View Full Version : Моля за помощ,защото съм сериозно притеснена
milinkaaa
08-27-2008, 06:37
Please pomagaite pone s mneniq.
Zakusnqva mi veche 12 dena.Za sexa,koito sum pravila-imam si seriozen priqtel ot 3 godini i ot vreme na vreme go pravim s prezervativ ot vreme na vreme bez.Ili puk pochnem bez i posle sus i taka.Ne si spomnqm da e imalo riskov akt,zashtoto imah problemi i ne sum si otbelelqzvala riskovi aktove ili takiva.Pravih 3 testa : 1 Presto na 3 den ot zakusnenieto - otricatelen, 1 Surecheck na okolo 8 den ot zakusnenieto - otricatelen i oshte edin presto vchera - otricatelen.Nai-strannoto e che imam simptomi i za bremennost i che she mi idva-ot okolo 10 dena me bolqt gurdite -ot 3-4 mi se gadi postoqnno.Vie mi se svqt-ako ne bqha otricatelnite testove prosto .. a da dobavq-vs mesec mi zakasnqva pochti 3-4 dni,posledniq put 8 dena-sega 12.Spored vas dali she doide?Ili zaradi moje i problemi moje i da ne doide ? A za bremennosta kakvo mislite ?
Blagodarq predvaritelno na vs deto shte dadat suvet!
т.7. и друг път пиши заглавието си на кирилица :!: :!:
Moderator: by incheto
Еми тук никой не може да ти каже със сигурност дали си бременна или не. Според мен щом ти е нередовен цикъла значи няма много голям шанс да си бременна. И все пак не се оставяй на произвола на съдбата, а отиди на лекар. Успех.
GabisiTa
08-27-2008, 06:43
Може би ти закъснява поради други фактори, може и от бременност... Понякога тестовете за бременност грешат, но пък 3 пъти... знам ли :? може би не си бременна. Най-добре посети гинеколог, за да знаеш със сигурност.
PLuScHeTo
08-27-2008, 06:45
И аз мисля, че трябва да отидеш на лекар и поне да се успокоиш
milinkaaa
08-27-2008, 06:49
Rabotq ot skoro v sofiq i sum po cql den.Shefa mrazi zakusneniqta-znam che trqbva da otida,no i neznam svestni lekari tuk.Zatova se obrushtam purvo kum vas za mneniq spored vas. :(
GabisiTa
08-27-2008, 06:51
Rabotq ot skoro v sofiq i sum po cql den.Shefa mrazi zakusneniqta-znam che trqbva da otida,no i neznam svestni lekari tuk.Zatova se obrushtam purvo kum vas za mneniq spored vas. :(
Никой не може да ти каже със сигурност, все пак не сме лекари... Аз не съм от София и не мога да ти препоръчам лекар, но се надявам някой да го направи.. Успех и дано не си бременна! .. :)
Slun4evko
08-27-2008, 06:52
Някой беше споменал за клиника на братя Тодорови ако не се лъжа. Иначе може само да ти закуснява,особено щом си имала и притеснения. Но щом вече толкова години ти е нередовен,а освен това имаш и сексуални контакти/при които обикновено цикъла се нормализира,не знам защо/по-добре като идеш на гинеколог да те видят на видеозон,да ти направят изследвания на хормоните защото такива продължителни закъснения очевидно се дължат на някакъв здравословен проблем.
Тест се прави след 14тия дет от акта.Щом по принцип ти закъснява, значи може и от това да е.А има и още много причини, времето на вън..тия горещини...от много неща може да е....А за симптомите на бременност, те не се появяват веднага, недей се вкарва във разни филми.Успокой се може и от притеснетие да не ти идва.Да и иди на гинеколог.Успехчета.
Запиши си час при гинеколога той ще ти помогне 8)
milinkaaa
08-27-2008, 07:17
Neznam dali da sum malko po spokoina ot 3te testa tui kato uj 99 % sigurnost gi davat.Smqtam da piq protivozachatachni ( izpisani mi ot genekolog da dobavq).Samo go chakam da mi doide.Tozi mesec napravo shte me izcedi dokato doide :( Inache seki mesec imam sushtite simptomi predi da mi doide,no veche mnogo zakusnq :( Dano da ne e bremennost :(
Crazy_sunchO
08-27-2008, 07:19
БРЕМЕННА СИ!!! напускай работа веднага, не пий, не пуши, не яж, не дишай и не излизай от вкъщи за да не увредиш бебето! :lol: :lol: :lol:
TehMothaFucka
08-27-2008, 07:30
Най-добре отиди на генеколог за по-сигурно 8)
A_Loving_Girl
08-27-2008, 07:35
Отиди на генеколог.
Mr_Crowley
08-27-2008, 07:59
Според мен трябва да се замислиш сериозно за име... :smt021 :smt021
Love0nlyMyself
08-27-2008, 08:14
Тест се прави след 14тия дет от акта.Щом по принцип ти закъснява, значи може и от това да е.А има и още много причини, времето на вън..тия горещини...от много неща може да е....А за симптомите на бременност, те не се появяват веднага, недей се вкарва във разни филми.Успокой се може и от притеснетие да не ти идва.Да и иди на гинеколог.Успехчета.
+1
+1
ive_nceto
08-27-2008, 09:36
da ti kaja nai-dobre varvi na ginekolog moje i dane si bremenna obache tova che vs mesec ti zakasnqva si e dostatachen problem.Moje da ti ima neshto.
Теста се прави 15 дни след акта !!! ако се съмняваш толкова отиди на гинеколог :? :? :? :-o :-o :-o :) :) :)
venitywe
08-27-2008, 11:11
Zqpkov, ти си мой човек ;) уважавам те само заради тая песен на подписа ти 8-)
Zqpkov, ти си мой човек ;) уважавам те само заради тая песен на подписа ти 8-)
Хаха :)
beachy_bunny
02-15-2009, 21:03
БРЕМЕННА СИ!!! напускай работа веднага, не пий, не пуши, не яж, не дишай и не излизай от вкъщи за да не увредиш бебето! :lol: :lol: :lol:
Тъс пък я са успокой малко ... т'ва тука да не ти е детската градина ...
hahavteen
02-15-2009, 21:05
Гледайте датата на темата преди да пишете в нея. :?