View Full Version : [i] Учи ли се това да си общителен ?! [/i]
AnIcHkAtA
08-25-2008, 19:48
Здравейте!От доста време си задавам въпроса "Учи ли се да си общителен".Преди около 1 година бях много общителна, никой не можеше да ми затвори устата.Много говорех и се усмихвах и бях супер лъчезарен и приятен човек, поне така ме описваха другите.След това преживях една доста тежка несподелена любов и от тогава аз не съм същия човек.По едно време бях спряла да се смея, да се радвам, бях напълно депресирана и отчаяна.После се научих, че трябва да се радвам на всичко ии що-годе се постегнах и преживях всичко.Сега мога да кажа, че съм щастлива и то доста, макар и сама.Усмихвам се.Много даже.Обаче дар словото ми изчезна.Преди като се запознаех с някое ново момче веднага тръгваше разговора, а сега не мога и не мога.Просто не знам какво да му кажа.Според вас мога ли отново да си върна разговорливоста и да съм бърбораната която бях преди?
С желание всичко се постига стига да повярваш че пак ще си същия общителен човек трябва да повярваш че живота не е свършил след тази раздяла и пак да му се радваш :)
Естествено че можеш.. Незнам колко време е минало от несподелената ти любов последния път но ... просто трябва да забравиш за това колкото и трудно да е и всичко ще си дойде на мястото.. в момента ти просто се страхуваш да не стане нещо подобно като преди,а това да си общителен не се учи .. Всеки го умее стига да иска .. така че горе главата и се отпусни и всичко ще е ОК
soulja_girl4e
08-25-2008, 19:52
само когато напълно забравиш несподелената любов
С желание всичко се постига стига да повярваш че пак ще си същия общителен човек трябва да повярваш че живота не е свършил след тази раздяла и пак да му се радваш :)
+5874 8)
Определено :)
gree_girl
08-25-2008, 20:25
И аз съм така, само дето не е несподелена любов, а нещо доста по-шибано :(
get_nasty_
08-25-2008, 21:43
Здравейте!От доста време си задавам въпроса "Учи ли се да си общителен".Преди около 1 година бях много общителна, никой не можеше да ми затвори устата.Много говорех и се усмихвах и бях супер лъчезарен и приятен човек, поне така ме описваха другите.След това преживях една доста тежка несподелена любов и от тогава аз не съм същия човек.По едно време бях спряла да се смея, да се радвам, бях напълно депресирана и отчаяна.После се научих, че трябва да се радвам на всичко ии що-годе се постегнах и преживях всичко.Сега мога да кажа, че съм щастлива и то доста, макар и сама.Усмихвам се.Много даже.Обаче дар словото ми изчезна.Преди като се запознаех с някое ново момче веднага тръгваше разговора, а сега не мога и не мога.Просто не знам какво да му кажа.Според вас мога ли отново да си върна разговорливоста и да съм бърбораната която бях преди?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ти да не си мойто второ аз ??? с мен беше същото никой не можеше да ми затвори устата ,защото или пеех или говорех :-D ама се поеви едно момче и ме скапа...не с еусмихвах,не говорех ходех облечена в черно от до..(преди носех розово) ноооо дойде един прекрасен момент в който си казах че не ми пука за него и съм си същата...така че не смятам че се "учи" то си е заложено в човека :) :)
`SunFlower`
08-25-2008, 21:57
сладурче, аз също бях така.....много време от лъчезарната бърборанка бях дъждовният мълчалив облак....обаче постепенно всичко се оправи..имах една връзка- близо 4 месеца,после една айляшка,сега съм с човек,който харесвам адски много. просто всичко ще се нареди...а не си ли се замисляла че момчетата с които си се запознала....просто не са от твоята кръвна група ,както се казва :п спокойно,млади сме,всичко ще ни се нареди:) иска се малко време...
За 20 лева на час на сичко ще те науча
Общуването помага много.
А бръщолевенето на безмислици - още повече.:))
Ще се оправиш!;)
Ами аз не бях много общителна до преди някоко години.Един ден ми хрумна,че искам да познавам повече хора и че трябва да съм по-отворена и така и стана. :)
cinderella_gugutka
08-25-2008, 22:34
можеш-просто трябва да срещнеш подходящия :)
lollipopche
08-26-2008, 19:25
tova ne moje da se zabravi ili da se nau4i tva ili ti idva ot vytre ili ne ti qvno si go moje6 tva prosto se otpusni i ostavi razgovora da si te4e ne si go zabravila nqmam kak da stane :P
OpenedSky
08-26-2008, 19:33
Омг ! Аз не си затварях остата преди , а сега сичко започва да ми се струва тъпо и незнам .... :?
Омг ! Аз не си затварях остата преди , а сега сичко започва да ми се струва тъпо и незнам .... :?
Ефект на порастването ;)
DekoDenev
08-27-2008, 10:42
ако искаш мойто скромно мнение ще те посъветвам да не мислисш за това много много просто се пусни по явълната тя знае къде да те отведе .....и мога да кажа да пуснеш чуствата преди разума :oops:
ResPekT333
08-27-2008, 11:24
tova ne moje da se zabravi ili da se nau4i tva ili ti idva ot vytre ili ne ti qvno si go moje6 tva prosto se otpusni i ostavi razgovora da si te4e ne si go zabravila nqmam kak da stane :P
+1
xxxSnowflakexxx
08-27-2008, 11:55
+5874 8)
+654334
divanetyyy
08-27-2008, 22:05
ОМГ.. иaм абсолюютнооо същияяяя проблем...
:(