View Full Version : забременяване по време на цикъл
знам че възможността това да стане е малка, но винаги има възможност нали така.
въпроса ми е ако е станал гаф докато е била в цикъл и след това на другия месец няма да й дойде нали?
Love0nlyMyself
08-26-2008, 10:06
има възможност да а за цикъла не е сиг щото както вече знаеш или и цветна бременност но инече би трябвло според мен да и закъснее и да може и да не й дойде най-добре е ако се е случило нещо при вас да отидеш и да земеш един тест
eveto_xx
08-26-2008, 10:07
въпроса ми е ако е станал гаф докато е била в цикъл и след това на другия месец няма да й дойде нали?
Ами ако е била в овулация по време на цикъла (което е малко вероятно, НО Е ВЕРОЯТНО),няма да и дойде => бременна е. Но е малък шанса. А пък и как така станал гаф? Нехигиенично е да го правите по време на цикъл без презерватив...
Да се забременее по този начин си е почти като аномалия, защото на практика означава новата й яйцеклетка да е зряла докато още се изхвърля старата...така, че не мисля, че има за какво да се притеснявяш.Това не е нещо, което се случва "от време на време".Ако цикалът и принципно е редовен няма страшно
Иначе няма какво да чакаш или мислиш за следващ цикъл...тест за бременност и готово
SpOrTs_GiRl
08-26-2008, 10:37
Ами ако е била в овулация по време на цикъла (което е малко вероятно, НО Е ВЕРОЯТНО),няма да и дойде => бременна е. Но е малък шанса. А пък и как така станал гаф? Нехигиенично е да го правите по време на цикъл без презерватив...
Подкрепям.
Да се забременее по този начин си е почти като аномалия, защото на практика означава новата й яйцеклетка да е зряла докато още се изхвърля старата...така, че не мисля, че има за какво да се притеснявяш.Това не е нещо, което се случва "от време на време".Ако цикалът и принципно е редовен няма страшно
Иначе няма какво да чакаш или мислиш за следващ цикъл...тест за бременност и готово
Мн точно казано 8)
Sunny_stz
08-26-2008, 10:55
Почти невъзможно е да се забременее по време на цикъл....
Love0nlyMyself
08-26-2008, 11:27
Почти невъзможно е да се забременее по време на цикъл....
ПОЧТИ
GabisiTa
08-26-2008, 11:31
Вероятността да забременее е малка, но все пак я има :)
Xrisenceto
08-26-2008, 11:46