View Full Version : Едно въпросче...
NimfomaN
08-26-2008, 10:08
Emi vyprosa mi e sledniq: s priqtelkata mi ne sme pravili sex ot 2 meseca (mene me nqmashe v grada) i sq sled kato se vyrnah zajadnql za sex, na neq trqq da i idva (ne e doshlo oshte). Utre se ugovorihme da ida v tqh i da go napravim, no mn me e strah da ne da se skysa prezarvativa i da zabremenee i togava da go qm golemiq taka da se kaje, ako nqkoi ima nqkakva ideq ili predlojenie da go kaje...
P.S. molq moderatorite da mi prevedat temata mnogo se izvinqvam no imam problem s Windows i ne moga da pisha na bg. Molq da byda razbran pravilno.
Love0nlyMyself
08-26-2008, 10:10
страх те е да не се скъса презерватива ???
така ли ??
преди нали сте го правили къф е проблема ??
нема те изяде като е в цикъл не се безпокой
exclusive__16
08-26-2008, 10:13
tebe mai te e strax sa da praite SEx :D :-D :-D mi kupi si syper zdrav prezervativ i gotovo :D mojebi nqkoi na DUREX,,vij gi tam az ne se razpraqm s teq ne6ta :D .YSPEX.
FreeSpirit
08-26-2008, 10:13
споко е...даже може да ти хареса повече...Като са в цикъл, някои момичета са като разгонени :grin: :grin: :grin:
NimfomaN
08-26-2008, 10:14
Emi da ne da se skysa i da imam golemi problemi. na neq o6te ne i e doshlo. Predi sme go pravili ama predi 2 meseca i taka da se kaje veche ne izdyrjam.
Cvetito53
08-26-2008, 10:14
Nali ste go pravili predi taka 4e nqma ot kakvo da te e strah!!!Otdai se na udivolstvieto!!!
P.S ako tolkova te e strah proverqvai ot vreme na vreme i nqma da ima6 problemi!!!Uspeh!
Хахаха ама че глупав въпрос. :D Хем зажаднял за секс, хем цикъла й щял да идва, хем го било страх да не забременее. Последно какъв ти е въпроса, че нещо не се подразбира. А ако си го правил и преди от кво те е страх? Просто не свършвай в нея като те е страх да не се скъса презерватива!
NimfomaN
08-26-2008, 10:17
Pyk az polzvam samo Sportex Save ili neshto ot sorta. T.e. nai sigornite (ako moje da se narekat taka)
Love0nlyMyself
08-26-2008, 10:19
аха и са след 2 месеца вече времето е променено не е като преди 2 месеца сигурно да правиш секс вече презервативите са късат като ластици божее я се осъзнай :?
TehMothaFucka
08-26-2008, 10:23
От всеизвестен батко - неизвестен татко :lol:
girl_in_black
08-26-2008, 10:26
Купи си то тези презервативи Extra save мисля,че бяха и не вярвам да имаш проблем.
Bellatrix
08-26-2008, 10:26
Pyk az polzvam samo Sportex Save ili neshto ot sorta. T.e. nai sigornite (ako moje da se narekat taka)
Durex са по - сигурни \:D/
prettyIdeath
08-26-2008, 10:27
От кво те е страх? От голямата черна дупка ли?
Вземи си 1-2 кондома и ако се скъса единият, ще сложиш другия. И ако толкова много те е страх от яденето на големия *** , не свършвай вътре дори и с кондом.
Къв ти е проблема всъщност? :-o
праскай я в цикъл тъкмо вероятността да забременее е по-малка ама пак я има :D
NimfomaN
08-26-2008, 10:30
M da... veche e qsno, sex shte ima, s sportex , a i zabelqzah che i na neq mn i se iska se mi nalita i me bara :-P - moqta mechta, jalko che e samo za nqkolko dena, shtoto az vinagi sym taka :oops: :oops: :oops:
DEATHWING
08-26-2008, 12:13
Аз бих предложил щом си на зор да купиш качествени презерватив и давай както обикновено, ако стане нещо купи тест за бременност и ако е положителен купи от хапчетата където в рамките на три дни можеш да предотвратиш бременността.
Love0nlyMyself
08-26-2008, 12:15
Аз бих предложил щом си на зор да купиш качествени презерватив и давай както обикновено, ако стане нещо купи тест за бременност и ако е положителен купи от хапчетата където в рамките на три дни можеш да предотвратиш бременността.
за те отчете теста правилния резултат треа да са минали най-малко 7 дни след акта а хапчето е до 3 дни макс след акта
за те отчете теста правилния резултат треа да са минали най-малко 7 дни след акта а хапчето е до 3 дни макс след акта
Е хапчетата не може ли да се взимат превантивно, независимо дали е бременна или не. За всеки случай ?
DEATHWING
08-26-2008, 12:17
Ахам...изглежда си права. 8-)
Love0nlyMyself
08-26-2008, 12:25
Е хапчетата не може ли да се взимат превантивно, независимо дали е бременна или не. За всеки случай ?
не тва хапче е за спешни случай ако си сиг че е попаднала сперма в вагината й ако мислиш че не е попаднал няма от кво да се тревожиш щото тези хапчета съдържа голяма доза хормони които вредат ... и не е хубаво да се зимат тези хапчета често щото ако ги пиеш секи месец може и деца да нямаш после а инече тва дет искаш ти май са противозачатъчните пиеш ги там на опаковката си пише секи път и можеш да си го правш и без няма да има проблем обаче веднъж почнеш ли ги не е хубаво после да ги спираш
а за спешноконтрепцетивите само до 72 часа ( 3 дни) могат да се вземат след акта инече няма да подействат
NimfomaN
08-28-2008, 12:15
taka vchera pravihme sex. i tq svyrshi 5 pyti (kolkoto i neskromno da zvuchi) i utre iska pak. ta vyprosa mi e ima li nqkakva opasnost za neq da ne da i stane neshto da i navredq, kato pravehme sex az bqh s prezyrvativ i posle kato svyrih pyrviq pyt go mahnah i proverih nqkolko puti da ne e spukan nqkade i ne beshe. T.e. nadqvam se da nqma opasnost da zabremenee
Love0nlyMyself
08-28-2008, 12:26
абе голяма параноя си само се филмираш :? седно правиш за пръв път секс я се успокой нищо й няма на приятелката ти не е бременна
NimfomaN
08-28-2008, 12:30
ne vyprosa mi e dali nqma da i stane ne6to kato pravim sex postoqnno predi da i e doshlo
Love0nlyMyself
08-28-2008, 15:31
мн ясно че няма да стане секса е полезен !! доказано е тва си е един вид спорт даже подобрява и паметта
cybersound
08-28-2008, 16:06
Хахах ти си бати фена... Че ко ти пречи да си я праскаш докат е в мензис?... Големата работа.... И за презервативите ми ообразовай се малко....
taka vchera pravihme sex. i tq svyrshi 5 pyti (kolkoto i neskromno da zvuchi) i utre iska pak. ta vyprosa mi e ima li nqkakva opasnost za neq da ne da i stane neshto da i navredq, kato pravehme sex az bqh s prezyrvativ i posle kato svyrih pyrviq pyt go mahnah i proverih nqkolko puti da ne e spukan nqkade i ne beshe. T.e. nadqvam se da nqma opasnost da zabremenee
:shock: :shock: :shock:
Вие по график ли правите секс?"Вчера се разбрахме утре да отида в тях и да го направим",сега пък сте се разбрали утре пак...много странно ми звучи това...
ne vyprosa mi e dali nqma da i stane ne6to kato pravim sex postoqnno predi da i e doshlo
Не няма да и стане нищо!От какво точно се притесняваш?
мале изрод си изрод....... :lol:
eveto_xx
08-28-2008, 21:06
Emi vyprosa mi e sledniq: s priqtelkata mi ne sme pravili sex ot 2 meseca (mene me nqmashe v grada) i sq sled kato se vyrnah zajadnql za sex, na neq trqq da i idva (ne e doshlo oshte). Utre se ugovorihme da ida v tqh i da go napravim, no mn me e strah da ne da se skysa prezarvativa i da zabremenee i togava da go qm golemiq taka da se kaje, ako nqkoi ima nqkakva ideq ili predlojenie da go kaje...
P.S. molq moderatorite da mi prevedat temata mnogo se izvinqvam no imam problem s Windows i ne moga da pisha na bg. Molq da byda razbran pravilno.
Абе и ти не знаеш къде се намираш май...
shpaniolche
08-28-2008, 22:33
КАтооо те е страхх сложиии ДВАААА :razz: :razz: :grin: :D :D