PDA

View Full Version : Той ми е приятел и ме е страх как ще постъпи, ако разбере...

lollipopche
08-26-2008, 13:37
ima edno momche koeto si haresah oshte kato se primestih v negovoto uchilishte oshte v momenta v koito me zagovori mi haresa strashno mnogo,stanahme priqteli zaedno navsqkade dori jiveem tochno edin sreshtu drug,no ima neshto koeto me grize ot vytre kato go vidq iztrypvam,no toi mi e priqtel i me e strah ako razbere che mi haresva kak shte postypi :? neznam kakvo da pravq :(

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

lo0s3r
08-26-2008, 13:43
кажи му, може и той да иска като теб, поне ще разбереш и няма да се чудиш

*Krisinka*
08-26-2008, 13:47
събери смелост и му кажи :) казвам ти от личен опит понеже харесвах най-добрият ми приятел,който ми беше като брат..харесвах го 3 години и така и така не му казах докато накрая той не ми каза че има чувства към мен и сега сме заедно и всичко е идеално 8) така че..кажи му,може да изпитва същите чувства,каквито ти към него 8)

s3xy
08-26-2008, 13:57
а пък аз ще те посъветвам да почнеш да му намекваш за чувствата си почти безобидно и след месец - 2 да почнеш вече малко по-директно, ако той се отзове значи и той те харесва като нещо повече от фр, ако не - не :]
айде успех

dd_93
08-26-2008, 14:05
явно знаеш че приятелството в любов става, а обратното не! Нищо не ти пречи да опиташ, а ако наистина сте приятели ще си останете такива! Един физик бе казал:"Опитът никога не лъже"

zaraaa
08-26-2008, 14:27
кажи му, може и той да иска като теб, поне ще разбереш и няма да се чудиш

Мхм, правилно :P