View Full Version : Казах на наште, че сестра ми е курва!
From_Hell
08-31-2008, 21:29
Тая тема я обърнахте на чист флууд :) NeNoRMaLNiKa, ако не друго то поне аватара ти е як :)
blood_dodo
08-31-2008, 21:30
Какво стана с не-ми-пука-какво-мислите? :P
Май те настъпахме по мазола, а?
Хех, смешко. А това с момичетата направо ме закопа. Жалко че не можем да се видим, аз съм ти по в категорията, или не искаш да се пробваш, щото видиш ли много е лесно да заплашваш гейове и момичета...
Хайде мама ви помиярска чакам снимки.Не ми се правете на интересни! Давайте снимки да ви видим кво представлявате и аз да почвам с обидите.То така много лесно да се криете зад клавиатурата? Ами такива неща на живо не може да ми кажете - бъдете сигурни защото просто аз колкото и досега да не съм удрял момиче през живота си бих ви разбил зъбите! На никого няма да позволя да ме обижда така.Най-малко пък на някакви недорасли кифли който още се чудят сърби ли ги - чеше ли ги...
Аз не съм кифла-аз съм кифъл 8-)
А защо едно 16 годишно момченце като теб смята че грозните хора непременно са комплексирани-примерно ти си грозен ама не ти личи да си се сдухал от факта.
А дори и да оставим снимки в твойте очи вече сме грозни без значение каква снимка качим. Просто хората не правят тъпата грешка да качват неща заради които ще ги ебават :P
Bellatrix
08-31-2008, 21:33
Какво стана с не ми не-ми-пука-какво-мислите? :P
Май те настъпахме по мазола, а?
Хех, смешко. А това с момичетата направо ме закопа. Жалко че не можем да се видим, аз съм ти по в категорията, или не искаш да се пробваш, щото видиш ли много е лесно да заплашваш гейове и момичета...
Да не повярва човек ама и аз съм съгласна с тебе :D Вярно че нещо се отказа от стила: "мен хич не ми пука за вас" ... еми нормало... Комплексарите трудно ще ги вдигнеш от стола като се заоправдават. Ако наистина не му пукаше, да си е легнал отдавна... :D :D :D
Мисля ,че найстина е вече време да си лягаш.Не се излагай повече .
blood_dodo
08-31-2008, 21:35
За твое съжаление
1 Не съм от женски пол
2 имам достатъчно добра хигиена :D
Ама ти си нареждай там , кефиш ме как се нервиш. А най-много се радвам колко не ти пукаше :-P
П.п. ау 'зех че се уплаших :grin: Мъжага 8)
П.п. 2 ТИ се радвай, че не сме от един град... Щяхме да те научим на ред и дисциплина много бързо...
А ти на кякво мязаш бе? Не мога просто да си представя.Сигурно майка ти си е мила пичката с чернобилска вода...
Кой та знай и тебе - зъбите ти миришат сигурно от 3 километра на лайна...
Ооо, само не ми казвай че ти се изчерпа запаса от обиди защото тези пращят от оригиналност :D
И бтв-май се сдуха
А кога ще си лягаш? :D
varvi_si
08-31-2008, 21:39
А ти на кякво мязаш бе? Не мога просто да си представя.Сигурно майка ти си е мила пичката с чернобилска вода...
Кой та знай и тебе - зъбите ти миришат сигурно от 3 километра на лайна...
Ооо, само не ми казвай че ти се изчерпа запаса от обиди защото тези пращят от оригиналност :D
И бтв-май се сдуха
А кога ще си лягаш? :D
Tq si legna milata :D:D:D iz4erpa i se re4nika :) ili otide na rabota nqkade...koi q znae... :grin:
Tq si legna milata :D:D:D iz4erpa i se re4nika :) ili otide na rabota nqkade...koi q znae... :grin:
Бе то е мъж ве :D
varvi_si
08-31-2008, 21:43
Бе то е мъж ве :D
da ama prili4a na jena :D nali I kazah 4e e Azis :D
blood_dodo
08-31-2008, 21:43
Върви си го определи като жена няколко поста по-нагоре :D
П.п. да дойда до Ямбол за такава простотия? Мисля че си сбъркал човека :D
Иначе поредното култово мнение - "на пух и прах". В твоите очи, може би. Всъщност се направи за смях пред целия форум. Айде със здраве и лека ти вечер.
pOiSoN_kIsS_94
08-31-2008, 21:46
темата сте я направили на нищо :D
DiTeraNNo
08-31-2008, 21:52
Я да мина и аз да налея масло в огъня - цялата тема от втората половина нататъка ви е комплекси!
За сексуална ориентация, за музика, за не знам си какво .... ограничени личности. Така де всеки да си слуша/ебе каквото иска - само да е далеч от мене...какво сте занареждали....
И да върнем темата в ред :
Какво стана със сестрата че не виждам да е писано? Или пропуснах покрай целия безсмислен спам дето накрая ми писна да го чета....аман... :-x
blood_dodo
08-31-2008, 21:54
Добре сте ни дошли :D И без това напоследък е такава скука, че няма на къде. Добре че са хора като тебе да ни оправят настроението :D
Леле , значи и аз трябва да се плаша ,че съм близо .Да не вземе и мене да дойдеш да ме набиеш ....Н'дей бате... :smt081
DiTeraNNo
08-31-2008, 21:56
А? Гости ли чакаме :grin:
Bellatrix
08-31-2008, 21:58
Иеей!!! :grin: :grin: :grin: Хайде всички дружно на бой!!! само да си взема камата и гранатомета :lol: :lol: :lol:
varvi_si
09-01-2008, 03:44
Иеей!!! :grin: :grin: :grin: Хайде всички дружно на бой!!! само да си взема камата и гранатомета :lol: :lol: :lol:
aide da go prebiem toq....ama ne ne az nqmam pederazsadaci ne ne :D:D:D otivam za granati i tragvame :D:D:D
varvi_si
09-01-2008, 03:47
Офф ама и аз съм прост - признавам си! Тръгнал съм да се заяждам с няколко комплексирани издуханячки (едната от който метълка) и с един недъгав задклавиатурен мафиот.Просто не мога да си представя как така се свалих на вашето ниво утрепки такива.Вас всичките живота ще ви мачка бъдете сигурни.Най-малкото защото сте путки - скачате 10 човека на един и той пак ви прави на пух и прах.Айде вървете си със здраве и повече не се занимавайте с мене...
Който има да ми казва нещо на ЛС а адреса ми е гр.Ямбол ул. Д.Благоев 17 вх.в ет.4 ап.8 - чакам педеругата който ме плашеше с бой...
az nqmam kakvo da ti kaja...no0o0o0o0o ti pratih kolet4e mucka:4ervena kasa rokli4ka,sandalki na tok4e,edna 4anti4ka na Armani...savsem originalna :D:D:D :lol: :razz: :lol: i tova e...ako ima6 nujda ot ne6to drugo macka samo kaji :D:D:D
varvi_si
09-01-2008, 03:48
Леле , значи и аз трябва да се плаша ,че съм близо .Да не вземе и мене да дойдеш да ме набиеш ....Н'дей бате... :smt081
toi vsi4ki 6te ni ybie :S:S:S strah me hvana... :D
btw:momi4e sam :) :shock: :-)
psychopath
09-01-2008, 03:54
ти си боклук...смърт за такива като теб
evichka_lonelyy
09-01-2008, 06:15
i az sum na mnenieto 4e e trebvalo da pogovorish s neq a ne da portish se pak ti kak se bi se po4ustval ako tq navleze v li4niqti jivot i razbere nai sukrovenite taini i gi razkaje na vsi4ki dori i na vashte :? :? :? mi ako ne e bila maika ti da spre bashta ti toi sig shtql da q prebie do smurt :x :? :? :shock: :(
blood_dodo
09-01-2008, 06:18
Той Е говорил с нея...
Ако има модератор тука - нека внеса предложенение. Да се вмести горното изречение в заглавието на темата?
blackfate
09-01-2008, 06:19
Ненормалника, примирие!? :)
Колкото и да спорим аз си държа на мойто, ти на твоито, от нас и почна всичко... Айде край, че темата заприлича на нищо, чудно как някой модератор не я е локнал все още :lol:
blackfate
09-01-2008, 06:34
И аз се извинявам .. Нали знаеш, различни хора, различни разбирания, идеали и тн ...
PiruBloodz
09-01-2008, 06:35
аре бе.. някой умик е измислил личното съобщение -> ползвайте го
_LacrymoSa_
09-01-2008, 06:43
:grin: Ми брао :grin: :grin: :grin:
PiruBloodz
09-01-2008, 06:51
спрайт виждял ли си цитата дето тоя е казал "аз не съм гей, аз съм би" :razz: баси олигофрена :razz:
PiruBloodz
09-01-2008, 06:53
чек да го намеря
PiruBloodz
09-01-2008, 06:54
Love_boy написа:
Vaseto0o написа:
Аве нали беше гей ве
За Бога!! Не съм гей, аз съм Би!
извинявай много това за мене ли го казваш? :shock:Ти как мислиш.
@ Bellatrix: дори не съм го виждал. Извинявай ако си сбъркала моят гняв със застъпване за него. Ама ако не си, вземи прочети предните 13 страници и виж колко хора повтарят едно и също като папагали, защото... да съм честен, не знам защо.
Мисля че това беше достатъчен отговор?
ами незнам ти ми кажи въпреки че незнам какво съм ти направила при положение че дори не съм те срещала досега всеки има право на мнение все пак ебаси :wink: [-(
Кое предпочиташ:да гледаш как сестра ти се превръща в боклук или да си вземе поука? Баща ти добре е направил.След време ще го осъзнае и тя,просто самочувствието й явно е много голямо.
yellow_bird
09-01-2008, 12:03
Това е за нейно добро!Не се чувствай зле а се гордей че си я изпортил 8-)
Смятам , че си постъпил правилно ! Ся едвали ще си позволи да прави такива неща :booooomb:
Ve4e minaha nqkolko dni.kak e sestra ti,govori li ti,izliza li?
blood_dodo
09-01-2008, 18:05
@ Bellatrix: дори не съм го виждал. Извинявай ако си сбъркала моят гняв със застъпване за него. Ама ако не си, вземи прочети предните 13 страници и виж колко хора повтарят едно и също като папагали, защото... да съм честен, не знам защо.
ами незнам ти ми кажи въпреки че незнам какво съм ти направила при положение че дори не съм те срещала досега всеки има право на мнение все пак ебаси :wink: [-(В цитата който си извадила има точният отговор на въпроса ти...
ами незнам ти ми кажи въпреки че незнам какво съм ти направила при положение че дори не съм те срещала досега всеки има право на мнение все пак ебаси :wink: [-(В цитата който си извадила има точният отговор на въпроса ти... :wink:
Tedi4ka ne stava vupros za tova na kakvo mnenie si.stava vupros za tva 4e nikoi v tozi forum ne si pravi truda da pro4ete predi6nite mneniq a vseki burza da dava suvet.Love_boy 726498 puti povtori 4e e govoril sus sestra si no tova ne e pomognalo,a vie produljavate da go uprekvate 4e ne e govoril s neq i ne si e napravil truda sam da q vkara v praviq put.za da ne kaje6 4e ne e vqrno-eto i posta ti
ами ако наистина си държал на сестра си може би щеше да идеш и ти да поговориш с нея а не да казваш на ваще замисли се ако тя каже подобно нещо за теб ......как щеше ти да се чувстваш ако тя те предаде.Пък и според мене да имаш брат или сестра е предимство можеш да и споделяш повеччето неща и да си давате съвети един на друг а не да се постите само
Мисля че трябва да погпвориш с нея и да и се извиниш но ако не ти приеме изинението не се учудвай
blood_dodo
09-01-2008, 18:22
Благодаря. Сега ако с това се изчерпат този вид коментари (в което се съмнявам) ще е перфектно.
KrIsI_AxA
09-01-2008, 21:57
Ми не си постъпил правилно да ти кажа!Аз не бих издънил моята сестра така!Още повече,че няма да има смисъл тя е на 18 и живее на друго място!Ако беше говорил с нея щеше да я разбереш!След време определено ще разбереш!
Ай ма запознаиш със сестра си че ми преби една магистралка и няма кой да я замести :?
ludisuvurshen
09-01-2008, 22:16
Олее грозна гледка е това нещо предателството..
Bellatrix
09-02-2008, 09:06
Ми не си постъпил правилно да ти кажа!Аз не бих издънил моята сестра така!Още повече,че няма да има смисъл тя е на 18 и живее на друго място!Ако беше говорил с нея щеше да я разбереш!След време определено ще разбереш!
Ох... на същото мнение съм, ама вярно почнете да четете и предните мнения - ТОЙ Е ГОВОРИЛ С НЕЯ. :D :D :D
death_wish_
09-02-2008, 12:17
Преди само казвахте "Кажи им", "Кажи им" а сега го нападате! Според мен си постъпил правилно, сега може да те мрази, но след години ще ти благодари! По-добре е, че си им казал отколкото да продължава да си съсипва живота... :?
Abe nei trqbvalo 4ak da q porti6, moje6e da pogovori6 s neq. No ot 2te zlini po malkata. Po dobre tei ot kolkoto da se okaji bremenna ili bolna ot ne6to.
Bellatrix
09-05-2008, 09:12
Abe nei trqbvalo 4ak da q porti6, moje6e da pogovori6 s neq. No ot 2te zlini po malkata. Po dobre tei ot kolkoto da se okaji bremenna ili bolna ot ne6to.
Вече се чувствам малко като blood dodo, ама ТОЙ Е ГОВОРИЛ С НЕЯ!!!!
1994_gabi_94
09-05-2008, 09:47
[quote="MaDDnes-f"]За кво и се бъркаш в личния живот,верно сестра ти е ама поговори с нея не да я портиш така брутално.. и аз эсъм на това мнение
За кво и се бъркаш в личния живот,верно сестра ти е ама поговори с нея не да я портиш така брутално.. и ако темата не е ебавка верно си голям идиот :? то и ако е де..
+ :-x
BulgariaZaBulgarite
09-05-2008, 10:54
Егати семейството, син педерас, дъщеря курва... :(
Всички дето го плюете сте ебаси простите кифли (без извиненние).Аз имам по-малък брат,нямам сестра,но когато брат ми направи нещо,което не е трябвало,говоря с него и ако се оплаши не го портя.А както вече 100 пъти каза,той е говорил с нея ама тя си знае нейните курвенски простотии.За мен той е постъпил правилно,евала!!!!
Некви кухи лейки са изказаха,че разбиаш ли "нормално е да се държи така,на нейните години" :razz: :razz: :razz: Ебахти простите сте,значи...Аз като бях на 14 не се държах така,ама явно вие-да и затва е нормално за вас...Е ся ши вЪ светна:НЕ Е НОРМАЛНО ДЕТЕ НА 14 ДА СЕ Е*Е С ВСЕКИ ВТОРИ!!!Пак евала!!!
И накрая много ме изнерви тва че всичките "ти си би" "ти си падаш по момчета" и дрн-дрън...Е кво като е би???Да го убием с камъни ли???Ебахти ограниченото мислене вадите всички!!!Щели да й говорят тва че брат й "прави яки свирки"...ОМГ...Love boy едва ли извършва интимните си подвизи като сестра си...Т.е тези които знаят са може би само негови приятели...И едва ли ще тръгнат да го портят....
п.п Писна ми от тва шибано ограничено мислене...И не мога да разбера как може да защитавате една малотена курва (с извинение към автора) но да ругаете човек,щото разбираш ли сексуалната му ориентация не е кат ваш'та.... Тъпа работа....
Писна ми от тва шибано ограничено мислене...И не мога да разбера как може да защитавате една малотена курва (с извинение към автора) но да ругаете човек,щото разбираш ли сексуалната му ориентация не е кат ваш'та.... Тъпа работа....
mnogo to4no kazano
fenkatakrisi952
09-05-2008, 13:29
Абе умник :D можеше да я изнудваш :razz:
Ivalinka
09-05-2008, 17:58
не е трябвало да се бъркаш.....вече е започнала и няма промяна...
Истината е че братята и сестрите могат най-добре да се поддържат а най-тъпото нещо което могат да направят е да се топят за разни неща. Можеше просто да поговориш с нея, да се поскарате, да я заплашиш че ще кажеш на вашите но чак да го направиш е малко в повече. Ако брат ми или някой друг разказваше какви неща сме правили с моите приятели/ки не бой... не знам какво щях да ям.
А и сега поне в едно можеш да си сигурен - тя ще ти го върне и в момент в който искаш да бъдеш покрит ще се възползва от това. Кофти но факт...
П.П. А за тези които не са разбрали с наказания и бой не се спира нито секс, нито каквото и да било което искаш да правиш - просто ще е по-внимателна да не я хванат. Това ще постигне боя със сигурност.
Това,коета каза Алекс е напълно вярно.
Към автора,дори да си искал/а да предпазиш сестра си,не това е начина.Можеше да я заплашиш,че ще я издадеш ,дори да я манипулираш с това,което не е много редно,но все пак по- добре от колкото заради теб ,баща ти да я спука от бой.Тя ще ти го върне,и сега в лицето на сестра си ,имаш не близък човек,a враг.
Ko_ti_PuKa
09-05-2008, 23:21
Това,коета каза Алекс и Люси е напълно вярно.
подкрепям тяхното мнение
I kato kaza na washte , che sestra ti wodi lichen jiwot , koito ne i e za godinite postigna li neshto?Sestra ti e be pitch mesto da q podkrepiash f trudni momenti i kogato ne e prawa da i kazwash , che greshi ti i prawish mrusno.E smeshna roaota;]
goworq poprincip wuw kakwi otnosheniq bi trqbwalo da sa brat i sestra.Bawna li si ?
goworq poprincip wuw kakwi otnosheniq bi trqbwalo da sa brat i sestra.Bawna li si ?
mi ne -bavna ne sum,no mi omruzna vs da povtarqt edno i su6to.vse si mislq 4e avtora znae v kakvi otno6eniq trqbva da sa brat i sestra i se e opital da i pomogne i da q vkara v praviq put bez pomo6ta na tehnite,no kato ne stava-ne stava.za6to ne se postavi6 na negovo mqsto.a? pomisli kakvo bi naravil ti...
kakwo bih naprawil li?Ako imah sestra nqmashe da se stigne do tam kato za nachalo.Nemoga da ti obesnq shto i kak,nqma losho nqkoi da wodi lichen jiwot daje nishto stiga da e predpazliw i da znae kakwo prawi,inache moga da ti kaja , che ako towa se beshe sluchilo na men, nqmashe da sym choweka, koito izpqwa sichko na roditelite , zashtoto ot wikane i boi nqma polza,powqrwai mi znam go.Bih pogoworil sus neia , da se obsudi , che za teia godini twa ne e nai-dobroto za neia f nai-dobriq sluchai ako me razbere nqma da go poftori f blizko budeshte, a wuw loshiq shte wurwi po sushtiq put,no wse pak towa si e neiniq jiwot swobodna durjawa sme , taka che?
PP : Seki si ima gledna tochka , towa e moiata hf;]
ok-vseki ima pravo na li4en jivot , a i ot boi i skandali do nikude nqma da se stigne.dotuk sum suglasna s teb.v slu4aq sestra mu ne mu e oburnala osobeno vnimanie i ne go e poslu6ala.i kakvo -da q ostavi da zatuva vse pove4e i pove4e li?tova 4e ne se e sprqla sled kato e govoril s neq ,pokazva kolko mozuk ima tq(avtora da ne se ubijda).vseki ima pravo na li4en jivot,no ne mislq 4e na 14-godi6no momi4emu otiva da e kvartalnata kurva.da be6e na 17-18 dobre,no na 14 :?
Naughty_
09-06-2008, 20:58
омг :razz: тъпири... поне първите 2/3 страници да бяхте прочели :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
и кви са тия глупости със злините :shock: я си представи малолетната курва да се озлоби до такава степен,че да почне да прави на пук на техните ????
Pi4 Nz PO dobre e spored Men da q zapla6i6 4e ako ne se promeni 6te kaje6 na va6te.I togava No nz tfa si e bilo tfoe re6enie
Pi4 Nz PO dobre e spored Men da q zapla6i6 4e ako ne se promeni 6te kaje6 na va6te.I togava No nz tfa si e bilo tfoe re6enie
eto o6te edin koito e na mnenie 4e e trqbvalo purvo da govori s neq :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4etete pone nqkolko stranici predi da davate suveti.ve4e prosto mi stava sme6no.kato 4e li se obqsnqva na maloumni. :razz:
malko_kalpazan4e
09-07-2008, 08:30
Порта :lol:
може и да си направил грешка, но може и да си и помогнал сега ще ти е гадно но след време ще ти мине а сестра ти дано се оправи
много добре си направил
да влезе в правилния път колкото се може по-рано
JenataNaShefa
06-05-2009, 20:42
може и да си направил грешка, но може и да си и помогнал сега ще ти е гадно но след време ще ти мине а сестра ти дано се оправи
Абе hrisa, темата е от миналата година :-D
WickerMan
06-05-2009, 21:17
По-добре дъщеря ку**а от колкото син Цесекар :D:D:D:D:D
MakeMeLaugh
06-05-2009, 21:36
lll