PDA

View Full Version : Проблем с намирането на приятели :/

t1n4e7o
08-26-2008, 11:32
Ами мога да кажа, че приятели не ми липсват, но всички те са по- големи от мен. Искам да си намеря поне една сродна душа и в училище. Уча в езикова гимназия, но някак си не мога да се сприятеля с нито едно момиче от моя випуск. Незнам защо става така. :( всички мои съученички, а и не само те, са някак си надути и аз не мога да се впиша сред тях. С някои си казваме по някоя и друга приказка и до там, а с другите поддържаме добри отношение и до тук. Бих искала по някакъв начин да се сближа с поне няколко от тях, накар че всички си ходят по групички. Много ми е кофти да си стоя в класната стая и да мога да си гивиря само с един двама мои съученици при това момчета. Как да намеря поне две момичета от класа си или поне от съседния, а не от 11 или 12 примерно, с които да излизам и да си прекарваме времето заедно.Знам, че може би темата ще ви се стори тъпа, но на мен наистина ми тежи. :(

ПС: Сега аз ще бъда в 10 клас.

Lysander
08-26-2008, 11:55
Е, ти пък що се ограничаваш с хората само от твоя клас. Нали има и други училища. Потърси там. Със сигурност ще намериш някой. Ако ли пък не стане, пробвай в друг град и така.

MostHated
08-26-2008, 11:58
По тая логика, трябва да пробва и в Китай!

А по темата, избери си някоя с която имате поне малко сходни интереси, поговорете си... Всичко ще се получи

neMec`
08-26-2008, 12:02
ами виж например нашия клас в 9 всички бяха по двама ,по трима в 10 вече станаха две групи и накрая в 11 и 12 клас целия клас се сплути и започнахме да излизаме мн зборно :) и това се случва в доста класове такаче ся в 10-ти клас може без да полагаш някакви старания просто класа леко да се посплути и да успееш да се впишеш при тях :)

t1n4e7o
08-26-2008, 12:02
Е, ти пък що се ограничаваш с хората само от твоя клас. Нали има и други училища. Потърси там. Със сигурност ще намериш някой. Ако ли пък не стане, пробвай в друг град и така.

Значи аз не казах, че нямам приятели! А че нямам приятели в класа си или от съседните класове, а искам да общувам с мои връстнички. Имам си приятелки, но по- големи от мен. Искам поне като ида на даскало и да си имам и там някой, но май аз съм прекалено обикновена за тях... :?

AceXe
08-26-2008, 12:30
Или обратното....

sladur4etyYy
08-26-2008, 17:53
на някоя с която сте в добри отношения й пи6е6 ся вакакнцията по скайп ''оооо как сии кво стаа с тебеее забрайхме се нещо май а'' или нещо от тоя сорт и след като си кажете по няколко думи там я питай дали й се ходи някой път на кафе щото си4ките ти познати са някъде си и ти е тъпо примерно. излизате, сближавате се и така ;]

DEATHWING
08-26-2008, 19:50
Дам, позната история.Пробвай да направиш чат на някой чин, (ако няколко класа минавате през една стая),ако е възможно.Потърси общи интереси с някой.Спокойно надувки сте, защото не сте си свикнали. :D

Lysander
08-27-2008, 12:07

Значи аз не казах, че нямам приятели! А че нямам приятели в класа си или от съседните класове, а искам да общувам с мои връстнички. Имам си приятелки, но по- големи от мен. Искам поне като ида на даскало и да си имам и там някой, но май аз съм прекалено обикновена за тях... :?

Да, бе схванах,че имаш и други приятели. Имах впредвид, че в другите училища или на други места ще има твои връстници. Според мен няма много смисъл да търсиш в твоя клас, щото момичетата вече са ти ясни и няма да се променят.

nefchi_bs
08-27-2008, 20:40
Проблема с надутите съученички го имах и аз...Много гадно найстина,но единствения начин да се сприятелиш с някои такъв е да бъдеш по-надута от него...Сега като почнете се понадуй и ще видиш,че ще почнат да те заговарят и да те канят с тях...Извинявам се ако звучи тъпо ама прим мен така стана...Успех все пак :-)