички чувства, но ако не се получи има голяма вероятност да я загубя и като приятел! Всички знаем, че няма такава схема "Нека си останем само приятели"!
Но в крайна сметка, всичко или нищо!! :)
SabrinaAa
08-25-2008, 15:05
Разбира се, че има смисъл да и споделиш какво чувстваш!Риск печели, риск губи :) 8)
+1 Много точно казано
Човек важното е да кажеш каквото имаш пък ако нищо не стане нищо не губиш поне ще знаеш че си опитал
Кажи и.Нищо не губиш.Можеш само да спечелиш взаимност.Късмет.. и по-смело. :) :wink:
dementic
08-25-2008, 20:23
Ем верно, Риск печели, риск губи, ама ако тя не сподели чувствата ти дори ако ти се изсмее после тя ще каже на нейна приятелка тя на друга и така целия ти клас ще ти се е*ава. Ама може и да не е така, и все пак аз ти препоръчвам да не го правиш. :)
Не бе балък!Ако и кажеш собственоръчно ще те заколя! :smt027
Кажеш ли и веднага ще те резне....освен ако не е няква отчаяна и филмирана...ама доколкото разбирам тва не е така...
1во колкото и да я харесваш пичката НЕ И ГО КАЗВАЙ ДИРЕКТНО!
Може да я гушкаш,да я бъзикаш по-така ;) ,да я целувкаш по бузката....и някой път пробвай да я "натиснеш" :) Ама кажеш ли и "... обичам те..." до там си пич...губиш я...демек показвай,а не казвай ;)
2ро...гледай и нейното държание...кво прави....не кво казва...може да казва,че е луда по тебе,ама да се държи като боклук с тебе....2рото правило е подобно на 1вото....ГЛЕДАЙ ПОСТЪПКИТЕ,А НЕ ДУМИТЕ!
3то дръж се като мъж...ама като истински мъж...да я търсиш през 5 мин и да я затрупваш с подаръци,комплименти и т.н....тва не е мъжко....повярвай ми ако наистина е хубава вече доста "мъже" са се опитвали да я ласкаят и отдавна си е изградила щит срещу такива "свалячи"...
4то пиши на ЛС да видим дали ще се налага да те информирам за жените в действителност! :) Щото не са такива за квито се изкарват ;) Ама никога! :( И дали ще се наложи да те науча на това-онова :) Защото повярвай ми има какво да те науча ;)
crazy_lazy_girl
08-25-2008, 23:17
Кажеш ли и веднага ще те резне....освен ако не е няква отчаяна и филмирана...ама доколкото разбирам тва не е така...
Може да я гушкаш,да я бъзикаш по-така ;) ,да я целувкаш по бузката....и някой път пробвай да я "натиснеш" :) Ама кажеш ли и "... обичам те..." до там си пич...губиш я...демек показвай,а не казвай ;)
2ро...гледай и нейното държание...кво прави....не кво казва...може да казва,че е луда по тебе,ама да се държи като боклук с тебе....2рото правило е подобно на 1вото....ГЛЕДАЙ ПОСТЪПКИТЕ,А НЕ ДУМИТЕ!
3то дръж се като мъж...ама като истински мъж...да я търсиш през 5 мин и да я затрупваш с подаръци,комплименти и т.н....тва не е мъжко....повярвай ми ако наистина е хубава вече доста "мъже" са се опитвали да я ласкаят и отдавна си е изградила щит срещу такива "свалячи"...
4то пиши на ЛС да видим дали ще се налага да те информирам за жените в действителност! :) Щото не са такива за квито се изкарват ;) Ама никога! :( И дали ще се наложи да те науча на това-онова :) Защото повярвай ми има какво да те науча ;)
:D Може би човека е прав. :D
segaevinagi
08-26-2008, 00:46
Като се замисля, май за сега това е вариянта, когато думите мълчат е най-добре, то ако ще става, ще стане от само себе си!
Благодаря за предлочението Lav40, ако има нещо ще ти пиша ЛС !
Като се замисля, май за сега това е вариянта, когато думите мълчат е най-добре, то ако ще става, ще стане от само себе си!
Благодаря за предлочението Lav40, ако има нещо ще ти пиша ЛС !
Не това не е варианта!Тва е единствения вариант!Виж бе пич :) При свалките никога не показвай намеренията си директно :) Тва е...иначе сам и падаш в краката....тя,ще знае,че вече си нейн,че я харесваш и че е сичко за тебе и ще почне да си играе с тебе...и йо-хо-хо изтървахме коня...предполагам схващаш какво се опитвам да ти кажа :)
Сгласна съм с Lav40 :grin: Не е нужно да си мисли,че я "обичаш" и че "неможеш да живееш без нея".Покажи й,че си падаш по нея,ама не и че те е обсебила напълно.Повярвай ми ;) Момиче съм и знам 8)
soul1199
08-26-2008, 20:54
Кажи и.Нищо не губиш.Можеш само да спечелиш взаимност.Късмет.. и по-смело. :) :wink:+1