View Full Version : да се надяваме ли на по-високи стипендии!?!?
pitan4icata
08-25-2008, 21:00
абе нали имаше слух че стипендиите ще станат по 50лв (вместо сегашните 18лв-20лв-21лв) ...някой знае ли дали е верно и ваобще има ли надежда..
някаде бяха казали че уж трябвало ученическите стипендии да са 35% от минималната работна заплата...
zvezdii4kaa
08-25-2008, 21:09
абе съмнямам се да стане но надеждата умира последна 8)
shady^baby
08-25-2008, 21:56
и аз бях чула подобно нещо, но ме съмнява да стане :? :? :?
anonimka16
08-25-2008, 22:30
то и аз бях чула такова нещо от сорта на 50 лв и мн се надявам да се окаже истина защото иначе цяла година преписване- труда ми отива на вятъра за някакви си 20 лв :-x
gree_girl
08-25-2008, 23:14
Аз чух, че ако задължителните матури станат по бел и математика и 3тата си я избираш ти, тогава ако се приеме тоя закон ще се вдигнат стипендийте :-x
Аз от тази година ще получавам стипендия. Дано ги увеличат, че с 20 лв. какво можеш да си купиш?! :x
krisiiiiito
08-26-2008, 07:48
абе те всичко могат да говорят ама кой ще го направи :? :?
sladku_bebzi
08-26-2008, 07:56
Едва ли :cry:
Mementomori
08-26-2008, 08:27
Не съм чула подобно нещо,но няма да е зле да ги вдигнат малко,но пък съм чувала,че в някои други области за същия отличен успех взимат малко повече,е аз взимах 21. :-D
MartyParty
08-26-2008, 08:39
Аз чух, че ако задължителните матури станат по бел и математика и 3тата си я избираш ти, тогава ако се приеме тоя закон ще се вдигнат стипендийте :-x
Айде да не го приемат,а? :o Кретени!Те имат ли представа колко съм зле по математика. :lol: Тая матура няма да я взема,ако ще извънземни да ме възвисят в небесата и да ми налеят познанията на всезнайния ум с фуния.
Shadow_Walker
08-26-2008, 08:49
Ами ще е хубаво, ако ги увеличат, да се надяваме, че ще стане :]
pitan4icata
08-26-2008, 09:34
Айде да не го приемат,а? :o Кретени!Те имат ли представа колко съм зле по математика. :lol: Тая матура няма да я взема,ако ще извънземни да ме възвисят в небесата и да ми налеят познанията на всезнайния ум с фуния.
i az Ne iskam matura po matematika!!
gree_girl
08-26-2008, 20:26
i az Ne iskam matura po matematika!!
То и аз не искам по бел, абе по нищо н искам! Тея матури са тъпа работа :-x
soul1199
08-26-2008, 20:32
4yh ne6o takova,ama 6e 4akame,pak dano stane :-o
mysterious93
08-26-2008, 21:58
:D мале и аз неща по математика..алгебра съм доло горе ама от геометрията нищо не хващам :D толкова ли са малки стипендийте бе?мале егати смеха...тия ни се подиграват направо.в друга тема спориха от кой клас почват да се взимат стипендий и сякаш някой беше казал че са над 50 лева а вие тука казвате по 12-20 лева...пфф подигравка
psychopath
08-27-2008, 02:49
не
nicolepcd
08-27-2008, 05:38
И аз чух такова нещо... Даже казаха, че си било сигурно... Хах :-o
nicolepcd
08-27-2008, 05:49
Ще си заринете съществуванието със зубрене и задниците ви ще се скъсат от подмазванье, и накрая ще ви се изсерат отгоре и ще ви метнат 20 лв :lol:
Дееба и материалистите.
А също така съществуват хора, които учат за да имат някаква обща култура и да не се излагат с тъпи постове... 8)
И аз се самнявам. В нашето училише съкратиха половината учители, защотото на общината не и стигали парите да им плаща, нали и те тряа си приберат нещо в джобчетата. Пък за увеличаване на стипендийте да не говорим. С тези делегирани бюджети от тази година едва ли ще ни огрее 8-)
Аз ще завърша докато се сетят да вдигнат стипендиите. Стоят си 21 лв от поне 4-5 години, за преди това не знам.
gree_girl
08-27-2008, 11:55
:D мале и аз неща по математика..алгебра съм доло горе ама от геометрията нищо не хващам :D толкова ли са малки стипендийте бе?мале егати смеха...тия ни се подиграват направо.в друга тема спориха от кой клас почват да се взимат стипендий и сякаш някой беше казал че са над 50 лева а вие тука казвате по 12-20 лева...пфф подигравка
... по принцип стипендиите са по 21 лв. , но в някой техникуми са по-големи. На бившия ми е към 52 или нещо такова. Де да взимах и аз толкова.
emily_1234
08-27-2008, 14:33
не е много по темата но от кой клас се взимат стипендии и само в частни училиша ли ? :o :(
br taq godina ka se nadqvam da si vzema stipendiqq pojelaite uspeh
ами нз много хора казват че със сигурност ще са по 50 лева от тази учебба година но аз се съмнявам незнам ще видиме имаме още малко до даскало :lol:
pitan4icata
08-27-2008, 16:48
не е много по темата но от кой клас се взимат стипендии и само в частни училиша ли ? :o :(
xaxa kak go izmisli v 4astno u4uli6te se edno ti da ima dava6 1000-2000lv taksa i te d ato davat 20 lv stipendiq :D:D
mislq 4e ot 8 klas se dava za otli4en uspeh ili po socialni pri4ini ,po dohod
ElisaDay
08-27-2008, 17:08
А дано да ни я вдигнат, де :( А това за 35% е наистина вярно :) Ама нали се сещате , че минималната заплата я дигат ама не и стипендиите ... :?