View Full Version : Може ли да съм хванала нещо? :(((
mila_kostadinova
08-26-2008, 22:02
Оня ден бях в дискотека и се натисках с непознато момче,проблема е че се целувахме малко по-страстно и днес виждам,че имам раничка на устната,с др думи ме е разранил леко докато се целуваме и се чудя може ли да ме е заразил с нещо??? Не дай си Боже!! Питам щото изглеждаше малко съмнителен,а тая раничка не ми харесва,моля кажете без да се подигравате има ли някакъв риск ! :(
Ами според мен няма причина да се тревожиш, но аз не съм много спец. По-добре някой запознат да ти обясни :)
Ако те е хапал по устната , ще те разрани... :)
mila_kostadinova
08-26-2008, 22:05
Еми да,ама може ли да се заразя с нещо от тая раничка? Щото де да знам от целувките се е получило,ама ако е болен нещо?? Има ли и минимален шанс да ми е лепнал нещо? ?!
ScaRLett*
08-26-2008, 22:25
Отивай на лекар.Може да ти е лепнал сифилис или херпес! Дано да не е нито едното от двете,и за в бъдеще не се натискай по дискотеки със "съмнителни" типове!
Аз нещо не разбрах... Вие чукали ли сте се , целували ли сте се , правила ли си му свирки , лизал ли те е ? Поясни малко , за да знаем какво да ти отговорим. :-|
Аз нещо не разбрах... Вие чукали ли сте се , целували ли сте се , правила ли си му свирки , лизал ли те е ? Поясни малко , за да знаем какво да ти отговорим. :-|
gree_girl
08-26-2008, 22:33
Ако е бил болен от нещо и е имал ранички в неговата уста, от които е попаднала кръв върху твоята рана е възможно.
бая балами събра днес :D Добре, че е елфическата ти мъдрост :) ТА... не разбрах само, защо непременно трябва да имаш раничка в устата за да те зарази с нещо? То и без раничка става :) Освен това как така е бил съмнителен? Мангал ли беше или.... и защо се натискаш със "съмнителни" типове???
la4ezara
08-27-2008, 05:45
Ако и той е имал раничка и раничките ви са се допрели може и СПИН да хванеш
Crazy_sunchO
08-27-2008, 06:14
Ми както имаш смелостта да се целуваш със съмнителни непознати по дискотеките, така ще си носиш последиците... :?
Mr_Crowley
08-27-2008, 06:17
Ми може, разбира се...що не мислите като се натискате със "съмнителни" капутчета, а после пишете - може ли да ми има нещо!!! Разбирам, че в днешно време да си парантия е гордост, ама поне малко вложете мисъл.... :smt021 :smt021 :smt021
Чети. После коментирай.
GabisiTa
08-27-2008, 06:39
Разбира се, че може .. :x Щом е съмнителен не е трябвало да имаш нищо с него, за да избегнеш подобни неща... :? Отивай на лекар по-добре...
може да те разболее с СПИН - :D :D :D майтап може наи много от една целувка да те разболее с настинка :shock:
Раничката е само началото...сга ще ти излезе изгнила дупка на лявата буза,после ще ти окапят очите изъбите,накрая ще ти се стопят костите и ще умреш в агония!
Попринцип по слюнков път най-често се предават хепатит А и Б,понякога и Ц.Което никак не е малко,защото ще се имаш проблем с черния дроб.Ако е бил циганче има и вероятност и това да е,защото те най-много хващат хепатит,нали им липсва хигиена.Занапред внимавай,и отделяй целувки само на някой,когото първо си помирисала.