View Full Version : Защо ?!
Последния път като правих секс с приятелката ми, тя искаше да правим анален. Аз не го обичам много, ама с презерватив се навих накрая... Жени. Е да ама докато го правихме тя пръдна гадно и ми стана адски неприятно. Тя се засмя и ми вика "ох..." ама на мен не ми беше хич гот :( Свършихме бързо и се отпуснах на леглото... Опипвах и дупето все още, ама накрая усетих нещо изведнъж топло... Беше се насрала. :x :-x Побърках се направо, а тя ми каза, че като скоро като не е ходила в "кенефа" при анален така ставало... Питам я, първия ли съм и тя си призна, че и с други го прави. Аз побеснях и си тръгнах... Ама ме е много яд. Какво да правя ? И нормално ли е докато момичетата отзад ги еб@т да се насират ? Да не серат от кеф ?
БТВ, темата е сериозна, не е ебавка :(
Нема се шашкаш.. тва си е тор бе :lol:
Нема се шашкаш.. тва си е тор бе :lol:
Тоя па... Задник ! Аз питам сериозно ти ми говориш за тор... :-x :-x
Е какво бе тора е натурално вещество от природата... зависи натуралноста му от тва кво е яко момичето де :D
Bellatrix
08-27-2008, 22:53
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: WTF ???!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Е какво бе тора е натурално вещество от природата... зависи от натуралноста му от тва кво е яко момичето де :D
Манаф... Аз ти говора, че тя ми се изсра в ръцете, а ти ми говориш за тор... :x
Еее аз мислех че сте обогадили нещо природата тоз пък в рацете му.. язък за тора дет сте пропели
А що не си ядеш лайната... Тогава тор ше ти е много полезна... :D
Идиот... :(
Аз съм робот и ако ям лайна ще ми засядат между болтчетата и гайките!
Абе млъкни бе задник скап*н... Ще ти пратя клозет за РД-то ти да си ядеш лайната (полезната тор)...
[!]ALERT[!] Не знаеш кога ми е РД-то [!]ALERT[!]
Келеш.... Знам кога ти е.... На 3 Август 91 година... Келеш смотан. А млъкни. Има и други хора, които ще ми дадат компетентно обяснение какво да правя, защото това е ебаси простотията... Да ти се изсере в ръцете. Не ти го пожелавам, тъпанар такъв !
По темата АБСОЛЮТНО нормално е...ненормалното е че тя го е допуснала...тряя си пълен идиот за да го направиш!!!
А иначе става вакум и за тва...по някое време даже може и да не се контролира и колкото и да е неприятно да излети(аз така си го представям де)Щот сички сме виждали как действат водните пистолети...помпаш,помпаш и накрая изхвърча 8-) :)
Неприятно е сигурно, но ако я обичаш ще се примириш. Вярно, че опира до възпитание, но понякога съм чувал, че не може да се контролира. Затова не обичам аналния секс.
Ти па кво се обаждаш... Кой ти каза, че не може да се контролира ?!
Неприятно е сигурно, но ако я обичаш ще се примириш. Вярно, че опира до възпитание, но понякога съм чувал, че не може да се контролира. Затова не обичам аналния секс.
+1 Ето ти един компетентен и съвестен гражданин готов да помогне!
Искаш съвет - давам ти го. Не виждам защо трябва да се стига до грубо отношение ?
Абе не ми треват скапаните ви съвети. Тя ми сере в ръцете, не може да не се контролира...
Кво да свиквам бе задник?Кво ми се обясняваш тука, а ?
Свиквай тогава ;)
Най-добре ще е :)
Заяждаш ли ми се или ?
А за кво са иригаторите :grin: Пък и ако не се ръчка като бормашина не е толко опасно 8-)
Заяждаш ли ми се или ?
и като ти се заяждам, кво?
Форума е за съвети и взаимопомощ и спамери като теб развалят въобще социалните мрежи като форумите. Жалко... Че ще си идеш най-вероятно с блок на акаунта ;) Първо се научи да общуваш.
P.S> Не знаеш с кого се заяждаш.
Едит: Има къде къде по-хубави неща от аналния секс, Maskata. ;)
Заяждаш ли ми се или ?
Абе ти за кво не спреш да пишеш глупави постове...и да се караш постояно с някой от форума!!!Просто прочети съвети и мнения и си трай!!!
Нито ще станеш по-голям мъж,нито доказваш колко мозък имаш...доказваш само колко можеш да паднеш!!!! :)
Заяждаш ли ми се или ?
Ама ми се струва, че имаш някакъв сериозен проблем. Да не би да са те малтретирали сексулано зад зада Фестивална?
Мен особено не ме впечатли... Повече се смях на акъла му... А може и да е пил. Ето какво прави алкохола...
Хах отначало помислих, че темата е напълно сериозна ама после тоя besten ли къф е там незнам почна да са заяжда, че му дават съвети, просто се разбра, че е ебавка...дано някой ден наистина да ти се изсерат обаче на лицето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Искаш съвет - давам ти го. Не виждам защо трябва да се стига до грубо отношение ?
+1
хаха на мен ли да ми е гадно ? :D
kotenceto_bonbon
08-28-2008, 09:01
Хах отначало помислих, че темата е напълно сериозна ама после тоя besten ли къф е там незнам почна да са заяжда, че му дават съвети, просто се разбра, че е ебавка...дано някой ден наистина да ти се изсерат обаче на лицето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1 :?
Love0nlyMyself
08-28-2008, 10:53
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: баси яката темаа :razz: :razz: :razz:
като знаеш че няма да ти хареса аналния да не си го правил ... а тва момиче сиг вече те е отвратилно от женските дупето пу :D