View Full Version : ходили ли сте с по-малък
hello12345
08-27-2008, 18:44
това е въпрос за момичетата-ходили ли сте с по-малък,ако не бихте ли ходили
mysterious93
08-27-2008, 18:50
Не съм ходила с по-малък от мен.И засега не бих аз съм на 15..колко по малък от детската градина? :-D Но пък иначе ако съм на 20 и някой на 19 ми хареса...ше с еопитам да пренебрегна тази 1 година но все пак няма да е много желателно да е по малък :-D а ако е по малък с повече от 1 година едва ли :)
Bellatrix
08-27-2008, 18:51
Не съм но защо пък не, ако не е някой дечко и е достатъчно зрял за връзка, възраста не е пречка \:D/ \:D/ \:D/
Не съм ходила с по-малък от мен.И засега не бих аз съм на 15..колко по малък от детската градина? :-D Но пък иначе ако съм на 20 и някой на 19 ми хареса...ше с еопитам да пренебрегна тази 1 година но все пак няма да е много желателно да е по малък :-D а ако е по малък с повече от 1 година едва ли :)
Пикла! Не знаеш какво искаш още, ще ти дойде акъла!
Аз съм момче, но когато си хванах сегашната приятелка бях на 16, а тя на 23. Зависи от много неща, но не зависи на колко години си!!
`SunFlower`
08-27-2008, 18:53
ako nqkolko meseca razlika se broqt-da :D ina4e...predpo4itam 1-2 god po golemi ot men :oops:
Ми не съм,но бих ходила.Но не повече от 1год. разлика.
mysterious93
08-27-2008, 18:58
Пикла! Не знаеш какво искаш още, ще ти дойде акъла!
Аз съм момче, но когато си хванах сегашната приятелка бях на 16, а тя на 23. Зависи от много неща, но не зависи на колко години си!!
смекчи малко тона!всички които не искам е да излизаме с много по малки сме пикли ли? вие имате 7 години разлика!аз съм на 15...тря се хвана снякой на 8..не ми се връзва..а и не мисля че ще си променя мнението.както казах година не е проблем но предпочитам(поне засега)той да е по голям с 2-3 години. :x
pitan4icata
08-27-2008, 18:58
ne sym i edva li bih, vypreki 4e ako e porasnal dostaty4no i ne mu li4at(ne govorim za vyn6no) moje si pomislq
SeaEatsShips
08-27-2008, 19:05
аве момчета пазете се от какички че са опасни :D
Има ли значение кой е по голям и кой е по малък.... годините в крайна сметка могат да изиграят голяма шега... Както аз казвам и както много няма да пожелаят да разберат.... годините те са важни докато не достигнеш полова зрялост защото в тоя свят секс ядене и спане е най важното както и да е мисълта ми е че годините отмерват само възрастана на тялото докато на духовно ниво (съзнанието) човек може да е 100 ци пъти по развит примерно 19 годишен който се държи като хлапе.. или един 16 или 15 годишен който се държи отговорно в повечето слуаи годините само ни залъгват... не се заблуждавайте и не гледайте те тях гледайте единствено човека срещу вас той самия може да ви каже много както и да покаже много независимо да ли е на 5, 10 , 15, 25 няма никакво значение...
И каките не са опасни ако са достатъчно пораснали да знаят какво искат....
.. DeViL mAy CrY ..
08-27-2008, 19:11
Не съм ходила още с по-малък от мен.Има време за всичко така че ако ми хареса някой и той мен ме хареса,защо пък да не стане нещо.Важно е да има привличане независимо годините.Е сега ако аз съм на 15 той на 12 ест че няма,но до 1-2 години
sodomicdream
08-27-2008, 19:17
Да, ходила съм и.. смело мога да кажа, че беше голяма грешка!
MartyParty
08-27-2008, 19:21
Не съм и май няма начин да се случи.
evelinka1122
08-27-2008, 19:21
ами не съм но... по принцип не ми е голям проблем това, защото съм 93 и съм за 10 клас ;]
hello12345
08-27-2008, 19:22
ми аз съм на 14 той на 13 за мен възрастта не е проблем,но все пак ми е интересно какво мислите вие
смекчи малко тона!всички които не искам е да излизаме с много по малки сме пикли ли? вие имате 7 години разлика!аз съм на 15...тря се хвана снякой на 8..не ми се връзва..а и не мисля че ще си променя мнението.както казах година не е проблем но предпочитам(поне засега)той да е по голям с 2-3 години. :x
Не става въпрос за 7 годин иразлика както е моя случай, а за по-малък! Като е по-малък та какво? На повечето "ви е под достойнството" да ходите с по-малък на години от вас, но всъщност може той да е и по-опитен и умен от вас, може и да не е - спор няма. Но не казвайте "никога няма", защото не е така. Както момчета на 19-20 могат да ходят с 14-15 годишни момичета така и обратно.
sladkata_bebz
08-27-2008, 19:25
Ми моят приятел е по-малък от мен :-D с 4 месеца :oops:
Ходила съм да и беше много добре ,докато не показа ,че определено е по-малък.... :x
FreeSpirit
08-27-2008, 19:30
не и си ми харесва да ходя с по-големи, така че....
Не съм но защо пък не, ако не е някой дечко и е достатъчно зрял за връзка, възраста не е пречка \:D/ \:D/ \:D/
+1 8) 8) 8)
InnchetO
08-27-2008, 19:58
Да, ходила съм и.. смело мога да кажа, че беше голяма грешка!
+2 :?
Аз сам момче но все пак ще пиша по темата. Става въпрос НЕ за всички момичета на 14 -15 -16 гно голяма част от тях ходят с по-големи не заради зрелостта им а заради това че искат да са пишат нещо повече от другите "вищи ма возя съ ф колъ" А може би проблема се крия от другата страна момичето иска мъж а не някакъв фешан емо или празноглав газар говореш за L2 и как са е нацепил от протеините. Въпреки това и много вече "зрели " с момичета по малки от тях се държат по последния комплексарен начин... ТАка че темата е много спорна но като се има предвид модата да ходиш с някоий 18+ f ше кажат че е било грешка а m че f са курви
прав ли сам
дори и да не сам вече не ми пука това е просто форим ве хора 8-)
kiss me baby
08-27-2008, 22:02
vseki si ima harakter i mnenie po tozi vapros,no li4no az ne bih hodila s po malak ot men.ne 4e ne6to no prosto kaka taka me e u4ila :D vse pak edin 4ovek postapva taka kakto sa go vazpitavali,a az sam rasnala s ideqta 4e batkovcite sa po-dobriqt variqnt i moje6 da nau4i6 mnogo ot tqh...
purple__love
08-28-2008, 07:44
da,no bhqme dosta po-muni4ka ne si li4e6e razlikata po4ti...detska mu rabota...dali sme znaeli i nie 4e hodim :}
LovelyGirl
08-28-2008, 10:22
Не и не бих :?
Cvetito53
08-28-2008, 10:29
Ne ne sam hodila i ne bih go napravila!!
sladur4etyYy
08-28-2008, 10:37
не съм и не бих , защото по мое наблюдение, пове4ето са с прекалено детски мозък, аз съм на 15 и примерно 13-годишни мом4енца хи4 не ме вле4ат, те даже и някои на моята възраст си нямат и на идея как да се държат с моми4етата, а кво остава за по-малките....
mysterious93
08-28-2008, 10:51
Не става въпрос за 7 годин иразлика както е моя случай, а за по-малък! Като е по-малък та какво? На повечето "ви е под достойнството" да ходите с по-малък на години от вас, но всъщност може той да е и по-опитен и умен от вас, може и да не е - спор няма. Но не казвайте "никога няма", защото не е така. Както момчета на 19-20 могат да ходят с 14-15 годишни момичета така и обратно.
:-D абе прав си просто си изказах мнението а ти почна точно мен да нападаш..а и някой даде точен пример че на тая възраст момчетата цъкат по цял ден CS и разни такива и се държат по детски..(повечето де)не съм казала никога няма но просто засега не искам...тва е :)
krisiiiiito
08-28-2008, 11:11
Не ,не съм .. и не бих ходила с момче което е по-малко от мен с повече 1 година ... ама ако са няколко месеца няма проблем :D :D
pOiSoN_kIsS_94
08-28-2008, 22:37
Не съм ходила :) най-вероятно няма и да ходя :D но съм си падала по едно момче,което беще с една година по-малък от мен :oops: 8-)
NeLLy_BaBy
08-28-2008, 22:50
Не, ама честно казано и не бих, защото като гледам повечето как разсъждават. По-добре да ходя с момче, което е по-голямо от мен, по улегнало, но все пак зависи си и от човека.
VilleBaby
08-28-2008, 23:02
ми не съм ходила и не бих , поне в тая възраст...примерно ако момичето е на 16-17 да тръгне с 13-14 годишен пикльо не става...той не е готов за истинска връзка и много неща са му нови...но ако примерно тои е на 23 а тя на 26-27 (примерно) не мисля , че е проблем... :)
marielshh
08-29-2008, 11:21
апффф ми не съм ходила , ама няа нищо ако хода пък .. в смисъл ако акъла му е дошъл на време може и да си помисля , иначеее ако е някой дечкоо - едва ли :D така , че всеки сам си избира :-D :D :D
Bella Swan
08-29-2008, 11:31
Не съм ходила,но все пак мисля,че в култовата фразичка "Любовта няма граници" има доза смисъл.
-=kok1=-
08-29-2008, 14:16
ми не съм ходила и не бих , поне в тая възраст...примерно ако момичето е на 16-17 да тръгне с 13-14 годишен пикльо не става...той не е готов за истинска връзка и много неща са му нови...но ако примерно тои е на 23 а тя на 26-27 (примерно) не мисля , че е проблем... :)
Тук много бих поспорил с теб сега съм на 16.Но миналата година момичето с което се обичахме :( беше на 18 а аз на 15 и имахме една прекрасна връзка която продължи година и 2 месеца така,че бих поспорил мнооого дълго и мнооого на широко,че момчетата на възраст 14-16 години са "дечковци".Вярно че има и такива,който мислят само как да седят в къщи на компютъра да играят компютърни игри,но замисляла ли си се,че има и такива който вече са "здравомислещи" хора.
С риск да прозвочи изтъркано "за всеки влак си има пътници"
Позрави Калоян Василев.... :-o 8) :oops: 8-) :-) :-) :-)
Не съм.. преди известно време ми предложи 1 момче, което е няколко месеца по-малко от мен , НО !! си имам приятел :) ... иначе бих но разбира се не по-голяма разлика от 1 год ( поне така виждам нещата за сега) и зависи мн от човека .. не бих се фанала с някаФ лигьо да ми се прави на оборотен ... Но никой нищо не може да каже .. никой нз-е какво ще му се случи в бъдеще .... :)
slun4ice_90
08-29-2008, 14:54
това е въпрос за момичетата-ходили ли сте с по-малък,ако не бихте ли ходили Ходила съм да с 15 год. момче.Лошото е,че го обикнах много,за което съжалявам.....Историята е дълга така,че не смятам да я разказвам и да ви досаждам! :) :-P
Lost_Kiss
08-29-2008, 15:11
Не.. и сигурно не бих
In_my_dreams
08-29-2008, 20:28
мне :)
много зависи какво е момчето-може да е на 18(примерно)и да е с акъл като 10 годишен,може да е на 15 и да разсъждава много по зряло....
така чее годините не са най-важните :?
Много сте недорасли, за да ходите с по-малки от вас. Едно е да си на 25, а той/тя - на 30 и обратното; друго е да си на 15, а той/тя - на 10.
unfaithful1234
08-30-2008, 13:01
Ми аз мисля,че е глупаво момиче да ходи с момче,което е по-малко от нея...Просто защото момчетата се развиват по-бавно и вероятно ще е с мислене на шестокласник :D Абе нзн...аз не съм ходила с по-малък... :)
Sladyranka14
08-30-2008, 13:50
Не съм но защо пък не, ако не е някой дечко и е достатъчно зрял за връзка, възраста не е пречка \:D/ \:D/ \:D/ +1 Napulno podkrepqm mnenieto ti.
Всеки има различен изглед по тази тема.Но аз сум за това,че не винаги възраста е пречка ;] :grin: 8)
Al3ksandra
08-30-2008, 16:37
ОСвен и аз да се изкажа... според мен си зависи от нагласата... и то това дали найстина има чувства и дали двамата са готови за това.. Вярно е, има 14 -16 годишни пиклиовци които си мислят само за CS, но не всички.. познавам момчета които не са такива и им правя евала...но и познзвам такива които на 21 които се държат точно като 14 годишни ... Първо гледайте какъв е човека срещу вас и колко му е акъла, и след това останалото ... :)
Аз лично бих ходила с по-малък от мен, но само при условие че разбера че този човек има нещо в главата и не ми говори всичките " глупости" ей така или да легне с мен... Защото и на 5 годинки да е, ако на акъл е пораснал , кво ми пречи 8-) :D
Както каза някои по-горе в поста си, имат значение годините само докато съзрееш.. след пубертета... вече нещата са съвсем по различни. :) Ето ще ви кажа дори един пример, нашите , майка ми е 2 или 3 години по голяма от баща ми :-o което много ме учуди когато го разбрах :D Така че мили дами, не подценявайте момчетата, но и вие момчета не си мислете че всички "какички" са пикли ... Все пак всеки си избира с какъв да ходи ;) нали така?:)
SexyGirl4eto
08-30-2008, 16:44
emii az sea sum na 13 to ako hoda s 12 godi6en leleeeeeeeeeeeeee maikooo
aweee da si kaja 4estno ne sum hodila ama na edna exkurziq se sfalqhme edin 12 godi6en ama ne sme hoili 6tyrotii pfF hahahhahahahhahahahahahaahhaha
hate_everything
08-30-2008, 16:59
хах не съм ходила ама замалко щях...както и да е...не съжалявам особено... :D иначе съм се влюбвала в дребни точно 2 пъти :D
сички говорите за 14 15г а кво ша кажете например за 17годишен и 18 г. нека малко да дигнем долната граница :P
]Ми не съм,но бих ходила.Но не повече от 1год. разлика. +1
мм според мен е ацки яко да едно по зряло момиче да трагне с по малко момче /а момчето трябва да има поне малко мозак в главата си и да не мисли само за CS/ таи като момичето се чустфа по опитна ии може да научи момчето на мн неща :grin: .. аа аз лично не сам ходила с по малки или момчета на моята вазраст се са били на 17 , 18 , 20 .. ии може да се каже че си падам по по-зрели :-D
Повечето от вас са много зле,никой не ви кара да ходите с 13 годишни,ако момичето е на 12 а пичът на 11 нищо не им пречи да са заедно.Мислете малко преди да пишете,много ясно,че никоя на 16-17-18... няма да тръгне с 13 годишен,просто защото няма да се влюби в него.Аз съм с една година по-малък от повечето,които познавам и момичета,по-голями от мене са ме харесвали (не се хваля),важни са не годините,а всичко останало от външния вид,до интелегентостта.Ако ви кефи,но не искате да ходите с него щото е по-малък е супер тъпо и глупаво...
fireprincess
09-01-2008, 07:43
не съм но бих ходила наи-много с 2 г. по-малък :) :D
sexy_baby_originale
09-01-2008, 07:46
Ходила съм с по-малък от мен.
Важно предопреждение:НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА!
Хем не могат да се целуват,хем акъла им е детски и после се хвалят,че са се хванали с по-голяма кака от тях. :x
fireprincess
09-01-2008, 08:01
Повечето от вас са много зле,никой не ви кара да ходите с 13 годишни,ако момичето е на 12 а пичът на 11 нищо не им пречи да са заедно.Мислете малко преди да пишете,много ясно,че никоя на 16-17-18... няма да тръгне с 13 годишен,просто защото няма да се влюби в него.Аз съм с една година по-малък от повечето,които познавам и момичета,по-голями от мене са ме харесвали (не се хваля),важни са не годините,а всичко останало от външния вид,до интелегентостта.Ако ви кефи,но не искате да ходите с него щото е по-малък е супер тъпо и глупаво...saglasna sam
sexy_baby_originale
09-01-2008, 08:41
Ходила съм с по-малък от мен.
Важно предопреждение:НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА!
Хем не могат да се целуват,хем акъла им е детски и после се хвалят,че са се хванали с по-голяма кака от тях. :x
haha "не могат да се целуват" 8-) то и пък каката дето са хванали е опасна работа била
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
scanadal
09-01-2008, 18:05
Еми то сегашното ми момче е с една година по-малък от мен :P
еми то повечето момчета се кефят на по-големи момичета, както се казва "Хвани си кака, да те отрака" :D Аз обаче мисля че повече от две години не е на добре, макар че от 20г. нагоре няма особено голямо значение, вуйна ми е с 4г, по-голяма от вуйчо ми, пък си имат дете, млади са все още.
аз съм момче на 17 съм и още като бях на 16 едно момиче на 20 ме сваляше и искаше да ходим, ама аз нямах голямо желание щото си имах вече приятелка
emigranta
09-01-2008, 19:21
Тук много бих поспорил с теб сега съм на 16.Но миналата година момичето с което се обичахме :( беше на 18 а аз на 15 и имахме една прекрасна връзка която продължи година и 2 месеца така,че бих поспорил мнооого дълго и мнооого на широко,че момчетата на възраст 14-16 години са "дечковци".Вярно че има и такива,който мислят само как да седят в къщи на компютъра да играят компютърни игри,но замисляла ли си се,че има и такива който вече са "здравомислещи" хора.
С риск да прозвочи изтъркано "за всеки влак си има пътници"
Позрави Калоян Василев.... :-o 8) :oops: 8-) :-) :-) :-)
+1 \:D/
Дам ходила съм даже два пъти .. ноо честно казано не си заслужава :( [/b]
ElisaDay
09-01-2008, 20:46
В момента ходя с момче с една година по-малко от мен :) То даже е половин година,де.
gangstata
09-01-2008, 20:48
Да..Най-голямата грешка в живота ми..
da s nqkolko meseca po malak ot men no ne mislq 4e ako e po malak pre4i da si s nego "Vzemi si kaka da te otraka" 8) ili "Batko da ti e sladko" :grin:
Angel4enebesno
09-02-2008, 00:33
Да ходила съм и беше огромна грешка-не небих го направила отново!
Да,ама беше отдавна.. пък и предната година адски много го харесвах и затова така .. се съгласих да има нещо между нас,макар че отвсякъде погледнато бяха само детски глупости и нищо истинско .. 8-) .. най-гадното беше,че той бе и по-нисък .. аа не не ужас .. как се навеждах тогава,за да не си личи .. :D
sex_na_eks
09-02-2008, 18:22
mom4eta hodqt s po malki ot tqh az za momi4e po maluk ot neq nikoga