Влез

View Full Version : Има ли опасност?

gl3zl10
08-26-2008, 22:17
Искам да попитам дали има опасност вечерта си правил секс със момиче и след края разбираш че презерватива е скъсан , но на сутринта на момичето и идва .. ?

darenka
08-26-2008, 22:21
не , няма ! Споко! :)

darenka
08-26-2008, 22:22
Ама ако се замислиш... :( :?

gl3zl10
08-26-2008, 22:23
ох .... аз специално заради това влезнах в сайта ... благодаря за бързия отговор ... мисля че ще продължавам да влизам :) има неща които незнам все още :)

///// но как така дасе замисля ... нали каза че няма ... :o :o :o

Prophecy
08-26-2008, 22:24
Ми .. нз според мен има малка вероятност :-o

MostHated
08-26-2008, 22:29
аххх още 1 тъпак ще пуска теми дали е бременна... тук трябва да има гинеколог ясновидец ... идиоти

то и аз съм тъп ама вие прекалявате! :x

gl3zl10
08-26-2008, 22:31
аххх още 1 тъпак ще пуска теми дали е бременна... тук трябва да има гинеколог ясновидец ... идиоти

то и аз съм тъп ама вие прекалявате! :x

извинявамсе високо интелигентния .... .... питам защото незнам ..... някои мойе дае бил на мое място и да знае ... отделно някои може да има познанията че дами отговори ... атоваче тисе ядосваш за такива треболии ходи си бии една чекия и лягаи ...

gree_girl
08-26-2008, 22:36
Вероятност има, но малка ... може да е цветна бременност.

gl3zl10
08-26-2008, 22:37
благодаря за отговора ....

MostHated
08-26-2008, 22:42
Човек, или там каквото си... направи 1 услуга - ГРЪМНИ УЧИТЕЛКАТА СИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! защото на нищо не те е научила жената, а колкото до темата, купувай си качествени презервативи... не от китайците тествани!

gl3zl10
08-26-2008, 22:45
Човек, или там каквото си... направи 1 услуга - ГРЪМНИ УЧИТЕЛКАТА СИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! защото на нищо не те е научила жената, а колкото до темата, купувай си качествени презервативи... не от китайците тествани!

1во това че съм го написла така незначи че незнам как се пише

и 2ро неми казваи кфи презервативи даси купувам щото точно черен durex скъсах ......
а относно тебе като личност си нищо ... извиняваи за откровенноста ми ...

MostHated
08-26-2008, 22:49
Радвам се, че ме познаваш добре и си вадиш изводи. Отрепка със скъсан кондом, ти засега такова впечатление остави. Успех пич, следващия път Durex-а може пак да не издържи... пак ше си початим , като питаш дали е бремена циганката :-D

gl3zl10
08-26-2008, 22:53
Радвам се, че ме познаваш добре и си вадиш изводи. Отрепка със скъсан кондом, ти засега такова впечатление остави. Успех пич, следващия път Durex-а може пак да не издържи... пак ше си початим , като питаш дали е бремена циганката :-D

аиде ся данезапочваме със лични убиди охлиовче че ми е писнало от такива тъпоумници кат тебе ... казах като те дразни темата непиши ... тфа е ... мисля че този път съм ясен ....

MostHated
08-26-2008, 22:54
Охлиовче... No Comment

наистина гръмни тая даскалка... кондомчо

gl3zl10
08-26-2008, 22:57
Охлиовче... No Comment

наистина гръмни тая даскалка... кондомчо

аkо обичаш спри да пише че неми се разправя ся с некой кат тебе олигофренче малко станало на 18 даже несъм сигурен дали ги имаш ...
аиде немисе занимава повече .... благодаря на всички които отговориха на въпросами итук е момента да помоля някои модератор да затвори темата защото много offtopic стана пък и съм доволен от отговора който получих

MostHated
08-26-2008, 23:03
Те спят, спокойно! :-D и ми е интересно някак си аз на 18 примерно (всъщност съм на 17) съм малък, ти си голям, пък пускаш тъпи теми че ти се е скъсал кондома! :D ДЕБИЛ!

Xrisenceto
08-26-2008, 23:06
Вероятност има, но малка ... може да е цветна бременност.

gl3zl10
08-26-2008, 23:11
Те спят, спокойно! :-D и ми е интересно някак си аз на 18 примерно (всъщност съм на 17) съм малък, ти си голям, пък пускаш тъпи теми че ти се е скъсал кондома! :D ДЕБИЛ! хах само едно ще ти напиша и се надявам да го разбереш

никой несе ражда научен ... човек се учи цял живот и умира ненаучен .... начи няма дате лъжа на 21 години съм .... ни има много неща които незнам спрямо секса .... затоа влезнах тук да попитам ...

sapa91
08-26-2008, 23:25
Те спят, спокойно! :-D и ми е интересно някак си аз на 18 примерно (всъщност съм на 17) съм малък, ти си голям, пък пускаш тъпи теми че ти се е скъсал кондома! :D ДЕБИЛ!

Аве тоя обитак няма ли кои да го БАН ве :x егати дразнилището... като си такъв нервак кво праеш тука отивай на психолог... :x ... човека пита щото се интерисува не да ти чете простотиите !!! :smt019 :smt097 :-x

Love0nlyMyself
08-27-2008, 08:22
ееее стойте бееееее ебаси кво му се нахвърлихте на момчето да не е убило случайно майка ви :-x никой не се е родил учен налИ ?! и честно да ти кажа уВВАЖАВАМ ги тези хора които се инт щото малко момчета остнаха да ги е грижа за приятелките си дали са бременни или не :x презервативите и да не са китайски пак е има вероятност да се скъсат ако треа и за милион лева да са божее :x аз разбирам за глупави теми да се заяждате които са ебавки ама :x

по темата: има съвсем малка веротност но мисля че не е :)

love_is_in_the_air
08-27-2008, 08:28
Сега професорите ко му се нахвърлихте,нищо лошо не е направил ,като е попитал,а и е прав никой не се ражда изучен.
На твое място бих я накарал да си направи тест или да отиде на гинеколог,защото има малка вероятност да е бременна.
Успех!! :)

AceXe
08-27-2008, 09:22
Сега професорите ко му се нахвърлихте,нищо лошо не е направил ,като е попитал,а и е прав никой не се ражда изучен.
На твое място бих я накарал да си направи тест или да отиде на гинеколог,защото има малка вероятност да е бременна.
Успех!! :)
+1

Ico_
08-27-2008, 09:27
За автора и момиченцето, което каза, че имало верочтност...Не, няма никаква вероятност да е забременяла.
И пак за автора, който знаел много добре да пише...ако искал....не се пише "незнам", а "не знам"

Zqpkov
08-27-2008, 09:31
Питай Доктор Тийн ! =D> =D> =D> =D>

Love0nlyMyself
08-28-2008, 11:13
айед ще го изтрия тва за да не се излагам :-D

LadySunshine
08-28-2008, 11:20
За автора и момиченцето, което каза, че имало верочтност...Не, няма никаква вероятност да е забременяла.
И пак за автора, който знаел много добре да пише...ако искал....не се пише "незнам", а "не знам"

пише се " незнам " а не отделно :)

пLiнцесkе български език 2-3 клас :) Ico е прав :wink:

Love0nlyMyself
08-28-2008, 11:22

пише се " незнам " а не отделно :)

пLiнцесkе български език 2-3 клас :) Ico е прав :wink:

незнам :D явно учителката ми не струва :D

sladkata_bebz
08-28-2008, 11:25
Първо,за да прекратя спора"не знам" се пише отделно.И второ към автора има много малка вероятност,почти никаква...

Love0nlyMyself
08-28-2008, 11:33
добре де съжалявам моя грешка :)

LadySunshine
08-28-2008, 11:34
земи я гръмни и нея :D
тъй и тъй сте почнали :D

merilin1
08-28-2008, 11:35
уВВАЖАВАМ ги тези хора които се инт щото малко момчета остнаха да ги е грижа за приятелките си дали са бременни или не :x

не че не ги интересува, а просто момичетата се панират от най-малкото...това не може всяка 2ра да пита бременна ли е след като й е свършил на корема...или й е дошло ама било цветна бременност... филми отсякъде... иначе ако наистина има шанс да е бременна момчетата се притесняват много повече...

по тематаа... не споко не е бременна ... не ги слушай те тука още 50 бременности ще измислят само и само да се панират...