View Full Version : Нормално ли е...?
Green`Sky
08-26-2008, 21:09
Здравейте!
Кажете нормално ли е...?
значи когато сме някъде с приятеля ми примерно в някоя градинка с приятели и двамата се усамотим на някоя пейка и той почне да ми бърка мен ми е адски кеф обаче когато почне да си играе с клитора ми и мен ми е от една страна приятно но от друга се едно изпитвам няква адската болка и не мога да я търпя..но не е точно болка някво странно е и едвали не цялата почвам да се гърча...странно е така като го обяснявам, но.......
Та кажете и при вас момичета ли е така и нормално ли е, а ако не е но ви се еслучвало какво сте правили за да не усащате това ....нз как да го нареча...?!?!?! :smt017
Bellatrix
08-26-2008, 21:16
Еми клитора е доста чувствителен и понякога докосването му директно с пръст е болезнено.
А както го обясняваш, по скоро ти е много кеф. :-D
LovelyGirl
08-26-2008, 21:21
Еми клитора е доста чувствителен и понякога докосването му директно с пръст е болезнено.
А както го обясняваш, по скоро ти е много кеф. :-D
И при мен понякога е мн чувствителен и само при леко докосване ме заболява.
А тя наистина както го е обяснила все едно и е супер яко :-D ;P
girl_in_black
08-26-2008, 21:22
Ами нормално е ако пръста не му е навлажнен да те боли.
Бе ти да не си получила оргазъм без да разбереш ве? :D
и при мен се е случвало,но както казват другите-клитора е много чувствителен,приятеля ти просто трябва да внимава малко повече с движенията :)
напълно нормално е.и аз съм го изпитвала :oops: просто му казвай къде ти е приятно и къде усещаш това "раздразнение" :) повярвай..дори е възбуждащо за него :P
Love_Boy
08-26-2008, 21:36
Здравейте!
Кажете нормално ли е...?
значи когато сме някъде с приятеля ми примерно в някоя градинка с приятели и двамата се усамотим на някоя пейка и той почне да ми бърка мен ми е адски кеф обаче когато почне да си играе с клитора ми и мен ми е от една страна приятно но от друга се едно изпитвам няква адската болка и не мога да я търпя..но не е точно болка някво странно е и едвали не цялата почвам да се гърча...странно е така като го обяснявам, но.......
Та кажете и при вас момичета ли е така и нормално ли е, а ако не е но ви се еслучвало какво сте правили за да не усащате това ....нз как да го нареча...?!?!?! :smt017
Това се нарича ОРГАЗЪМ миличка. Свиквай!
SK0RP10N
08-26-2008, 21:45
Оргазъм е това
otkachalkataaa
08-26-2008, 22:20
и при мен се е случвало,но както казват другите-клитора е много чувствителен,приятеля ти просто трябва да внимава малко повече с движенията :)
\:D/
Обърках се вече... :lol: Едни казват че това е оргазъм...Еми като не сте го почувствали вие , откъде знаете? :)
+1 :lol: :lol: :P
+1 фром ми :lol:
АЙДЕ И ФРОМ МИИИИИИЙ И лов ю! :lol: Ду ю ноу хау мъч ай лов ю??? :razz: :razz: :razz: :-P :lol: :lol:
GabisiTa
08-27-2008, 06:48
Може би си изпитала оргазъм .. :) Друг път изпитвала ли си...? :)
+1
:D :D
Може да не е изпитала оргазъм , може просто приятеля й да я натиска доста силно по клитора и от там да се получава това "гърчене" . Е а може и оргазъм да е ама предполагам тя щеше да разбере :-o
Crazy_sunchO
08-27-2008, 07:27
тва не е нормално! отивай на лекар веднага.. :lol: :lol: :lol:
TehMothaFucka
08-27-2008, 07:34
АЙДЕ И ФРОМ МИИИИИИЙ И лов ю! :lol: Ду ю ноу хау мъч ай лов ю??? :razz: :razz: :razz: :-P :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :grin:
Здравейте!
Кажете нормално ли е...?
спотед мен не се отпускаш и отдаваш изцяло имойе да е зареди това :-P :-P :-P