Влез

View Full Version : Най-романтичната ви случка с момче/момиче

vilinanova
08-27-2008, 09:19
Замислих се дали има такава тема и понеже нищо не неамерих реших да направя такава!Няма да ми се сурдите ако не е първата 8-)
И така де, имате ли някоя романтична история с ваше гадже или нещо такова :-D Ще се радвам да я разкажете

OnTheEdge
08-27-2008, 09:43
Zapoznah se vednuj v edna diskoteka v drug grad s momiche koeto raboteshe tam.Sled 2 sedmici be6e zakrivaneto na diskotekata i az otidoh sam do tozi grad specialno zaradi neq.Rabotite stanaha,cqla vecher bqhme zaedno v diskotekata,posle v tqh na sutrinta i takaaa...... :-D obshto vzeto vsichko si beshe mnogo romantichno...samo deto vie ne go razbrahte ama karai :D

DekoDenev
08-27-2008, 09:53
да никога няма да забравя как с едно момиче прекарахме една седмица на най красивото място на света имаше голяма планина и всяка вечер прекарвахме там слушахме музика и т.н :-) никога няма да забравя тези мигове :grin: :-)

gPa3HuTeJl
08-27-2008, 10:59
ммммм дойде в нас... в момента в който прекрачи прага... клекна...почна да разкопчава д1нките... и от там си еба майката... 8-)

Kozmen
08-27-2008, 11:15
В Планетариума :twisted:

balu4ka
08-27-2008, 11:31
Еми не е точно романтична,но ми беше хубаво -бях аз и най-добрия ми приятел ..по които от доста време ве4е си падам ...бахме седнали на един фонтан и той до мен....и както си седяхме взеха,че пуснаха фонтана и той понже ее мн висок и много пръска иии ни напруска и той се приближи и е прегърна адски силно :oops: :oops:

i'm so excited!
08-27-2008, 12:34
към 12-1 през нощта, лято,море , малко съм се отдалечила от компанията, навила съм си дънките до колената и съм си топнала крачката в морето и се кефя на гледката, и момчето,което харесвах и мислех,че няма същите чувства към мене дойде зад мен супер тихо, прегърна ме и ме целуна по врата ... по-романтично от тва здраве му кажи ... :D не съм от най-романтичните натури ,ама тва просто беше върха.

didi_12345
09-01-2008, 15:36
ами беше една зима:бяхме излезли с приятели навън и седяхме в една градинка.Нямаше много сняг но беше покрило земята.Бях излязля с две момчета е едно момиче.Едното момче беше гаджето на момичето а самото момиче моя съоченичка.Тя каза че иска да отиде да си вземе нещо топло за пиене и гаджето й отиде с нея.Останахме само аз и другото момче.(да отбележа че доста го харесвах)Когато приятелите ни се отделечиха той се приближи и ми каза че ме харесва.толкова нежно и мило го каза че се разтопих.Отвърнах му просто едно "м..и..аз''.И тогава той ме целуна.беше толкова хубаво :grin: :-)

GoldeN_LoVe
09-01-2008, 15:55
Първо ми сготви вечеря и след това цяла нощ гледахме романтични филми сгушени на дивана един до друг. Беше супер романтично, гледахме и Титаник :smt057

pavkata91
09-01-2008, 15:59
Бях на морето,седях и гледах залеза на слънцето,пушех цигара и си мислех..некфо ми беше супер приятно.Докато не се появи една шведка и почна да ми говори на шведски (понеже съм рус ме е помислила за швед..) Викам й на английски..Говори на английски не съм швед..Включи най после..е...кратка връзка но приятна..попитам ме за пътя към некаф си хотел и ме попита дали съм обвързан..Обясних й..Имам проблем с жените не ме искат..целуна ме с език и ми каза..как може такова,прекрасно момче като тебе да има проблеми..Е заведох я до хотела й..запозна ме с една маса шведи,стана ми некфо супер неловко..смяхме се пихме,пушихме..и нашите бачкаха в близкия хотел,майка като келнер бащата като електротехник,аз там за присъствие и се очертаваше да уча в бургас..И беше Юли месец шведката за цялото лято включително септември,та ходихме къде ли не,гледахме залеза секфи такива,супер готино момиче с некаф супер приятен характер,и докато не ми предложи..и аз пича..как да кажа Не на такова печено момиче..Викам Да..Зарадва се много и да..всеки ден по кафета и къде ли не.. любимото ни място..една пейка която има прекрасен изглед на залеза.. Хм...хубави времена..да беше българка..щеше да остане много доволна..

fr33wajlk3r
09-01-2008, 16:13
ами една вечер направих романтична вечеря на приятелката си - свещи, рози вино и бонбони и всичко беше в бяло покривка столове .... леглото.... беше незабравима вечер даже имам и снимки ако някой иска мога да му пратя

cherinka
09-01-2008, 16:37
Ами, целуваше ме нещо и неусетно кога излюпи "Обичам те" и така..
казвам ви това, защото беше най- на скоро, а и не обичам да си припомням стари случки с вече забравени и (не)действителни лица. :)

BaiToq
09-01-2008, 16:42
Няма да ти се сУрдим :D
Иначе аз правя романтичните
жестове.
На мен най-много някое писмо да
ми напишат :P :)

mese4ka
09-01-2008, 17:13
тази година... работех на морето на сл.бряг имах си приятел тук в града ... но той като заминах и мн.тъпо постъпи само аз му званях и така ... беше ми спрян телефона за няколко дни нито писа нито звънна ... бях мн.разтроена понеже държах малко или много на него ... една вечер излязахме с колегите на кафе но на мен ми беше мн.гадно и реших да се разходя по плажа сама ... да си мисля мойте неща и да поплача малко (така ми минава) отидох до плажа и седнах на един шезлонг гледах морето,водата....,луната се отразяваше във водата супер яко .... и си мислих "да бях с него сега" по едно време някой ме целуна по главата стреснах се много защото не знаех кой е беше супер тъмно и никой по принцип нямаше на плажа ... обърнах се и видях в тъмнината едно момче познах го защото беше колега от хотела ... изправих се той ме предърпа към себе си избърса сълзите ми и ми каза "той е глупак щом не знае какво момиче изпуска" усмихнах се леко и наведох глава на доло и той ми вдигна главата лекичко с едно пръстче и ми каза "не плачи,за хора които не плачат за теб,усмихни се и забрави миналото и се отдай на настоящето" тогава ме целуна лекичко по устните,погледна ме и каза "толкова си красива,не искам да те пускам никога от прегръдките си,не искам да си на друг,а само моя" и незнам какво да ви кажа беше супер .... краката ми се подкосиха не знаех къде съм гледах в очите му които ме гледаха така нежно .... после стояхме мн.време на плажа седнали на шезлонга и гледахме красивото море... не дочакахме изгрева защото трябваше в 6 да ходя на работа ... но беше незабравимо :)

GreenFairy
09-01-2008, 19:29
Първият път когато гаджето ми каза "обичам те"... Подробности няма да казвам защото няма кой да ги чете, но просто няма да забравя как усетих дъха му в ухото си и чак след половин минута чух най-нежният глас да ми казва, че ме обича...

FiRe_LaDy
09-01-2008, 20:21
Ами бях с момчето,което обичах(м) ( незнам и аз вече ) на едно място на 3 - 4км от града.И стояхме седнали на едни скали.Гледахме един самолет и си говорехме тихичко,сгушени един в друг.Той беше седнал за мен и ми показваше разни места ... това ми остана като най - хубавия спомен с него,въпреки че тогава не ходехме още.

Angel4enebesno
09-02-2008, 00:25
С бившия ми бяхме на един купон със стария му клас-там имаше като цяло негови хора.Беше ми малко дискомфортно,тъй като момичетата от споменатия клас ме мразят!Той се понапи и в един момент ми изчезна(м/у другото той не е мн емоционален и трудно мойеш да разбереш кво чувства или мисли),аз тръгнах да го търся и излязох в коридора!В този момент някой ме дръпна и ме прегърна-беше той!Никога няма да забравя думите и погледа му-леко просълзен и адски искрен ми каза:"Искам да знаеш,че те обичам страшно много!Че си първото момиче в сърцето ми и никога няма да те забравя!Страшно много държа на теб и няма да се откажа от това и искам да знаеш,че ако бащати беше жив,щеше да се гордее с теб!"В този момент аз се разплаках и го прегърнах!Имам чувството,че стояхме така цяла вечност!Невероятно е да чуеш това от човека,който обичаш!

mir4eto93
09-02-2008, 19:23
Еми незнам до колко ще ви се стори романтична... Имаше едно момче в бившия ми клас и бяхме приятели. Веднъж нещо се беше ядосал и мина покрай мен и аз нещо го избазиках и той ми каза да не се ебавам с него точно сега. Аз обаче проста тиква продължих да си се лигавя и накрая той дойде (аз се бях подпряла на една стена) натисна ме на стената като ми хвана ръцете и ме гледаше право в очите. Не можех да мръдна, но се почувсвах добре и тогава някой каза целуни я и той спече ли се незнам ме пусна и отиде някъде. Никога няма да го забравя. :)

`SunFlower`
09-02-2008, 19:51
най-романтичния ми момент до сега....когато със сегашното ми момче направихме седмица заедно.... бяхме на едно тепе в плд,нямаше хора,страхотна гледка.... и си стояхме сгушени.... т.е аз се сгушвам в него,като голямо меченце е :oops: та..никога няма да го забравя,чувствахсе прекрасно