View Full Version : Връзки с обществеността и реклама
Здравейте всички. Тази година ще съм 12-ти клас, хуманитарен профил съм и досега мислех да кандидатствам с история. Но като че ли размислих и засега съм се спряла на това - връзки с обществеността и реклама. Много бих се радвала някой, който е запознат или учи това да ми разясни точно какво представлява специалността, тъй като родителите ми хич не са в час с тия неща и съответно няма кой да ме просветли (и за нещастие съм се спряла на това само защото ми звучи добре), както и какви са точно изпитите за прием, факултетите и изобщо всичко свързано с кандидатстването. Голяма паника ме е обзела, помагайте.
Благодаря.
shaka_kan
08-26-2008, 13:15
Здравей мила,
Ами какво да ти кажа. Аз тази година завърших Връзки с обществеността, специалността е хубава и има преспектива, но и рекламата не е никак лоша. Аз сега работя в областта на рекламата и е добре заплатено..ее не както трябва де, но пак е нещо. Сега мисля да записвам магистратура Реклама, но нали ти казвам нещата са много на кантар. Зависи какво ти се отдава и дали ще искаш да се занимаваш с реклама, защото си е доста пипкава и не МНОГО лесна работа. Даже бих казала , че нештата там са доста сложни. Лично аз мисля, че рекламата е по-добра и има повече преспектива пък и парите са повече. Успех с избора...
А можеш ли да ми дадеш още подробности, какви изпити ще трябва да държа, кои предмети трябва да напъна тая година, в кои университети я има тази специалност ?
Пак казвам, споделяйте всичко за кандидатстването - ще е добре дошло.