Влез

View Full Version : Изневяра ли е...?

FreeSpirit
08-27-2008, 13:14
За Вас флирта изневяра ли е?
Имам предвид този флирт, който си остава само за една нощ и не стига до нищо повече от приятелска прегръдка на раздяла...:)

Споглеждане, комплименти...някой др базик...и двамта знаят, че е само игра и не се надяват на нищо повече..просто да се позавляват на купона, където гаджетата ги няма :)

За мен не е изневяра, чакам вашите отговори :)
Поздрав с Enigma- Gravity of Love (music)

Escarina
08-27-2008, 13:24
Не. Но за някой ревнивец може и да е. Всеки гледа на изневярата от различен ъгъл.

FreeSpirit
08-27-2008, 13:27
А трябва ли след всеки флирт да получиш секс??
Като имаш гадже и пофлиртуваш, често е разтоварващо и след това разбираш какво цениш в човека до теб ;)

sweet_baby_cool
08-27-2008, 13:35
Ако е само това не е изневяра. Ама ако гаджето го види ще има скандал и особено ако е ревнив/а

zaraaa
08-27-2008, 13:37
Не. Но за някой ревнивец може и да е. Всеки гледа на изневярата от различен ъгъл.

+11111 8)

sladur4etyYy
08-27-2008, 13:45
за мен не е изневяра

vanPersieFan11
08-27-2008, 13:53
Не. Но за някой ревнивец може и да е.

съгласна съм 8)

cherinka
08-27-2008, 13:53
Като имаш гадже и пофлиртуваш, често е разтоварващо и след това разбираш какво цениш в човека до теб ;)
ООООО, ясно.
И значи няма друг начин да разбереш какъв човек имаш до себе си и да го оцениш?!?!?!?
Добре, благодаря, че ме светна, не знаех.

Когато се обвързваш с един човек, трябва да ви е пределно ясно, че или сте с него, или не!
Какво ви пречи да флиртувате с гаджето си!?

Имало нужда от тва, от онова, от не знам си какво..
Щом се нуждаеш от нещо, което партньорът ти не може да ти даде, какво, подяволите, правиш още с него (иначе казано, де).

Към авторката: Защо голяма част от хората твърдят, че единствено СЕКСа може да бъде изневяра.
Еми не е така.

На мен ще ми е адски пъти по-обидно ако гаджето ми мисли за някоя друга, ако си се представя с някоя друга, а не с мен, отколкото ако се наебе с нея. Тъй като една връзка се основава далеч само от единия секс.
Всеки може да се ебе с други, но не всеки може да обича !

izka
08-27-2008, 13:55
изнервяра нз..но добър повод за скандал

cherinka
08-27-2008, 13:57
Точно!

NaNa_SladuRana
08-27-2008, 13:59
не

asasfdf
08-27-2008, 14:01
не, не мисля..

cherinka
08-27-2008, 14:02
не, не мисля..
Значи е време да се научиш да мислиш.
Ама много сте ми интересни, значи!
Ако вие сте от тази страна, която се забавлява и си флиртува на воля - значи всичко е позволено и нормално.
Дай Боже на всички вас гаджетата ви да постъпят по този начин, да видим после каква песен ще пеете!

.. DeViL mAy CrY ..
08-27-2008, 14:03
не според мен не е,но според бившото ми гадже е

cherinka
08-27-2008, 14:04
не според мен не е,но според бившото ми гадже е
Евала на момчето, значи. 8-)

LovelyGirl
08-27-2008, 14:05
ООООО, ясно.
И значи няма друг начин да разбереш какъв човек имаш до себе си и да го оцениш?!?!?!?

Когато се обвързваш с един човек, трябва да ви е пределно ясно, че или сте с него, или не!

Щом се нуждаеш от нещо, което партньорът ти не може да ти даде, какво, подяволите, правиш още с него (иначе казано, де).

Към авторката: Защо голяма част от хората твърдят, че единствено СЕКСа може да бъде изневяра.
Еми не е така.

На мен ще ми е адски пъти по-обидно ако гаджето ми мисли за някоя друга, ако си се представя с някоя друга, а не с мен, отколкото ако се наебе с нея. Тъй като една връзка се основава далеч само от единия секс.

Уууу 1вият човек с който да съм съгласна в темата!

\:D/

sladur4etyYy
08-27-2008, 14:07
не, не мисля..
Значи е време да се научиш да мислиш.
Ама много сте ми интересни, значи!
Ако вие сте от тази страна, която се забавлява и си флиртува на воля - значи всичко е позволено и нормално.
Дай Боже на всички вас гаджетата ви да постъпят по този начин, да видим после каква песен ще пеете!

добре, що се палиш толкова? всеки си има различни разбирания и виждания, включително и за изневярата

cherinka
08-27-2008, 14:15
KillSwitchEngage, значи сме един за друг хаха :-)

sladur4etyYy, ами, нервно дете съм, за това. И се дразня когато някой разсъждава глупаво. И се паля още повече. 8-)
Ама такива като тебе ме успокояват. :)

sladur4etyYy
08-27-2008, 14:19
KillSwitchEngage, значи сме един за друг хаха :-)

sladur4etyYy, ами, нервно дете съм, за това. И се дразня когато някой разсъждава глупаво. И се паля още повече. 8-)
Ама такива като тебе ме успокояват. :)

ами и аз понякога се ядосвам като 4ета разни неща тука ама карай... ти ми направи впе4атление щото ни изпопрокле си4ките тука 8-) ''Дай Боже на всички вас гаджетата ви да постъпят по този начин'' :D

loveme123
08-27-2008, 14:20
вярно cherinka малко се разпали но съм съгласна с нея. Според мен целия този флирт не минава точно за изневяра но е отвратително ако разбереш че гаджето постъпва така в твое отсъствие. и както cherinka каза всеки може да се наебе с другия но не всеки може да обича. И точно за това е от значение и трябва да се изясниш сам със себе си дали искаш да си с този човек и има ли смисъл от един такъв моментен флирт.. и какво удоволствие доставя той...че ако гаджето ти разбере ще се ядоса и ще бъде наранено..Не, разбира се. Ако тебе ти е кеф да флиртуваш а в същото време си обвързана с друг значи по-скоро разсъждаваш като егоист. Замисли се ако всичко ти се върне по същия начин на теб..Няма да ти е приятно и ще загубиш доверие в приятеля си,нали..

napalm
08-27-2008, 14:28
Не знам да ли е изневяра но, няма хич да ми е приятно ако резбера че приятелката ми... :?

Monina
08-27-2008, 14:38
Ами .. иска ми се да не се приема така, но да изневяра е. Не е справедливо за другата страна, но за флиртуващия е толкова приятно и удовлеторяващо разнообразие... =; Бих го приела, според мен е човешко и необходимо, от една страна за да усетиш, че още си привлекателен/на за околните и имат интерес към теб. :)

pitan4icata
08-27-2008, 17:16
flirta bez sex,celuvki i pregrydki(i sam kazala 4e sam zaeta ) za men Ne e iznevqra a proto priqtno prekarvane :)
no za sajalenie ima nqkoi revnivci koito 1-vo nqma da ti povqrvat 4e ne e ni6to i 2-ro 6a go priqmat za iznevqra :S za tva i se li6avam ot takiva flirtove :(

fifinkathefreak
08-27-2008, 17:41
Не е изневяра,защото бих го правила само ,за да се убедя ,че още "ставам".
Но ако приятелят ми разбере,ще реши,че с оня ще се женим. :?

Mementomori
08-27-2008, 17:47
Според мен е изневяра,защото това не е безобидно действие,човек не може да се държи така несериозно и да се надява,че партньорът/ката му ще приеме всичко,защото това подкопава доверието и влошава отношенията във връзката.Тогава какъв е смисълът да си с някого/а,при положение че се държиш фриволно?Това наранява другия/та.Не казвам,че връзката трябва да те ограничава,не те оковава,но хората трябва да бъдат по-сериозни и отговорни към това...И не бива после да има,"ми,мн ми липсва,ама аз му изневерих и той/тя ме заряза".Ценете високо хората до себе си,за да не съжалявате,когато ги изгубите!

ghostwisper
08-27-2008, 17:54
Ем хич няма да ми е приятно ако приятеля ми го направи.. сиг ще му се ядосвам всеки път,в който се скараме и ще му го натяквам .. Обаче нормално,неревниво погледнато може и да не е изневяра .. Просто нз как се превърнах в маниакален ревнивец .. :-# :(

suitable
08-27-2008, 17:57
Не е изневяра, но е ужасно.. естествено зависи от това какъв приятел си имате и какъв търсите.. ако сте повърхностни без да се интересувате от чувствата на другия и не ви пука дали ще го нараните - да, няма нищо лошо в това да флиртувате, но ако обичате истински или поне държите на половинката си - няма да го правите и не само защото не е хубаво, а защото нямате желание..

FreeSpirit
08-27-2008, 17:57
ООООО, ясно.

Еми не е така.

!
добре де,не се горещи толкова....аз пък нз дали изобщо мога да флиртувам...
никога не съм флиртувала с момче....имам гадже, но с него всичко стана по мн различен начин...
Аз никога не съм флиртувала с гаджето си и честно казано нз как....

FreeSpirit
08-27-2008, 18:03
ООООО, ясно.
Еми не е така.

Ок, приемам всичко, което казваш => ако твоето гадже флиртува- това да теб ще е изневяра, а ако преспи с някоя бивша или просто с някоя момиче от дискотеката- няма да е изневяра, защото после се връща при теб...така ли ?

DiddyFilth
08-27-2008, 18:09

dreaml1nd_
08-27-2008, 18:09
не ... няколко забавни приказки и едно гуш на никого няма да навредят .. макар да има ревниви хора до небето и обратно ..най-малко няма ли страстна целувка няма изневяра :-)

258
08-27-2008, 18:24
То ако беше,нямаше даима връзка без изневяра... :(

`SunFlower`
08-27-2008, 18:26
абе не се води в графите с изневярите...ама не е мн препоръчително ако човекът до теб е по-ревнивичък :п

1nnocenT
08-27-2008, 18:28
az ako go naprava ne e iznevqra ako tq go naprai e iznevqra :-) :-) :-) :D :D :D

sLaDkA_GrEsHkA
08-27-2008, 19:41
ako az go pravq ne go broq za iznevqra no ako vidq priqtelq mi da go pravi moje bi shte go priema kato iznevqra.... egoisti4no no fakt :D

evelinka1122
08-27-2008, 19:57
ами не, но стига накрая да завърши само с приятелска прегръдка.... защото ако завърши с целувка вече си е чиста изневяра, откъдето и да го погледнеш!

paranoia
08-27-2008, 21:17
ООООО, ясно.

Еми не е така.

Всеки може да се ебе с други, но не всеки може да обича !Е тва е отговора,слушайте момичето и си избиите скапаните представи,еваля

paranoia
08-27-2008, 21:20
И истинската изневяра се случва в мозъка,не под чаршафите

kiss me baby
08-27-2008, 21:31
ami spored nqkoi e iznevqra ,a spored nqkoi ne.moito li4no mnenie oba4e e 4e kogato ima6 gaje trqbva da si veren i da ne dava6 povodi za skandali.ako si s nqkoi trqbva da e ot lubov,a ako naistina go obi4a6 nqma da tragne6 da flirtyva6 s nqkoi dr.nz tva e moeto li4no mnenie i ako vidq gajeto mi da flirtuva s dryga naprao 6e otka4a,a i si4kite mi gajeta do sq sa mislili sa6to kato men...

DekoDenev
08-27-2008, 21:32
az lichno ne bih revnuval ako e samo tova no ako e imalo celuvki i taka natatuk :o

cherinka
08-28-2008, 17:57
И истинската изневяра се случва в мозъка,не под чаршафите
А, тва имам предвид и аз !

partychild
08-28-2008, 18:47
ООООО, ясно.

Еми не е така.

Всеки може да се ебе с други, но не всеки може да обича !напълно съгласна с черинка...щях да кажа същото !

AnIcHkAtA
08-28-2008, 18:53

+1857

Bella Swan
08-29-2008, 11:36

+ :)

_LacrymoSa_
08-29-2008, 12:18
Не

Iv4eTy
08-29-2008, 12:22
ООООО, ясно.

Еми не е така.

Напълно съм съгласна. Не разбирам защо само секса го броите за изневяра?! :-o
За мен когато си с някой или ще си само с него или изобщо няма да си... Прегръдки, целувки и тем подобни... :?

mrd_89
08-29-2008, 12:30
kvo zna4i da poflirtuva6 s nqkoi bez da se slu4i ni6to-za men da tragne6 da svalq6 nqkoi drug napravo si ozna4ava,4e iska6 ne6to ot nego/neq.Nqma takova ne6to da se svalqte i da ne iska pone ediniq (da ne kaja i dvamata) da te 4uka ili ti nego/neq.Spored men si e iznevqra-6tom e tragnal/a da svalq drug/a tva zna4i 4e tq ili toi e po-gotin ot teb ili 4e si mu sku4na pisnalo mu e ot teb...Tva zna4i da i govori hubavi ne6ta-na vas kolko 4esto vi govori hubavi ne6ta?Ne si mislete 4e sam nqkva super revniva,no q pomislete ako ne ulu4i koi da svalq i tragne onaq da govori nqkvi raboti koi 6te izglejda sme6en posle"VIE"?"Gleidai q onaq tupata neiniq priqtel me svalq sno6ti,qvno ne q haresva ili mu e omraznala ili e po-grozna ot men"-Kak vihte se po4uvstvali?Az nqma da prostq podobno ne6to-tva si e 4ista ubida za 3-tiq 4ovek-za6to mislite samo za sebe si"da vi bilo oleknalo"-ot kakvo tolkova li vi e tejko da ste s nqkoi,za tejest li imate gadjeto si?Mi 6to ste s nego togava kati iska6 da se svalq6 ne naranqvai hora koito moje bi te obi4at-po dobre da skusa6 s nego otkolkoto da go pravi6 na glupak.

Lost_Kiss
08-29-2008, 12:59

+1 Точно така...