PDA

View Full Version : Свобода

i_hate_you_but_i_love_you
08-26-2008, 22:04
Здравейте! Темата ми не е толкова проблем,колкото разсъждения, така че ако не ви се чете, недейте!
От няколко дни си мисля за миналите си връзки и осъзнах защо късам момчетата толкова внезапно, неочаквано и гадно. Всички ме притискат, избързват с нещата и ме оставят без дъх.. много често след среща, вместо влюбена в някой, аз се чувствам изморена и изтормозена. Забелязала съм,че ако не стане каквото кажат мъжете, винаги става скандал.. особено ако и двамта партнъори са инати (а като почне да ме цепи главата от тези кавги става лошо). Друга грешка на момчетата, която ме изстощава е ревността.. като се поздравиш с някое момче на улицата те -"Кой беше този?! :x " ---- това го мразя от дъното на чарвата си до мозъка на костите :o Нима не може да си имаме приятели момчета?!
Нали съм с него.. с гаджето си.. защо ме разпитва.. нестига че му давам времето си ами и ревнува без основания!!! Също много мразя ако каже "Сега на море ще ходиш.. кой знае с какви пичове ще се забиваш, мене ще ме забравиш" -- няма основания да го казва, разстройва ме и почвам да гледам към него като обект на кавги и спорове! А ако ми нахалства постоянно за секс, след като съм му казала,че не искам и че сега не е момента, той казва "А значи не ме обичаш вече, неискаш да си с мен?!" и се прави на сърдит.. Това е една от най-големите грешки на момчетата - мислят си, че всичко е в краката им и всичко трябва да става на тяхното НЯМА ПЪК!
Като почна още малко да се опитвам да мисля се указва че имам интерес към момчета, които не ми ходят подир г*за и не показват много ревност и загриженост за мен :-o Странен човек съм..
А не е ли най-добре да даваш времето си и любовта си на хората, които най-много заслужават - твоите приятели! В смисъл на мен ми е по-спокойно и по-добре, когато съм свободна.. весела съм и ги няма онова напрежение и онова недоверие, които ме задушават докато ходя с някой!
Това са лично мои разсъждения, аз сама съм стигала до някои изводи :-D Просто така си ги пуснах, за да ми олекне :grin:

fuck_brainpants
08-26-2008, 22:14
8) а тъй.. осъзнало е момчието някои неща, които вия пикли насрани не можете :shock: браво на момичето :-)

sladur4etyYy
08-26-2008, 22:17
А не е ли най-добре да даваш времето си и любовта си на хората, които най-много заслужават - твоите приятели! В смисъл на мен ми е по-спокойно и по-добре, когато съм свободна.. весела съм и ги няма онова напрежение и онова недоверие, които ме задушават докато ходя с някой!

и с мен е така до няква степен, спкойно :D даже днеска се замислих то4но за това

Erica
08-26-2008, 22:19
Това че ти се попадала само на ревниви и собственически настроени момчета...не значи,че всички са такива :wink:

Но все пак - поздравления за откритията,които си си направила :mrgreen:

zaraaa
08-26-2008, 22:47
Права си, някои момчета наистина допускат тези грешки, които в даден случаи оказват голямо влияние, писва ти и решаваш, че ще сложиш Край на връзката ви, защото всичко си има граници, дори и търпението :) Но не всички са такива :)

Kozmen
08-26-2008, 23:07
Ревността си има граници :) Ти явно наистина все такива си ги целила. Аз примерно съм много ревнин, но дори така да е, не трябва да го показвам. :)

BaiToq
08-27-2008, 05:12
Браво,ти си гениална.

GabZityY
08-27-2008, 07:52
и аз страшнно много мразя такива момчета които не ти дават нужната свобода искат да са непрекъснато до теб..пък ако не е така то да им даваш отчети за всичко....не съм попадала на такъв :grin: може би защото много добре преценявам какъв е човека преди да тръгна с него и в повечето случаи ги избягвам тези неща...според мен таква връзка няма голямо бъдеще но това си е само мое мнение естествено :) ако се обичате и изясните нещата всичко може да си бъде наред :) :-D

Whyniser
08-27-2008, 09:31
От една страна си права.Сега се чудя когато някои човек срещне непознат човек не си ли задава въпроса "Кой беше този?".Или пък вече момичетата не разбират от шега (но сигурно и той е един шегоубиец :D ) "Сега ще ходиш на море и т.н. ".Това аз го разбирам отстрани,а реалността винаги може да е друга. :lol:

MartyParty
08-27-2008, 09:42
Добро утро!Спри да им се връзваш на лигавщините.Така или ще престанат,или ще те скъсат с думите "Ти си курва и се правиш на недостъпна".И в двата случая не губиш нищо.

xxxSnowflakexxx
08-27-2008, 12:11
Много момчета допускат тези грешки!

cherinka
08-27-2008, 12:38
Това че ти се попадала само на ревниви и собственически настроени момчета...не значи,че всички са такива :wink:

Но все пак - поздравления за откритията,които си си направила :mrgreen:
Да, просто си попадала в такива ситуации, които те карат да вадиш тези разсъждения.
До няква степен си права.
Но и понякога всички хора постъпват глупаво, само защото пазят територията си и не искат да изгубят това, което имат.
А и все повече и повече хора гледат собствения си кеф и не очаквай скоро да попаднеш на някого, който ще ти дава свободата, която желаеш, защото след като вече си се обвързала би трябвало да ти е ясно, че до няква степен я губиш малко по малко...

Погледни го и от друга страна:
Разминаваш се с някое момче, поздравявате се, и ще е тъпо приятеля ти да си замълчи.
Отиваш на море - ясно е, че там бъка от народ и загорели мъже и жени - защо, пък, не го приемеш нормално това, което ти казва приятеля ти. Защото и той има малко право...

Като цяло си права, но това не означава, че те грешат.
Никой човек не може да има доверие дори на себе си, а да не говорим за на някой друг....

Erica
08-27-2008, 12:42
Много момчета допускат тези грешки!

Да бяха само мъжете...и жените не им отстъпват...

FreeSpirit
08-27-2008, 13:18
Права си...но не всички са такива, пък и ако става въпрос има и мн момичета, които се държат точно по тоя начин ;)
важното е да не се отказваме и да продължаваме да дирим щастието си :-)

keep_smiling
08-27-2008, 13:18
"Свобода" ми е любимата думичка :D не ми харесва някой да ме притиска и непрекъснато да ми говори кога пак ще се видим, да ме разпитва за тоя и оня по улиците или за това какво ще правя когато замина за някъде си! Кога, какво, къде и защо съм казала или пък не съм! :? Според мене всичко си е на периоди и си зависи от характера, някой обичат да им ходят по гъза, както се изрази, други пък да ходят по гъза на трети...

spontaneous
08-27-2008, 15:35
знаеш ли кво ше ти кажа :D понеже те познавам мноо добре само ше ти кажа че незнаеш кво искаш все още не са ти винновни хората ... ама споко след около годинка две ай да не каам 3 ше се осъзнаеш душко не се притеснявай пък ако не стане тка няа да позволя да ходих да скачаш от на там :-P

i_hate_you_but_i_love_you
08-27-2008, 16:08
знаеш ли кво ше ти кажа :D понеже те познавам мноо добре само ше ти кажа че незнаеш кво искаш все още не са ти винновни хората ... ама споко след около годинка две ай да не каам 3 ше се осъзнаеш душко не се притеснявай пък ако не стане тка няа да позволя да ходих да скачаш от на там :-P
Много добре знам кво искам, а и щом има 1 изключение, значи не съм толкова взискателна.. И не си мисли, че ти си осъзнала всичко и си безгрешна! Просто се заблуждаваш за някои неща..
И да ти кажа само за сведение, че не ходя да скачам от тук на там! Заблуждавала съм се за някои бивши.. да, но това е защото търся някой, който наистина не е повърхностен и не е както се казва "за едното ебане". Съществува такъв човек..спок.. просто се стремя към по-добро.. към някой, с когото си приличаме и имаме еднакви интереси! Не ме разбираш и едва ли някога ще ме разбереш 8)

DJ_Mrav4o
08-27-2008, 16:19
я се сбийте! :grin: :grin: Не знам много по въпроса понеже от много време съм "соло", но пък момчетата, с които съм била не бяха такива.