View Full Version : Kajete m ikakvo da pravq :|
zlatnata_ribkaaa
08-27-2008, 18:30
Здравеите не съм сигурна . че от тук се пускат темите , нова съм и мн. не разбирам искам да пусна една темичка за да ви питам нещо ами така стига съм се обяснявала става въпрос за следното .Тази година ще бъда в ново училище а в старото училище постоянно ми се подиграваха и ми казваха ,че съм бавно развиваща се ,защото съм нямала никакви гърди и не съм носела сутиен този проблем е от 4 клас когато повечето от момичетата се развиха започнаха итея заедно с момчетата и аз станах мн. някак смотана и винаги ходех с яке и дори юни месец ходех с дънково яке за да не ми се подиграват .В новото училище не искам да съм такава смотана ,но се притеснявам , че и там ще ми се подиграват кажете какво даправя да се обличам ли с якенца или да си хода с блузки и тениски и да не ми пука от нищо и да стана по как дасе изразя отворена в новото даскало и да вярно ли е ,че както те приемат на първия учебен ден така ще гледат на теб винаги .
Yancheto
08-27-2008, 18:47
Ходи си с каквито дрехи искаш и да не ти пука.Това е едно от предимствата на новото училище-започваш,така да се каже начисто и едва ли пак ще ти се подиграват за същото.Дори и да го правят,не се засягай-не е най-важното да имаш големи гърди и да си супер развита.Просто се дръж естествено и дружелюбно и съм сигурна,че никой няма и да забележе,че не носиш сутиен и т.н. Успех! :)
PepElqShKaAa
08-27-2008, 18:48
о ама изобщо не се притеснявай.Сега ще се запознаеш с нови хора,който ще гледат на теб по различен начин..може би ако не си се развила още и това ще стане в скоро време,рано или късно :) и не мисля че както те приемат на първия учебен ден така ще те приемат винаги..това е само един ден.Аз тогава се запознах само с едно момиче :D така чеее.. спокойно! сигурна съм че ще си намериш нови приятели и ще забравиш за старите,който са ти се подигравали.Надявам се да съм помогнала поне малко и целувки :-) :D
MiLeNcHeToO
08-27-2008, 18:51
Не се притеснявай,ходи си с квото искаш,не си крий тялото с якета,блузи и т.н.Въобще да не ти пука,сигурна съм,че с времето ще се развиеш.Няма смисъл да си създаваш излишни комплекси.Не мисля,че ще има някой който да ти се подиграва в новото у-ще,просто старите ти съученици са тъпаци,които се чудат как да се заядът.Отиди в новото у-ще с високо вдигната глава,все пак неможе всички да сме надарени :wink:
Да не ти пука кой какво ще си помисли, просто бъди себе си... относно останалото - всичко с времето си :wink:
ProstoAz
08-28-2008, 07:59
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191992